Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα Νίκης της “Ελληνικής Αυγής” από την Κερατέα – Φωτορεπορτάζ

Μήνυμα Νίκης της “Ελληνικής Αυγής” από την Κερατέα - Φωτορεπορτάζ

Η “Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής” πραγματοποίησε μια άκρως επιτυχημένη πολιτική εκδήλωση στο Δασκαλειό Κερατέας, το Σάββατο 26  Απριλίου με κεντρικούς ομιλητές τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής με την Ελληνική Αυγή και Βουλευτή Β΄ Αθηνών, Παναγιώταρο Ηλία και την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικού Τομέα με την Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής, Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Βουλευτής  Ευβοίας Νίκος Μίχος, όπως και ο υποψήφιος  δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή, Συναγωνιστής Γρηγόρης Γερακόπουλος. Μίλησαν επίσης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής Ανατολικού Τομέα,  Κυριακή Παρασάκη, Οικονομολόγος και Κώστας Παπαδημητρίου, Ιατρός, όπως επίσης και η συναγωνίστρια Ελένη Καροπούλου η οποία ανέγνωσε μήνυμα του επί πολλά έτη Κατοίκου Κερατέας Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Γιώργου Σπυρόπουλου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής Συναγωνιστής Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την συγκινητική του παρουσία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τονίζοντας ότι αυτή τους η παρουσία είναι η απάντηση στην χούντα του μνημονίου.

Πρώτη ανέβηκε στο βήμα η συναγωνίστρια και υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας Ελένη Καροπούλου η οποία και ανέγνωσε μήνυμα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Γιώργου Σπυρόπουλου και κατοίκου Κερατέας, ο οποίος τόνισε ότι η σκέψη του είναι δίπλα στους συναγωνιστές του στον τιτάνιο αγώνα που δίνουν  για την Ελλάδα και το Έθνος.

Η Κυριακή Παρασάκη, Οικονομολόγος, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής τόνισε ότι αγωνιζόμαστε για μία Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, αγωνιζόμαστε με μπροστάρη τον Αρχηγό μας Πολιτικό κρατούμενο για μια Ελλάδα μεγάλη και μια κοινωνία δίκαιη.

Ο Κων/νος Παπαδημητρίου, Ιατρός και από τα ιδρυτικά μέλη των Ελλήνων Ιατρών, αναφέρθηκε στην διάλυση των υπηρεσιών υγείας από την χούντα των σαμαροβενιζέλων. Τόνισε ότι η  Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την ανάπτυξη ενός Εθνικού Συστήματος Δωρεάν Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας προς τον Ελληνικό Λαό με τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας να ξεκινούν από την Περιφέρεια. Θα αγωνιστούμε με πάθος και τόλμη να μετατρέψουμε το Εθνικό σύστημα Ασθενείας σε Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο Βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος ευχήθηκε καλή λευτεριά στον Αρχηγό και όλους τους συναγωνιστές πολιτικούς κρατουμένους  τους οποίους καταδιώκει το πολιτικό σύστημα Σαμαρά – Βενιζέλου,  επειδή ο Αρχηγός μας και όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής δεν συμβιβάστηκαν, δεν πουλήθηκαν και δεν πήραν από κανέναν εντολές. Από τον μόνο που παίρνουν εντολές είναι από τον Ελληνικό λαό που με την ψήφο τους που θα δώσουν στις προσεχείς εκλογές για Λαϊκή Κυριαρχία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά με μοναδικό στόχο την ΝΙΚΗ. Μια ΝΙΚΗ που θα φέρει το φώς μέσα στο αβυσσαλέο σκοτάδι που ζούμε. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μας στόχος η ΛΕΥΤΕΡΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα Ευγενία Χρήστου – Γερμενή τόνισε ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Ψηφίζουμε για την εξυγίανση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας, ψηφίζουμε για να έχουμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ γειτονιές. Η Χρυσή Αυγή η οποία και στηρίζει την Ελληνική Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία αυτού του τόπου.

Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε ότι στην Χρυσή Αυγή αντέξαμε στις φυλακίσεις, αντέξαμε στις δολοφονίες, είμαστε αισιόδοξοι  για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά ο κόσμος είναι πιο αισιόδοξος από εμάς και σε κάποιους στις  18 Μαΐου θα κοπεί ο βήχας. Μιλώντας για τον ΧΥΤΑ της Κερατέας τόνισε ότι βασική Αρχή της Ελληνικής Αυγής είναι κάθε Δήμος να αποφασίζει για τα απορρίμματα του προς όφελος των δημοτών του, γιατί τα σκουπίδια είναι χρυσός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mhnuma-nikhs-ths-ellhnikhs-aughs-apo-thn-keratea-fwtoreportaz#ixzz3086U5XOw

Exit mobile version