Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 22 Απριλίου 2014

xamail-letter__article

Ένα μήνυμα από το “σπίτι των πεθαμένων” – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν θέλουν να λύσουν τα προβλήματα της χώρας και το έχουν αποδείξει. Εξ άλλου αυτοί τα δημιούργησαν με τις βρώμικες πολιτικές τους. Δεν αρκούν οι συγνώμες τους και ούτε μας πείθουν με τους ελιγμούς τους ανακαλύπτοντας νέα κόμματα όπως ποτάμια ελιές και πράσινα αλόγα. Πίσω από αυτά κρύβονται οι ίδιοι άνθρωποι και το ίδιο βρώμικο σχέδιο τους. Το αληθινό ποτάμι της Χ.Α. δεν γυρίζει πίσω. Αν θέλουν να επικαλούνται την δημοκρατία να αφήσουν το λαό να αποφασίσει. Αποκαλούν φασίστες εμάς που ψηφίσαμε Χ.Α χρησιμοποιώντας τις γνωστές καραμέλες ναζισμός κ.λ.π. Ξέρουμε το φόβο που τους διακατέχει βλέποντας την άνοδο της Χ.Α. Λένε ότι πήγαμε στη Χ.Α. από οργή. Αυτό ισχύει. Υπάρχουν όμως πολλά αντιμνημονιακά κόμματα που δεν ανεβαίνουν δημοσκοπικά. Πήγαμε στη Χ.Α γιατί μας εκφράζουν οι θέσεις της. Οι Έλληνες είναι πατριώτες και αυτός είναι ο λόγος που ανεβαίνει ραγδαία η Χ.Α. Σιχαθήκαμε τις υποκρισίες και τους ψεύτικους καθωσπρεπισμούς τους.  Σιχαθήκαμε την δημοκρατία των ματ και του φόβου. Δεν μπορεί κανείς να διεκδικήσει κανένα δικαίωμα πλέον. Ηδημοκρατία τους ασκεί την πραγματική βία σε όποιο πολίτη αντισταθεί. Σωματική και ψυχική και είναιυπεύθυνοι για τις χιλιάδεςαυτοκτονίες των Ελλήνων. Μας τρομοκρατούν κατ επανάληψη κάθε φορά που έρχεται η ώρα να ψηφίσουμε. Σιχαθήκαμε την επιλεκτικήδημοκρατία τους. Σιχαθήκαμεακόμα και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν. Βαφτίζουνλαϊκισμό ότι ειπωθεί και δεν τους συμφέρει. Αυτή η κατάπτυστη  κυβέρνηση εξαπάτησε και ισοπέδωσε το λαό. Εξευτέλισε τη δημοκρατία και το σύνταγμα. Θα ξαναψηφίσω Χ.Α. γιατί θέλω να δω την Αθήνα όπως της αξίζει να είναι. Και όλες οι πόλεις μας. Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνεςθέλουμε το ίδιο για την Ελλάδα μας και το λαό της. Για να έχουμε την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που δικαιούμαστε. Συγχαρητήρια στους χρυσαυγίτες. Μην αλλάξετεποτέ. Συνεχίστε τον αγώνα. Είμαστεπολλοί και κάθεμέρααυξανόμαστε. Θα είμαστεμαζί ως την τελικήνίκη. Την δικαίωση της Ελλάδας μας.

Ε.Γ.

Νέα σφοδρή επίθεση από τον… “κομιστή του dvd” λόγω της προεκλογικής αφίσας της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα

