Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

xamail-letter__article

Εδώ και 40 χρόνια όλοι ψηφίζαμε εκείνον που υποσχόταν λεφτά και διορισμούς στο δημόσιο. Εδώ και 40 χρόνια οι άνθρωποι δεν έδιναν μεγάλη σημασία στα σκάνδαλα που προέκυπταν γιατί ζούσαν μέσα σε μία χρυσή φυλακή των ψεύτικων χρημάτων τα οποία μας έφεραν σήμερα σε αυτή την κατάσταση. Είναι η πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια που θα ψηφίσουμε ένα κόμμα το οποίο δεν υπόσχεται ούτε λεφτά, ούτε διορισμούς, ούτε ευκολίες. Ένα κόμμα που βασική του θέση είναι πως για να πετύχουμε σαν λαός θα πρέπει να κοπιάσουμε και να ιδρώσουμε. Και αυτά δε τα λέει στον αέρα, έχει δώσει δείγματα γραφής. Συσσίτια, κοινοβουλευτικό έργο, βοήθεια σε μέρη που ο κόσμος τους χρειάστηκε, κοινωνική αλληλεγγύη και γενικότερα δουλειά χωρίς να παίρνουν πλέον ούτε μισό ευρώ από την κρατική επιχορήγηση. Θα ψηφίσουμε ένα κόμμα που μας έκανε να καταλάβουμε τι σημαίνουν όλα αυτά τα σκάνδαλα και πόσο υποκριτές είναι οι πολιτικάντηδες που κουνάν το δάχτυλο στο λαό , ως υπεύθυνο για την κρίση και αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες (Νέα Πασοκρατία). Και ποια είναι η απόδειξη ότι η ψήφος μας στη Χρυσή Αυγή είναι μια ριζοσπαστική ψήφος και ότι κάτι θα αλλάξει σε αυτό το διεφθαρμένο καθεστώς; Ότι όλες οι εξουσίες έχουν ενωθεί για να αντιμετωπίσουν έναν Λαϊκό Σύνδεσμο. Εκτελεστική(ΝΔ – ΠΑΣΟΚ), η πλειονότητα της Νομοθετικής(ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ,ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), Δικαστικής (Παράγκα Κουτζαμάνη και μια μερίδα επίορκων δικαστικών),  καθώς και η 4η εξουσία των ΜΜΕ (Mega channel, Ant1 κλπ). Όλοι εναντίον ενός. Πόσο άνανδρος είναι αυτός ο πόλεμος; Για να έχουν ενωθεί όλοι αυτοί οι προδότες εναντίον της Χ.Α. ένα είναι το συμπέρασμα.Oι Χρυσαυγίτες είναι πατριώτες και όχι προδότες σαν αυτούς. Θεωρούν ότι αποδεικνύουν το αντίθετο λέγοντας “μα εδώ πρόκειται για εγκληματική οργάνωση”. Δείξτε ένα, όχι πολλά, ένα στοιχείο ρε παιδιά και θα είχατε τον κόσμο μαζί σας στην εξάρθρωση της υποτιθέμενης οργάνωσης. Αλλά κανείς δεν έχει να προσάψει τίποτα στη Χρυσή Αυγή. Γι αυτό και συμφωνώ απόλυτα με το προεκλογικό σλόγκαν της προκλητικής αφίσας του Κασιδιάρη: Μετά της νύχτας το πιο βαθύ σκοτάδι, ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ!

Ψήφος στη Χρυσή Αυγή

Δ.Ν.

Συνέδριο Γκρίζων Λύκων στην Θράκη για την καταπίεση των τούρκων – Καμία αντίδραση από την προδοτική χούντα Σαμαρά

Τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν ξεφύγει για τα καλά. είναι τα αποτελεσματικότερα όπλα της διεθνούς πλουτοκρατίας με επικεφαλής εβραϊκά κεφάλαια για να σφίξουν ακόμα περισσότερο την θηλιά στον λαιμό του συνειδητού Έλληνα. Μέρα νύχτα αναλύουν απ όλες τις γωνίες κι από το πιο σκοτεινό βάθος του αυτό το άπιαστο μηδέν…..κορδωτοί στυλοβάτες της οπαδοποίησης. Ανήμπορος ο θεατής με γουρλωμένα μάτια……. ένα ζόμπι που περιφέρεται από ΜΜΕ σε ΜΜΕ για να φάει τα ίδια σκουπίδια. Υπάρχει ελπίδα για το έθνος; Αυτοί που βλέπουν μέσα απ την θολούρα ένα ξάστερο ουρανό, αυτοί που αυτοθυσιάζονται για να συνέλθει επιτέλους ο λαός από τον λήθαργο……οι μπροστάρηδες της Χρυσής Αυγής ναι το βλέπω έτσι…..σαν ατρόμητους εχθρούς της απελπιστικής μας μοιρολατρίας. Για την ελευθερία και την δόξα μιας νέας Ελλάδας.

Μιχάλης Χ.

