Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με αφορμή το περιστατικό με τον Αλβανό εγκληματία

Η κοινωνία μας νοσεί βαθύτατα. Είναι άκρως αρρωστημένη. Τα έμπυα αριστερά γκρουπούσκουλα, τα μισθωμένα από ανθελληνικούς κύκλους του εξωτερικού βάλλουν κατά του Έθνους. Εκθειάζουν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου μόνο και μόνο επειδή είναι… αλλοδαποί! Σε ποια χώρα αντέχει αυτή η λογική; Σε καμμία πολιτισμένη, μόνο στην μπανανία που λέγεται Ελλάδα περνάνε αυτά!

Αν λειτουργούσαν οι νόμοι αυτή η βαρβαρότης δεν θα υπήρχε και αναφέρομαι στο ατυχές συμβάν  με τον σεσημασμένο Αλβανό εγκληματία. Όπου κάποιοι αναγκάστηκαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους μη αντέχοντας άλλο την ατιμωρησία των δολοφόνων των Ελλήνων! Αυτό όμως δεν είναι πολιτισμός!

Αν θέλουμε πράγματι οι εγκληματίες να καταδικάζονται και να τιμωρούνται παραδειγματικά δεν έχουμε παρά να εφαρμόζουμε τους νόμους. Όμως, εδώ υπάρχει πρωτοτυπία και με την βοήθεια των πάσης φύσεως “προοδευτικών” βλέπουμε να υπάρχει μία ανοχή και αρωγή προς τους σεσημασμένους εγκληματίες μόνο και μόνο επειδή είναι αλλοδαποί και οι ΜΚΟ του Σόρος και το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι πληρώνει αδρά τους δοσίλογους να κάνουν την δουλειά των ξένων επιβητόρων της Πατρίδας μας.

Πόσοι εγκληματίες έχουν “δραπετεύσει” με την δικαιολογία ότι είναι… ανήλικοι; Τι κι αν έχουν δολοφονήσει Έλληνες; Αυτό δεν μετράει για τον Προστάτη του Λαθρομετανάστη Πολίτη υπουργό Δένδια. Δεν μετράει για κανέναν Αθανασίου, για καμμία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για καμμία ανακρίτρια… Και δεν μετράει γιατί τα λεφτά που ‘κονομάνε τα παίρνουν για να εισβάλουν αυτοί οι εισαγόμενοι εγκληματίες στην Πατρίδα μας! Τον Έλληνα τον έχουν αναλώσιμο, ανάλογα το πρόσταγμα των ξένων αφεντάδων τους.

Η λύση είναι μία και μοναδική: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! 

Ε.Ζ.

Exit mobile version