Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τουρκοπροσκυνημένοι του ΣΥΡΙΖΑ χαρίζουν στην Τουρκία την μουσουλμανική μειονότητα

Οι τουρκοπροσκυνημένοι του ΣΥΡΙΖΑ χαρίζουν στην Τουρκία την μουσουλμανική μειονότητα

Πρωτεργάτης της τουρκικής προπαγάνδας ο άντρας της «ανεξάρτητης» δημοσιογράφου και υβρίστριας της Χρυσής Αυγής, Κατσίμη

Οι ισορροπίες στην Θράκη, λόγω της διαχρονικής εθνοπροδοτικής πολιτικής του ελλαδικού κράτους, έχουν καταστεί εξόχως κρίσιμες. Από την μία μεριά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής επιχειρεί τον εκτουρκισμό της μουσουλμανικής μειονότητας και από την άλλη το ελλαδικό κράτος παραδίδει την μειονότητα βορά στην τουρκική προπαγάνδα.

Για να λέμε την πλήρη αλήθεια περί του ζητήματος, στην Θράκη υπάρχουν πληθυσμοί Ρομά, οι οποίοι ασπάζονται την μουσουλμανική θρησκεία και εθνοτικά αισθάνονται και είναι Ρομά. Από την άλλη υπάρχουν οι Έλληνες Πομάκοι, οι οποίοι εθνικώς είναι Έλληνες, ενώ θρησκευτικώς ασπάζονται το ΙσλάμΤέλος υπάρχουν λιγοστοί απεσταλμένοι της Άγκυρας, οι οποίοι επιχειρούν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να εκμεταλλευτούν το κενό που αφήνει η πολιτεία, προκειμένου να «πουλήσουν» τουρκισμό.

Στην όλη ιστορία δεν θα μπορούσε για άλλη μία φορά να λείπει ο εθνοπροδοτικός ρόλος της εν Ελλάδι αριστεράς, η οποία τάσσεται μονίμως αναφανδόν υπέρ των όποιων διεκδικήσεων εγείρει ο οποιοσδήποτε εναντίον της Ελλάδας. Είδαμε προ ημερών την αποπομπή της μουσουλμάνας Ρομά, υποψηφίας ευρωβουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή η υποψηφιότητά της δεν άρεσε στο τουρκικό προξενείο.

Το όλο σήριαλ έλαβε διαστάσεις και προεκτάσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ επεχείρησε να υποβαθμίσει το ζήτημα κάνοντας λόγο για «αποχώρηση», για να εισπράξει την απάντηση της ιδίας ότι «δεν παραιτήθηκε, αλλά την απέπεμψαν», αφού ο ΣΥΡΙΖΑ «ήθελε υποψήφιο τουρκικής συνείδησης». Την θέση του ΣΥΡΙΖΑ την ξεκαθάρισε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του, Δημήτρης Χριστόπουλος, ο οποίος επετέθη ευθέως κάνοντας λόγο για μία μουσουλμανική μειονότητα που είναι «ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα».

Η άποψη αυτή πέρα από ανιστόρητη και γραφική είναι και επικίνδυνη, αφού ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις επιταγές του τουρκικού προξενείου. Ο εν λόγω βλάξ, δεν είναι απλώς βλάξ και παντελώς άσχετος με την πραγματικότητα, είναι στην ουσία (άθελα ή ηθελημένα, αδιάφορο) υπηρέτης της τουρκικής προπαγάνδας, η οποία αποσκοπεί στην «κοσοβοποίηση» της Θράκης, μέσω της επίκλησης ύπαρξης δήθεν «τουρκικής μειονότητας». Τέτοια μειονότητα φυσικά δεν υπάρχει. Με όποιο τρόπο και να εξετάσει κανείς την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για μία οντότητα με διπλή υπόσταση. Από την μία υπάρχουν οι Ρομά και από την άλλη οι Έλληνες Πομάκοι.Μονάχα αν θωρήσει κανείς το ζήτημα συνειδησιακά, θα διαπιστώσει την ύπαρξη τουρκοφρόνων και ουχί τούρκων, εκτός από τους απεσταλμένους της Άγκυρας.

Για να αντιληφθούμε πως έχουν τα πράγματα αρκεί να σας πούμε ότι ο εν λόγω υποψήφιος που “δωρίζει” ολόκληρες περιοχές της Ελλάδας στην Τουρκία, κάνει προεκλογικό αγώνα με προμετωπίδα το σύνθημα “Στην πρώτη γραμμή κατά της ακροδεξιάς”…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-tourkoproskunhmenoi-tou-suriza-charizoun-sthn-tourkia-thn-mousoulmanikh#ixzz2zdcikSPO

Exit mobile version