Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μόδα των ‘’Ανεξάρτητων’’ υποψηφίων Δημάρχων

Η μόδα των ‘’Ανεξάρτητων’’ υποψηφίων Δημάρχων

Όσο πλησιάζει ο καιρός για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ολοένα και περισσότεροι συνδυασμοί ανακοινώνονται με μια εμφανή ομοιότητα, αυτήν της περίφημης ‘’Ανεξαρτησίας’’. Αποτελεί την νέα μόδα που έχει σκοπό την παραπλάνηση των υποψηφίων και την αποφυγή δήλωσης μια ξεκάθαρης πολιτικής και ιδεολογικής ταυτότητας. Έχουμε γεμίσει συνδυασμούς και υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που δηλώνουν παντού και επιμόνως ότι είναι ‘’Ανεξάρτητοι’’.  Βγάζουν πολύχρωμες αφίσες και λογότυπα, που υποδηλώνουν ότι περικλείουν όλο το πολιτικό φάσμα, με τη λέξη Ανεξάρτητος να είναι μεγαλύτερη ακόμα και απ’ το όνομα τους. Είναι ο νέος τίτλος ‘’τιμής’’ που φέρουν περήφανα ως παράσημο, οι φιλόδοξοι πολιτικάντηδες.

Οι ‘’Ανεξάρτητοι’’ χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες: Στους πολύ γνωστούς πρώην εξόχως κομματικούς της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ που πλέον είτε γιατί έχουν διαγραφεί, είτε γιατί ντρέπονται να πούν που ανήκουν, δηλώνουν ανεξάρτητοι με σκοπό να πείσουν κάποιους αδαείς, σε πραγματικά ανεξάρτητους που δεν έχουν καμία ιδεολογική ταυτότητα και που κατεβαίνουν μόνο επειδή είναι ‘’γνωστοί’’ στην τοπική κοινωνία, για άσχετα όμως πράγματα από την πολιτική, και τέλος σε υποψηφίους που δηλώνουν ανεξάρτητοι και υπογείως δηλώνουν ότι έχουν την στήριξη της Χρυσής Αυγής!

Όσον αφορά τους τελευταίους, να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζει κανένα άλλο συνδυασμό πέραν της Ελληνικής Αυγής για Δήμους και Περιφέρειες. Όλοι οι εκλογικοί συνδυασμοί της Ελληνικής Αυγής φέρουν τον ομώνυμο τίτλο και από κάτω ‘’για την Αθήνα’’, ‘’για τον Πειραιά’’, ‘’για την Αττική’’ κλπ, με σήμα το αρχαιοελληνικό Έψιλον μέσα σε δάφνες. Στους Δήμους οπού δεν θα έχουμε κάποιον υποψήφιο, οι Έλληνες πατριώτες καλούνται να ψηφίσουν κατά βούληση όποιον εκ των υποψηφίων θεωρούν καταλληλότερο. Το ίδιο ισχύει και σε οποιονδήποτε Δήμο δεν περάσουμε στην δεύτερη Κυριακή. 

Πέραν των επίδοξων δήθεν χρυσαυγιτών δημάρχων, υπάρχουν οι ‘’ανεξάρτητοι’’ apolitic συνδυασμοί, όπως προείπαμε, που είτε δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα, είτε δεν θέλουν να τη δηλώσουν με σκοπό να προσελκύσουν ψηφοφόρους από όλο το πολιτικό φάσμα. Βρισκόμαστε έτσι σε μία πρωτοφανής κατάσταση οπού σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι δηλώνουν ανεξάρτητοι και τίποτα πέραν αυτού. Έχουν γενικές θέσεις και προτάσεις, χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση και φυσικά χωρίς καμία συνοχή μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού τους. Βάζουμε ολίγη ‘’δεξιά’’, ολίγη ‘’αριστερά’’ που είναι και της μόδας, δηλώνουμε εντόνως και μεγαλοφώνως αντι-φασίστες και αντι-ρατσιστές, καταδικάζοντας απερίφραστα όποτε μας δοθεί η ευκαιρία τη Χρυσή Αυγή, βάζουμε κάνα γνωστό ηθοποιό ή δημοσιογράφο να ‘’φαίνεται’’, κοτσάρουμε και τη λέξη Ανεξάρτητος με μεγάλα γράμματα πάνω απ’ το σήμα και είμαστε έτοιμοι! Ένα ακόμη ‘’Ανεξάρτητο’’ ψηφοδέλτιο που κανείς δεν ξέρει τη πρεσβεύει, δημιουργήθηκε.

Μέσα σε όλο αυτό το χάος της ‘’Ανεξαρτησίας’’, έρχεται η Χρυσή Αυγή να δηλώσει ανοιχτά και ξεκάθαρα ότι, στις επικείμενες εκλογές,στηρίζει την Ελληνική Αυγή και τους υποψηφίους της, σε Δήμους και Περιφέρειες, όντας η μόνη πολιτική δύναμη που έχει το σθένος και την περηφάνια να πράξει κάτι τέτοιο. Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής είναι χρυσαυγίτες και Εθνικιστές. Είναι περήφανοι Έλληνες πατριώτες, αγνοί Αγωνιστές της Εθνικής και Φυλετικής Ιδέας, με ξεκάθαρη Ιδεολογία, Πρόγραμμα και Στόχους.

Τον καιρό που οι άλλοι κρύβονται πίσω από ταμπέλες και επιφανή άτομα της τηλεόρασης ή του ποδοσφαίρου, τα οποία προβάλουν ως βιτρίνα για να μπερδέψουν τους αδαής, η Ελληνική Αυγή ξεχωρίζει ως ο μόνος πολιτικός συνδυασμός που έχει ξεκάθαρες θέσεις, απλούς καθημερινούς ανθρώπους με καθαρά χέρια και το σημαντικότερο, την θέληση να αλλάξει πραγματικά την πόλη πηγαίνοντας κόντρα στο σάπιο, διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Κόντρα σε μεγαλοεργολάβους, συνδικάτα και πάσης φύσεως συμφέροντα, η Ελληνική Αυγή, φιλοδοξεί να αναδιαρθρώσει Δήμους και Περιφέρειες με σκοπό να καταστήσει και πάλι τους Έλληνες κυρίαρχους, στην Πατρίδα τους, απαλλαγμένους από κάθε λογής ξένους και εγχώριους δυνάστες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ,
για να γίνει η πόλη και πάλι Ελληνική!

 

πηγή

 

Exit mobile version