Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Χίος, Πέραμα, Ελληνική Αυγή: Θεσσαλία, Σπάτα – Αρτέμιδα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Χίος, Πέραμα, Ελληνική Αυγή: Θεσσαλία, Σπάτα - Αρτέμιδα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε προβολή με θέμα τις πολιτικές εξορμήσεις της παραπάνω τοπικής οργάνωσης και της Ελληνικής Αυγής στις περιοχές του κέντρου των Αθηνών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν την απήχηση που έχουν οι θέσεις του Κινήματος μας  και του αυτοδιοικητικού συνδυασμού Ελληνική Αυγή στους Έλληνες κατοίκους των Αθηνών, παρόλο τον πόλεμο λάσπης που έχουν εξαπολύσει τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εις βάρος του Κινήματος μας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Επίσκεψη Αντώνη Γρέγου στην Χίο

Την Μεγάλη Εβδομάδα  ο  βουλευτής μας  Αντώνης  Γρέγος  επισκέφτηκε  για ακόμη μια φορά την Χίο όπου παρευρέθη με την οικογένεια του την Μεγάλη Παρασκευή  στην λειτουργία και περιφορά του Επιταφίου στον  Ι.Ν. Μητροπόλεως  Χίου. Το Μεγάλο Σάββατο  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας ομίλια του Κου Γρέγου και τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν  μαζί του.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΙΟΥ

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Περάματος

Την Πέμπτη 24/4 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άλλη μία ενημερωτική πολιτική δράση της τοπικής μας οργάνωσης με την συνδρομή αρκετών συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς. Δεκάδες συναγωνιστές επισκέφθηκαν για πολλοστή φορά την μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της πόλης, εν συνεχεία την λεωφόρο Ειρήνης και τις παρακείμενες οδούς όπου και διένειμαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπα του κινήματος μας καθώς και ενημερωτικό υλικό της ”Ελληνικής Αυγής” ενόψει των δημοτικών – περιφερειακών εκλογών. Η υποδοχή του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά κάτι περισσότερη από θερμή αποδεικνύοντας στην πράξη ότι στο Πέραμα η Χρυσή Αυγή είναι πλέον πρώτη στις προτιμήσεις και τις καρδιές των Ελλήνων όπως άλλωστε συμβαίνει παντού στην πατρίδα μας και αποτυπώνεται αντίστοιχα στις πολιτικές δραστηριότητες του κινήματος μας σε όλη την Ελλάδα. Ο έντιμος πολιτικός αγώνας μας για ελευθερία, δικαιοσύνη και λαϊκή κυριαρχία θα συνεχιστεί αμείωτος μέχρι την τελική νίκη!

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ‏

Αντιπροσωπεία  με  επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Κολτσίδα και τους υποψήφιους συμβούλους Ευ. Τσίπα, Χρ. Αργύρη, Κ. Χατζή, Κ. Καραδήμο, Α. Μέγα,   επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά της Τετάρτης  στη Λάρισα, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τη μεγάλη απήχηση που είχαν οι θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία τόσο στους παραγωγούς όσο και στους απλούς Έλληνες καταναλωτές. Η Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία, στελεχωμένη από απλούς λαϊκούς Έλληνες, έγινε αντικείμενο θερμής συμπαράστασης από τους απλούς Έλληνες. Όπως τόνισε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Κολτσίδας «ήμασταν μαζί σας και θα είμαστε μαζί σας, συνεχίζοντας τον τίμιο αγώνα μας και μετά τις εκλογές σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες και την πρακτική τους, που ακολουθούν χρόνια ¨». Τόνισε δε «τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα  τα προβλήματα του απλού λαού, γιατί προερχόμαστε και πηγάζουμε τη δύναμη μας μέσα από εσάς. Είμαστε ένα με εσάς.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ‏

Αντιπροσωπεία της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ.Δημήτριο Κολτσίδα και τους υποψηφίους συμβούλους Ευ.Τσίπα και Χρ.Αργύρη, επισκέφθηκε τα γραφεία του συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Λάρισας, όπου συναντήθηκε με το προεδρείο του συλλόγου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική πολύτεκνη οικογένεια η οποία κατ’επιταγή των Διεθνών εξουσιαστών και κατ’επιλογή των εγχώριων υπαλλήλων τους έχει τεθεί σε διωγμό!

Συγκεκριμένα: μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου –«σκούπα»

• Για να πάρει επίδομα η τρίτεκνη-πολύτεκνη οικογένεια, πρέπει να έχει 3 προστατευόμενα τουλάχιστον μέλη! Ένα παράδειγμα; Κάποιος που έχει 5 παιδιά εκ των οποίων τα 3 είναι ενήλικα, τα άλλα 2 δεν παίρνουν τίποτα!!! ενώ μέχρι πέρυσι έκαστο από τα 2, έπαιρνε 44€… • Οι πολύτεκνοι θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερο φόρο λόγω της κατάργησης του αφορολόγητου των τέκνων. • Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ που συνέταξε το νέο σ/ν για τη φορολογία , οι Φοιτητές δεν θα θεωρούνται προστατευόμενα τέκνα (άρθρο 11) από 1/1/2014 , με αποτέλεσμα να χάνουν το επίδομα πολυτέκνων και το επίδομα στήριξης τέκνων αυτά τα παιδιά!!! • Περικοπή- κατάργηση της τιμητικής ισόβιας σύνταξης • Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος γράφτηκε-κυριολεκτικά- στο πόδι! Εξαιτίας της προχειρότητας αυτής, πλήθος παιδιών πολυτέκνων και υπερπολυτέκνων οικογενειών, αποκλείσθηκαν και δεν πήραν τελικώς μετεγγραφή! Επειδή ο δημογραφικός μαρασμός του Ελληνικού Έθνους αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την ίδια την ύπαρξη μας -λαμβάνοντας υπ’όψιν την υπογεννητικότητα της ελληνικής οικογένειας σε αντίθεση με την υπεργεννητικότητα των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών-και μας οδηγεί στο να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια την χώρα μας με ορατό τον κίνδυνο αφανισμού της Φυλής των Ελλήνων.

Η «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία» πιστεύει ότι πρέπει άμεσα να νομοθετηθούν και να εφαρμοσθούν:

-Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί.

– Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται.

– Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. -Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων.

Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Φίλοι και υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι της ««Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία»- Λάρισας διένειμαν φυλλάδια σε κεντρικούς δρόμους της πόλης γινόμενοι δεκτοί με ενθουσιασμό τόσο από τους καταστηματάρχες όσο και τους δεκάδες περαστικούς.

Συνέντευξη υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Γιώργου Μισιάκα στο TRT Θεσσαλίας

Μεγάλη Παρασκευή στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως Χριστού Σπάτων και στην Περιφορά του Επιταφίου

Μεγάλη Παρασκευή στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως Χριστού Σπάτων και στην Περιφορά του Επιταφίου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Γρηγόρης Γερακόπουλος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως Χριστού Σπάτων όπου με ευλάβεια παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην Περιφορά του Επιταφίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh24#ixzz2ztFEOb4a

Exit mobile version