Διαβάζουμε και ακούμε για μειώσεις σε συντάξεις, για 44.000 μερίδες για το πασχαλινό γεύμα που μοίρασε η Εκκλησία της Ελλάδας και για 120.000 αιτήσεις που έγιναν, ακόμη και την ημέρα της Λαμπρής, για το κοινωνικό μέρισμα! Είναι δυνατόν στην Ελλάδα, που κάποτε, είχε το δεύτερο ισχυρότερο νόμισμα στον κόσμο και μηδέν ανεργία να συμβαίνουν αυτά; Να επαιτούμε για τα προαπαιτούμενα; Για το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία;;; Πως καταδεχόμαστε να συμβιβαζόμαστε με ψίχουλα και να αφήνουμε τους κηφήνες να ξεκοκαλίζουν ο,τι ακόμη υπάρχει κρατικό και δημόσιο; Πως δεχόμαστε ελεημοσύνη των 500 ευρώ την στιγμή που και πίσω θα τα πάρουν μέσω φόρων, αλλά και εμπαιγμός είναι για μια πλούσια πατρίδα που υποθήκευσαν στα αφεντικά τους, οι μειοδότες πολιτικοί;   Πως ανεχόμαστε, ενώ η πατρίδα μας παράγει τα πάντα, να υπάρχουν άνεργοι και πεινασμένοι Έλληνες; Νέοι με πτυχία να σέρνονται ενοικιαζόμενοι σκλάβοι στις πολυεθνικές των γειτονικών χωρών; Ακόμη και ξένες εφημερίδες όπως η Financial Times γράφουν για στάση πληρωμών της Ελλάδας και χρεωκοπία, ο ΟλιΡεν προαναγγέλει δέσμευση καταθέσεων και ακίνητης περιουσίας, που κρύβεται ο Σαμαράς παραμονές εκλογών και ανήμερα του Πάσχα;; ανάμεσα στο πλήθος;; αντί να επισκεφθεί έστω ένα στρατόπεδο ή να κυκλοφορήσει σε μια πόλη ως Πρωθυπουργός της χώρας;;; Νομίζει ότι ακόμη είναι ανεκτός από την ελληνική κοινωνία με τα τόσα ψέμματα που συνεχίζει να λέει;; Όμως ευθύνη δεν έχουν μόνο οι συγκυβερνώντες, αλλά άπαντες που γνώριζαν στην αντιπολίτευση ιδίως  για όσα ήρθαν και θα έρθουν, για εθνική σύνταξη και μνημόνια που δεν θα έχουν τέλος αν δεν μας αφαιρέσουν ακόμη και την αξιοπρέπειά μας! Ποιοι αντιτάχθηκαν; Ποιοι είναι φυλακή; ποιοι συκοφαντούνται; οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Εκλεψαν;Έχουν βίλες; Λογαριασμούς στις ξένες τράπεζες; Συνεργάστηκαν με ανθελληνικά κέντρα; Ως Πότε; Ως Πότε θα μένουμε αμέτοχοι; Η κρίση που χτυπά δίπλα μας έρχεται και στα δικά μας σπίτια. Ήδη λίγοι εργαζόμενοι δουλεύουν και από τα εισοδήματά τους πληρώνονται οι πολλοί και όσοι δικαιούνται επίδομα ανεργίας. Όμως και εκεί τα πράγματα είναι σκούρα αφού πλέον και ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις χρηματικές υποχρεώσεις του και στα προγράμματα για ανέργους! Η συμφορά έρχεται αλλά πόσο καλά το έχουμε αντιληφθεί; Αρκεί απλά να το λέμε ή να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ραγιάδες;

Α.Γ.Α

Το μήνυμα της Χρυσής Αυγής για την 21η Απριλίου: “Κάτω η χούντα του μνημονίου!”

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Μέσα στο κατανυκτικό και ευλαβικό κλίμα των ημερών πληροφορήθηκα μία είδηση που αφορά τον “περιούσιο λαό” των σιωνιστών, τους σταυρωτές του Χριστού, τους αιώνιους μισαλλόδοξους και σωβινιστές του πλανήτη.

Αναμεταδίδω την είδηση από την ιστοσελίδα “Κόκκινος Ουρανός”:  πληροφορούμεθα λοιπόν ότι 300 ραββίνοι από όλη την Ευρώπη “ανησυχούν” για τους μικτούς γάμους μεταξύ Εβραίων και “αλλόδοξων” και να δηλώνουν ότι έτσι οι “εκλεκτοί” απόγονοι του Ισραήλ “αφομοιώνονται” από τις λοιπές κοινωνίες της Γηραιάς Ηπείρου.

Σαφώς και τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά για τις “ανησυχίες” των ανθρώπων που ανέκαθεν και παρασκηνιακά κινούσαν τα νήματα της παγκόσμιας εξουσιαστικής “ελίτ”.

Συγκρίνοντας μάλιστα τις δηλώσεις αυτές των “εκλεκτών” της “περιούσιας φυλής” με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του εντόπιου παρασκηνιακού φορέα εξουσίας ΚΙΣ, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ εγκαλούσαν τη χώρα μας γιατί δεν “αποδέχεται” και “ενσωματώνει” τις ορδές των βάρβαρων λαθροεισβολέων που καθημερινά περνούν ανεξέλεγκτα τα σύνορά μας, μειδιούμε με οργή.

