Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Παρέτειναν οι βαλτοί και επίορκοι δικαστικοί την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού για έξι μήνες. Ενός παντελώς αθώου ανθρώπου, όπως κι οι υπόλοιποι Συναγωνιστές που το μόνο τους έγκλημα ήταν η αγάπη για τον Λαό και την Πατρίδα. Ένα πράγμα έχω να πω σε αυτούς και τους λοιπούς σκευωρούς: Δεν κάναν καλά το λογαριασμό. Η παράνομη παράταση δεν είναι για 6 μήνες. 23 και σήμερα είναι!

Τ.Α.

Η εκπομπή της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” #03

Παρακολούθησα την χθεσινή συνέντευξη στον ΣΚΑΙ του εκπροσώπου του συριζα, Σκουρλέτη. Η αμηχανία και η ανησυχία του προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ήταν εμφανής. Στην ερώτηση (η οποία έγινε τρεις φορές αλλά η απάντηση ήταν και στις τρεις τουλάχιστον προσβλητική για την νοημοσύνη μας) “γιατί διεγράφη η σαμπίχα” η απάντηση ήταν πως “βρέθηκε κάποιος καλύτερος”..Είπε όμως και κάτι άλλο το οποίο αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Είπε, λοιπόν, ο Σκουρλέτης πως βάζοντας στο ψηφοδέλτιό τους άτομα από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης αποτρέπει αυτούς τους ανθρώπους να ενταχθούν στον κόμμα των γκρίζων λύκων(!).Η λογική των συριζαίων είναι γνωστή και την αφήνω ασχολίαστη. Θα έπρεπε όμως να σχολιαστεί το άρθρο το οποίο δημοσίευσε ο ριζοσπάστης και το οποίο μιλάει για σχέσεις του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου του σύριζα για την Θράκη, Αχμετ Κουρτ, με τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ και συγκεκριμένα με τον αρχηγό του τουρκικού μορφώματός τους, Ντεβλέτ Μπαχτσέλ, δημοσιεύοντας και κοινή τους φωτογραφία. Οπότε μάλλον ο σύριζα, μέσω του Σκουρλέτη αυτήν την φορά, λέει πάλι ψέματα στον ελληνικό λαό. Το θέμα της Θράκης(και όχι μόνο) είναι ευαίσθητο και πρέπει να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Το θέμα τελικώς δεν είναι ποιο κόμμα θα βγει πρώτο ή δεύτερο, αλλά να μην ζημιωθεί το Έθνος μας χάνοντας εδάφη εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων πολιτικάντηδων οι οποίοι πουλάνε την ίδια τους την χώρα για να γίνουν εξουσία. Να μην φτάσουμε στο σημείο να λέμε “εμείς τα λέγαμε”. Με τα εθνικά θέματα δεν παίζουμε και είναι καιρός να το αντιληφθούν εκεί στον σύριζα.

Ε.Χ.

Σε πανικό οι Προποτζήδες γιατί κάναμε Ανάσταση απέναντι από τα γραφεία μας!

Πάρα πολύ ωραίο το άρθρο της συναγωνίστριας Σκορδέλη, “Έλληνα, σκέψου εσύ τον εαυτό σου, τους λαθρομετανάστες τους σκέφτονται οι άλλοι!”. Με έκανε να ανατριχιάσω. Είναι από τους λίγους ανθρώπους (όχι απλώς μόνο από γυναίκες) που εκφράζει ακριβώς αυτό που νιώθει χωρίς να δειλιάζει. Είναι άξια θαυμασμού για τον δυναμισμό της και την αυτοθυσία της. Εύχομαι να αποφυλακιστεί σύντομα και να αναγνωριστεί η αξία της από όλους τους Έλληνες.

Α.Μ.

Το μίσος – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Νομίζω ότι ύστερα από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις των κομμάτων (όλων πλην Χρυσής Αυγής) με το  τουρκικό προξενείο και όλες τις δυνάμεις που μάχονται τον Ελληνισμό, είναι μονόδρομος για όλους όχι απλώς η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής, αλλά η αυτοδύναμη κυβέρνηση! Ιδιαιτέρως δε αφότου βλέπουμε το ήθος και την ποιότητα των υποψηφίων του Λαϊκού Συνδέσμου, σε σχέση με τα «τσόκαρα» που παρουσιάζουν οι σαμαροβενιζέλοι και οι τσιπροκαμμένοι, πιστεύω πως η Χρυσή Αυγή πρέπει να λάβει «σταλινικά» ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές.

Κ.Α.

Tρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής ακόμα και μέσα από την φυλακή: παράταση της κράτησής του αποφάσισαν τα ανδρείκελα των Σαμαροβενιζέλων

Ευχαριστούμε που αναδεικνύετε καταστάσεις πρόσωπα και πράγματα με ντοκουμέντα για ανθρώπους που προσπαθούν να απαξιώσουν και να υπονομεύουν καθετί εθνικό και να εξυψώσουν αντεθνικά αλλόθρησκα σύμβολα και να μας κάνουν να ξεχάσουμε και να σφυρίζουμε αδιάφορα για καθετί  παρόμοιο. Χάρη σε σας που δεν αφήνετε τίποτα να “πέσει κάτω” μαθαίνουμε και εμείς κάποιες αλήθειες να είστε καλά.

Ι.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-25-apriliou-2014#ixzz2zrNyeyaz

Exit mobile version