Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αυτή η αντίστροφη μέτρηση που έχει αρχίσει η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής μέχρι τις εκλογές είναι λυτρωτική. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι κάθε μέρα που περνάει ερχόμαστε πιο κοντά στην λύτρωση και οι σκευωροί και τα λαμόγια πιο κοντά στην τιμωρία τους. Ας αναφωνήσουμε λοιπόν όλοι δυνατά με μια φωνή: 20 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Τ.Π.

Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στην τουρκοποιήση της Καβάλας – Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας

Εμείς τα άτoμα με αναπηρία (εγώ προσωπικά με σκλήρυνση κατά πλάκας) πρέπει να υποστηρίξουμε με πάθος στις εκλογές τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών της Χρυσής Αυγής γιατί είναι το μόνο κόμμα που ασχολείται με τα άτομα με ειδικές ανάγκες και όχι μόνο με τους λαθρομεταναστάτες.

Ν.Η.

Δήμος Αθηναίων: Μακράν πρώτος σε δημοφιλία στα κοινωνικά δίκτυα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε κυβέρνηση και Μ.Μ.Ε να εξαπολύουν την τελική επιθεση κατά της Χρυσής Αυγής σε σημείο να τρέχουν τις εξελίξεις πιό μπροστά και από την δικαιοσύνη. Βλέπουμε να προβλέπουν και να επιθυμούν την προφυλάκιση της κυρίας Ζαρούλια χωρίς επαρκή στοιχεία όπως γίνεται στα κράτη μπανανίες της Λατινικής Αμερικής. Καλά δεν ντρέπονται που μετά τον αρχηγό Ν.Μιχαλολιάκο θέλουν και την γυναίκα του φυλακή; Το ότι θα αφήσουν ένα παιδί μόνο του χωρίς και τους δύο γονείς του δεν τους συγκινεί καθόλου;Εδώ δίνουν το δικαίωμα στους παράνομους μετανάστες να καλούν τις οικογένειές τους προκειμένου να επανενωθούν και αυτοί πάνε να διαλύσουν μία γνήσια Ελληνική οικογένεια με δύο γονείς εκλεγμένους βουλευτές απευθείας από τον Ελληνικό λαό.Εμείς οι Έλληνες πατριώτες που πιστεύουμε στο τρίπτυχο Πατρίδα,Θρησκεία,Οικογένεια θα δώσουμε οριστική απάντηση στους διώκτες της Ελληνικής οικογένειας το βράδυ της 18ης Μαίου.

Γιάννης Περγάμαλης

Συνέντευξη του Καθηγητή Πανεπιστημίου κου. Χρήστου Γούδη υποψηφίου με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”

Οι διάφορες κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις οι οποίες προσπαθούν να εμφανίσουν τη Χρυσή Αυγή να συναγωνίζεται ποτάμια και ελιές είναι τουλάχιστον αστεία. Ο πανικός του σάπιου καθεστώτος πλέον είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού. Το μόνο το οποίο καταφέρνουν είναι να μας κάνουν να γελάμε. Όλες οι προσπάθειες να μας φοβίσουν πέφτουν στο κενό . Ούτε οι παράνομες φυλακίσεις, ούτε οι δολοφονίες φοβίζουν πλέον τους Έλληνες οι οποίοι στέκονται στο πλάι της Χρυσής Αυγής μέχρι να ελευθερώσει τη πατρίδα από τους ξένους και ντόπιους κατακτητές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-28-apriliou-2014#ixzz30C1lZYUO

Exit mobile version