Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Με αφορμή τα επαίσχυντα γεγονότα που όλοι μας ζήσαμε στις 28 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, όταν δηλαδή συνελήφθησαν βουλευτές εκλεγμένοι από τον Ελληνικό Λαό και ο Αρχηγός ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, μου ήρθε στο μυαλό το μακελειό που έλαβε χώρα στην Νορβηγία από τον μακελάρη Μπρέιβικ. 

Ο Μπρέιβικ σκότωσε 77 ανθρώπους στο νησί Ουτόγια. Ο Μπρέιβικ ήταν μέλος του ακροδεξιού κόμματος της Προόδου. Δεν είδαμε όμως να φυλακίζεται η ηγεσία του κόμματος του! Δεν είδαμε τους βουλευτές του να οδηγούνται στην φυλακή για ένα έγκλημα που διέπραξε ένα μέλος του!

Αντίθετα, στην Ελλάδα ένας και μοναδικός φόνος ήταν αρκετός να φυλακίσει όχι μόνον βουλευτές, αλλά και τον ίδιο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τον Νίκο Μιχαλολιάκο!

Είμαι περίεργη να δω όταν έρθει η ώρα να εκδικαστεί η υπόθεση της παράνομης δίωξης εκλεγμένων βουλευτών,  αρκετών από των οποίων δεν έγινε καν η άρση ασυλίας τους και απλά οδηγήθηκαν στην φυλακή, πως θα δικαιολογηθεί αυτή η κατάντια στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Ε.Ζ.

Exit mobile version