Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μαϊμούδες βγήκαν και πάλι παγανιά: 22 και σήμερα για την πανηγυρική τους διάψευση

Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων έχουν βάλει ως στόχο τους να καταφέρουν το ακατόρθωτο. Να διαστρεβλώσουν τόσο πολύ την κοινή γνώμη, ώστε να επιζήσει το σύστημα της κλεπτοκρατίας που τις θρέφει και ανέχεται τις αντεπιστημονικές μεθοδεύσεις τους.

Οι εταιρίες έχοντας λάβει άδεια από τον Μιχελάκη και πακτωλό χρημάτων από τον κρατικό κορβανά θα κάνουν ότι μπορούν μέχρι την πανηγυρική διάψευση τους και την δημοσίευση του κηδειόχαρτου της κλεπτοκρατίας.

Χάριν αρχείου και για να μην έχει κανείς από τους δημοσκόπους «κρίσεις αμνησίας» στις 18 και στις 25 Μαΐου, σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του «κομιστή» από την εταιρία ALCO.

Για τις Εθνικές εκλογές:

ΝΔ 22,2%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
Χρυσή Αυγή 6,7%
Ποτάμι 5,3%
Ελιά 4,9%
ΚΚΕ 4,7%
ΑΝΕΛ 3,6%
ΔΗΜΑΡ 2,5%
αναποφάσιστοι 15,5%

Το μέγεθος της «μαϊμουδιάς» δεν μπορεί να περιγραφεί, καθώς απ’ ότι φαίνεται όλα τα κόμματα «ξεφουσκώνουν» και τα μόνα που κερδίζουν είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η παλιά καλή τακτική του διπολισμού, εφόσον αποτυγχάνει στην κοινωνία εφαρμόζεται στις «αμερόληπτες» δημοσκοπήσεις.

Για τις Ευρωεκλογές:

ΣΥΡΙΖΑ 22,3%
ΝΔ 21,8%
Ποτάμι 7,2%
Χρυσή Αυγή 7%
ΚΚΕ 5%
Ελιά 4,8%
ΑΝΕΛ 3,4%
ΔΗΜΑΡ 2,2%
αναποφάσιστοι 11,3%

22 και σήμερα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-maimoudes-bghkan-kai-pali-pagania-22-kai-shmera-gia-thn-panhgurikh-tous#ixzz301hFXbgt

Exit mobile version