Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης εξευτελισμός και απαξίωση της Δικαιοσύνης: Πρώτα ανακοινώνονται από τα τσοντοκάναλα οι κλήσεις και μετά έρχονται!

Πλήρης εξευτελισμός και απαξίωση της Δικαιοσύνης: Πρώτα ανακοινώνονται από τα τσοντοκάναλα οι κλήσεις και μετά έρχονται!

Σε ένα Κράτος-οπερέτα, Κράτος διεφθαρμένων υπαλλήλων των διεθνών τοκογλύφων, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι οι ενέργειες της ανεξάρτητης -υποτίθεται- δικαιοσύνης προαναγγέλλονται από τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες των νταβατζήδων της ενημέρωσης.

Υπό αυτό το πρίσμα, δίχως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έχουν λάβει οποιαδήποτε κλήση για απολογία, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ανήγγειλαν τις κλήσεις σε απολογία για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτη, Ε. Ζαρούλια, Ν. Κούζηλο και Δ. Κουκούτση. Ούτε σε αφρικανικές δημοκρατίες δεν συμβαίνουν αυτά, οπότε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά συναγωνίζεται επάξια την «σοσιαλιστική δημοκρατία» της Βορείου Κορέας!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο ζήτημα, της σκόπιμης και στοχευμένης διαρροής πληροφοριών προς τους στρατευμένους δημοσιογράφους, είχε επισημάνει από τον Φεβρουάριο του 2014 η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, η οποία είχε μάλιστα καταθέσει εγγράφως αίτημα-διαμαρτυρία προς το προεδρείο της Βουλής καθώς οι δικογραφίες που αφορούν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και το πόρισμα των ανακριτριών Κλάπα – Δημητροπούλου είχε διαρρεύσει πρώτα από την φυλλάδα “Βήμα” σε όλα τα ΜΜΕ, την στιγμή που οι κατηγορούμενοι δεν τα είχαν παραλάβει επίσημα στα χέρια τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής!

Πρόκειται βεβαίως, όχι για τυχαία περιστατικά ή αβλεψία δημόσιων λειτουργών, αλλά για οργανωμένο σχέδιο πολιτικής τρομοκρατίας από την αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, σε σύμπραξη με επίορκους δικαστικούς λειτουργούς και με την εργολαβική συμμετοχή των πληρωμένων κονδυλοφόρων.

Χάρη στη Χρυσή Αυγή, η αποπνικτική μπόχα ενός σάπιου Καθεστώτος διεφθαρμένων και φαύλων αναδύεται στην επιφάνεια της πολιτικής ζωής, καθιστώντας τους Έλληνες κοινωνούς και μάρτυρες της διαπλοκής πολιτικής-δικαστικής εξουσίας, με την αρωγή των πάντοτε πρόθυμων εργολάβων της διαστρεβλωμένης ή αποπροσανατολιστικής «ενημέρωσης».

Η απάντηση στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι καταιγιστική, αμείλικτη και δεν θα αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plhrhs-ejeutelismos-kai-apajiwsh-ths-dikaiosunhs-prwta-anakoinwnontai-apo-t#ixzz2zw1c5hgJ

Exit mobile version