Τα μνημονιακά μέτρα της χούντας Σαμαρά ευθύνονται για την ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών – Αποκαλυπτική έρευνα

 Πραγματικά είναι τραγικά αυτά που διαβάζουμε σε έγκυρες ιστοσελίδες. Έφεραν Μεγαλοβδομαδιάτικα τους Γερμανούς με χρέος 2 δίς στην πατρίδα τους, να μας υποδείξουν το ασφαλιστικό τους μοντέλο που δείχνει πόσο ανίκανοι είναι να διαχειριστούν τα του οίκου τους!!   Όχι μόνο είναι μια υπερχρεωμένη χώρα η Γερμανία αλλά και αποτυχημένη στο δημόσιο τομέα και στο ασφαλιστικό τους ισχύον μοντέλο. Προφανώς θέλουν να εφαρμόσουν και εδώ τα ίδια, για να δημιουργηθεί φαύλος κύκλος και αναγκαστική αλλαγή σε όσα ξέραμε και όσα έχουμε πληρώσει έως σήμερα. Με ποιο δικαίωμα κ.Σαμαρά αποφασίζουν για την σύνταξη μας οι Γερμανοί;;; Ποιος σας έδωσε την εντολή να αντιγράφετε τα κακώς κείμενα των αφεντικών σας;; Μήπως η έπαρσή, σας έχει τυφλώσει;;; και νομίζετε ότι η Ελλάδα κατοικείται από δούλους σας;;; Όπως ο ελληνικός λαός σας έδωσε ένα ισχνό ποσοστό, ώστε ήταν αδύνατον να κυβερνήσετε με αυτοδυναμία, βλέπετε δεν είχατε πείσει για την καλή σας θέληση-ο λαός έχει μνήμη και γνώση-έτσι και τώρα θα σας ανταμείψει καταλλήλως στις επερχόμενες εκλογές.

Σ.Α.

Ο Βενιζέλος κρύβεται πίσω από την «Ελιά», ο Σημίτης πίσω από το «Ποτάμι» και ο Σαμαράς ψάχνει τρύπα να κρυφτεί

Αυτά είναι που συζητάτε με τους Γερμανούς κ.Σαμαρά, πίσω από τις κλειστές πόρτες; Πως θα μας μετατρέψετε σε μια χώρα αντίγραφό τους;;; Με χρέος που δεν εξοφλείτε ούτε σε 50 χρόνια;; Γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον ελληνικό λαό;; Πως νομίζετε ότι θα γλυτώσετε και θα απαλλαγείτε από τις ευθύνες σας;; Εμείς μια ζωή θα ξεπουλάμε τα πλούτη της πατρίδας μας για να είναι υπερδύναμη, χωρίς ορυκτό πλούτο, η Γερμανία;;; Πως νομίζετε ότι θα επιβιώσει η κυβέρνησή σας που βρίθει οικονομικών σκανδάλων με κορυφαίους σας υπουργούς να έχουν χρηματιστεί;; Πόσο ακόμη θα τα κρύβετε όλα σας τα εγκλήματα;; Κάνοντας αντιχρυσαυγίτικη επίθεση και προαναγγέλλοντας φυλακίσεις Εθνικιστών Βουλευτών μας, νομίζετε θα κερδίσετε χρόνο;; Έχετε τεράστιες ευθύνες και αν αποδειχθούν και όσα διαβάζουμε για εθνοπροδοτικές κινήσεις υπέρ των τούρκων στη Θράκη, θα πρέπει να φτιαχτούν πολλά ικριώματα έξω από τη βουλή, ως παραδειγματισμό. Η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται!

Φ.Κ.

Ο αθεόφοβος Σαμαράς κατάφερε να διασυρθεί ακόμα και το βράδυ της Ανάστασης – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λαϊκό Σύνδεσμο που σαν μοναδική του αρχή, έχει την αγάπη και την πίστη στην ΕΛΛΑΔΑ. Αυτή η αγάπη είναι που οδηγεί τα όνειρα μου από μικρό παιδί. Δυστυχώς μέχρι τώρα, δεν είχα βρει ένα οργανωμένο ιδεολογικό χώρο που να την εκφράζει με τον απόλυτο και ειλικρινή τρόπο, όπως το κίνημα σας. Μέχρι την στιγμή που η λεγόμενη κρίση έκανε με σαφή τρόπο, το πόσο υποδουλωμένη είναι η πατρίδα μας. Πίστευα πως η Νέα Δημοκρατία ήταν ένα πατριωτικό κόμμα. Απέδειξε το αντίθετο. Ήταν τελικά δημιούργημα των παγκόσμιων δυναστών, όπως και κάθε κόμμα και απόκομμα που λυμαίνεται την πατρίδα μας. Πιστεύω πως όλοι αυτοί οι «πολιτικοί» σχηματισμοί «εκπορεύουν» την ύπαρξη τους από την ίδια πηγή εξουσίας και έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν κάθε  απαίτηση των Ελλήνων. Έτσι ο Έλληνας ότι και να ψηφίσει  είναι σαν να ψηφίζει το ίδιο πράμα, αλλά που εκφράζει με διαφορετικό τρόπο τον ανθελληνισμό του. Γι αυτό εξ άλλου και διώκεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αισθάνομαι τύψεις που τόσο καθυστερημένα ανακάλυψα αυτό που άλλοι συμπατριώτες μου υπηρετούν με τόσο πάθος, αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις έχουν στη ζωή τους από τα καθεστώτα που κυβερνούν. Εύχομαι λευτεριά στους ιδεολόγους πατριώτες της Χρυσής Αυγής, και λευτεριά στην Πατρίδα μας.

Η.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-23-apriliou-2014#ixzz2zfLo27d8

Exit mobile version