Οι παγκόσμια ανεπιθύμητοι και μισητοί από όλους τους λαούς (γιατί άραγε;) απόγονοι των σταυρωτών του Κυρίου, οι αιώνια παραδόπιστοι και ειδικευμένοι στο παρασκήνιο, οι παγκόσμιοι προπαγανδιστές των ΜΜΕ και του Χόλυγουντ, κάνουν υποδείξεις σε όλους τους άλλους πράττοντας οι ίδιοι τα αντίθετα.

Αυτοί που “στηλιτεύουν” με τα διεθνή ανδρείκελα – φερέφωνά τους (βλ. Μουίζνιεκς) τον “ρατσισμό” και κάθε μορφής “διαχωρισμό” των ανθρώπων, είναι αυτοί που αρνούνται να νυμφευθούν “αλλόφυλους” και “αλλόθρησκους” διότι έτσι “θα χαθεί η φυλή” τους.

Αυτοί που έχουν αιματοκυλίσει όλη τη Μέση Ανατολή, αυτοί που ψηφίζουν τους πλέον απάνθρωπους και ρατσιστικούς νόμους (για τους άλλους βέβαια) στο κράτος τους, μας επιβεβαιώνουν τώρα με κάθε επισημότητα ότι κόπτονται για την “καθαρότητα” της φυλής τους.

Φυσικά και μας αφήνουν παγερά αδιάφορους οι άναρθρες κραυγές των απανταχού οπαδών του διεθνούς σιωνισμού, όπως αυτές διατυπώνονται από τα φερέφωνά τους που παριστάνουν τους “πρωθυπουργούς” ή τους “προέδρους” Ευρωπαϊκών Κρατών (εδώ στην Ελλάδα έχουμε μόνο τέτοιους δυστυχώς).

Φυσικά και στέλνουμε στον αγύριστο, την άθλια προπαγάνδα τους και τις ξεδιάντροπες και αστείες απειλές τους προς το Κίνημά μας και κάθε Εθνικιστικό Ευρωπαϊκό Κίνημα.

Έχουμε όμως χρέος, ως Έλληνες, να μην ξεχνούμε και να υπενθυμίζουμε σε όλους το βρώμικο και τρισάθλιο ανθελληνικό μένος των “Υιών του Δαυίδ”, το οποίο σε κάθε ιστορική περίπτωση όπου ο ελληνισμός υφίστατο διώξεις αυτοί οι κατ’ επάγγελμα μισέλληνες έσπευδαν να συνδράμουν τους διώκτες των ελλήνων με κάθε μέσο.

Από την άλωση της πόλης, την παλιγγενεσία του 1821, τους Βαλκανικούς Αγώνες, τη Σμύρνη το 1922, την Πόλη το 1955 και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις, αυτοί που μισούσαν αιώνια τον Ελληνικό Πολιτισμό στάθηκαν αρωγοί των σφαγέων του Γένους μας.

Απλά με αφορμή αυτό το συνέδριο στην Ουγγαρία, για άλλη μία φορά, τα δόλια προσωπεία των σιωνιστών πέφτουν και αποκαλύπτουν ότι πίσω από τις μεγαλοστομίες τους περί “ρατσισμού” και “μισανθρώπων”, κρύβονται αυτοί οι ίδιοι, ο “περιούσιος λαός”.

Αγαπητοί συναγωνιστές το μίσος των σιωνιστών, όπως αποπνέουν οι δημόσιες τοποθετήσεις τους, δεν είναι μίσος κατά του Κινήματός μας αλλά μίσος απέναντι στην Ελλάδα και κάθε τι ελληνοπρεπές.

Ας αφήσουμε λοιπόν τους σταυρωτές του Χριστού στον απομονωτισμό και την μισαλλόδοξη εσωστρέφειά τους και ας εορτάσουμε όλοι την Ανάσταση του Χριστού μας και την επερχόμενη Ανάσταση του Έθνους των Ελλήνων.

Αγαπητοί συναγωνιστές, καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους.

Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-22-apriliou-2014#ixzz2zZV0Y8OW

Exit mobile version