Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

xamail-letter__article

Ας ευχηθούμε επιτέλους Ανάσταση και στην πατρίδα μας, αποφυλάκιση του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ , των βουλευτών μας στους οποίους εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του χρόνου, η ΑΝΑΣΤΑΣΗ να βρει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο τιμόνι της διακυβέρνησης της πατρίδας!!! Όσο για τα  αντισυνταγματικά μέτρα των υπευθύνων της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε από το 2010 κλιμακούμενη συνεχώς…. χάσαμε θέσεις εργασίας, μισθούς, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα…., άραγε πως νιώθει ο Σαμαράς και οι συγκυβερνώντες που σήμερα πολλοί συνάνθρωποί μας, χάρις το ελληνικό φιλότιμο και την αγάπη προς τον πλησίον θα έχουν πασχαλινό γεύμα;;;   Γιατί ο Σαμαράς έχει καταστρέψει οικονομικά τόσες χιλιάδες οικογένειες;;;  Νιώθει το βάρος των αδικιών που διαπράττει εις βάρος του ελληνικού λαού, ή απλά απολαμβάνει την καταστροφή που ως αποδεικνύεται έχει σχεδιαστεί από τότε που ως ιδρυτής ΠΟΛΑΝ πήρε κάποια…. δις για να κάνει αυτό που κάνει σήμερα;;; Ελπίζουμε να βρεθεί έστω δικαστική επίλυση για τις αυθαιρεσίες των κυβερνώντων και να αποδοθεί Δικαιοσύνη γιατί ο ελληνικός λαός έχει ήδη υποστεί πάρα πολλά για να αντέξει και άλλες παρανομίες. Και οργή λαού φωνή Θεού!!

Α.Γ.Α.

Χρήστος Παππάς: Εκκλησία, Στρατός και Δικαιοσύνη αποτελούν τους πυλώνες της εθνικής μας υπόστασης

Ελπίζω να συνεχίσετε την προσπάθεια σας για την διαιώνιση του Ελληνικού Έθνους. Καλή συνέχεια στον δίκαιο αγώνα σας με Πίστη, Υπομονή και Επιμονή.  Ελπίζω, όταν γίνεται αυτοδύναμη κυβέρνηση, να δημιουργήσετε τις εργασιακές προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν σε 2-3 εκατομμύρια Έλληνες πρώτης γενιάς να επιστρέψουν στην Πατρίδα τους.

Φιλικά
Γιάννης από Καναδά

Μέρκελ: Ξεχάστε πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο – Με Σαμαρά πρωθυπουργό ετοιμαστείτε για αιώνιο μνημόνιο

Καλή Ανάσταση και λευτεριά σ’ όλους τους συναγωνιστές. Ιδιαίτερα σ’ αυτούς που δοκιμάζονται προσωπικά και οικογενειακά. Τούς αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σ΄ αυτούς, που οι κοινωνικοί εγκληματίες του κατεστημένου, τους στέρησαν με απάνθρωπο τρόπο την ελευθερία τους. Εμείς οι υπόλοιποι δεν χάσαμε την «συμβατική» μας ελευθερία. Η πραγματική όμως ελευθερία έχει χαθεί. θα αγωνισθούμε να την ξαναπάρουμε. Όλοι ενωμένοι στον αγώνα.

Φ.Π.

ΑΙΣΧΟΣ: Χειροκρότησαν την αναγνώριση του ψευδοκράτους – BINTEO

Με την έκδηλη αγάπη μου στο εθνικιστικό κίνημα, μέσα από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι σε εσάς, στους  απανταχού της γης συναγωνιστές καθώς και στους εγκλείστους  πατριώτες. Καλή ανάσταση  με υγεία  και κουράγιο.  Ο δρόμος  προς την ανάσταση περνά πάντα από τις διώξεις τους εξευτελισμούς τις δίκες  και τελικά τη σταύρωση .μόνο όσοι έχουν αγνή καρδιά ελπίδα και μεγαλείο ψυχής αντέχουν .

Χρόνια πολλά και του χρόνου με μια αναστημένη πατρίδα

Ε.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-21-apriliou-2014#ixzz2zTbTSP4p

Exit mobile version