Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι έγραφε ο «δημοσιογραφικός όμιλος» εκείνες τις μέρες του 67;

Τι έγραφε ο «δημοσιογραφικός όμιλος» εκείνες τις μέρες του 67;

Ότι και να κάνει η Χρυσή Αυγή, οι διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογραφίσκοι θα μιλήσουν για «πρόκληση», «σοκ», «αίσχος» και τα τοιαύτα. Ακόμα και αν η Χρυσή Αυγή δεν πράξει κάτι, αυτοί κάτι θα βρουν να πούνε, προκειμένου να βγάλουν την χολή τους ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.

Έχουμε πολλάκις τονίσει ότι η στάση αυτή των δημοσιογραφίσκων δεν εδράζεται στις όποιες πράξεις του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν επιθυμεί την συνέχεια του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, των απευθείας αναθέσεων δημοσίων έργων, της μίζας, της ρεμούλας και της κλεψιάς που αυτές οι συγκεκριμένες εφημερίδες προωθούν νυχθημερόν.

Κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, τα μισθαρνά όργανα του καθεστώτος, ως «νοσταλγούς της χούντας» και «ναζιστές», όμως αποφεύγουν να μιλήσουν για τους πραγματικούς συνεργάτες των συγκεκριμένων καθεστώτων. Είχαμε προβεί στο παρελθόν σε ειδικό αφιέρωμα περί των εφημερίδων που συνεργάστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής με τους κατακτητές. Πάμε τώρα να δούμε μερικά εξώφυλλα εφημερίδων του γνωστού «ομίλου» την περίοδο της επταετίας. 

Εφημερίδα “Το Βήμα” – 21 Απριλίου 1968

Εφημερίδα “Τα Νέα” – 24 Απριλίου 1967

Εφημερίδα “Τα Νέα” – 23 Απριλίου 1968

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ti-egrafe-o-dhmosiografikos-omilos-ekeines-tis-meres-tou-67#ixzz2zdpQHMcj

Exit mobile version