Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες τοπικών: Πειραιάς, Εύβοια, Αθήνα, Καλαμάτα

Δραστηριότητες τοπικών: Πειραιάς, Εύβοια, Αθήνα, Καλαμάτα

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς

Την Παρασκευή 25 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κατσαφάδο Ηλία, με θέμα τα προβλήματα του Δήμου μας και τους τρόπους επιλύσεώς τους από τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, Διδάκτωρ Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, Γαλέος Γεώργιος ο οποίος αναφέρθηκε στην ανεργία που μαστίζει τους Έλληνες, ενώ συνοψίζοντας τον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ψυχή των Εθνικιστών είναι γεμάτη από αγάπη για τον Αγώνα.

Ο κύριος ομιλητής της βραδιάς ανέφερε στην μεστή και γεμάτη λεπτομέρειες ομιλία του, όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου μας, αλλά και τους τρόπους επιλύσεώς τους, εστιάζοντας κυρίως στα οικονομικά μιας και ο Δήμος μας αποτελεί τον πιο χρεωμένο δήμο της χώρας καθώς επίσης διαθέτει και τα ακριβότερα δημοτικά τέλη για τους δημότες του.

Στην συνέχεια ο ομιλητής κατήγγειλε τα ψέματα του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά και κουμπάρου Σαμαρά, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος διαλαλεί δεξιά και αριστερά πως ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει επιτελέσει 129 έργα στον δήμο μας για τα οποία εμείς που είμαστε δημότες Πειραιά. ΔΕΝ τα έχουμε δει ΠΟΤΕ!

Τελειώνοντας, ο ομιλητής ανέφερε ένα αυταπόδεικτο γεγονός, όπως το ότι ΌΛΟΙ οι πολιτικοί μας αντίπαλοι έχουν υιοθετήσει τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής για τους Δήμους και τις περιφέρειες, κάτι το οποίο αποδεικνύει περίτρανα πως μόνο η Ελληνική Αυγή διαθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις για την επίλυση των μυριάδων προβλημάτων που μαστίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και απαντήθηκαν εμπεριστατωμένα πολλές ερωτήσεις.

Η βραδιά έκλεισε, ως είθισται, με άπαντες τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Ενημερωτική δράση στη Νότιο Εύβοια

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των ευβοέων για τις παράνομες πολιτικές διώξεις των Εθνικιστών, αλλά και για τη συμμετοχή μας στις περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές, συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική δράση στη Νότιο Εύβοια.

Διανεμήθηκαν εφημερίδες, αλλά και ενημερωτικά έντυπα, σε Κάρυστο, Μαρμάρι και Στύρα. Η υποδοχή των Ελλήνων συντοπιτών μας ήταν θερμή και λάβαμε πλήθος ευχών, συγχαρητηρίων και προτροπών να αντέξουμε τον άδικο και βρώμικο πόλεμο του συστήματος.

Ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Ι. Μάλιαρης

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ στις περιφερειακές εκλογές και ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις ευρωεκλογές θα διεκδικήσουν το μέλλον που αξίζει στον Λαό μας και την Πατρίδα μας, κόντρα στα σχέδια του ξενόδουλου συστήματος.

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στον κεντρικό τομέα Αθηνών με την Ελληνική Αυγή για την Αττική και μέλους του Δ.Σ. του ΣΑΤΑ Γιώργου Βασιλείου.

Ο συναγωνιστής Βασιλείου αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιφέρειας και ιδιαίτερα στο κέντρο των Αθηνών, όπως η ανεργία, η εγκληματικότητα, και η υποβάθμιση και η γκετοποίηση των συνοικιών. Τελειώνοντας ο συναγωνιστής Βασιλείου τόνισε ότι η Ελληνική Αυγή θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στους κατοίκους της περιφέρειας, και για αυτό οι ψηφοφόροι θα την εμπιστευθούν με την ψήφο τους στις εκλογές του Μαΐου.

Ομιλίες στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/4 η ομιλία στα γραφεία μας με θέμα ”Άνθρωπος και Φύση”

Ομιλητής ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης, ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία σημείωσε ότι παρόλο που διανύουμε προεκλογική περίοδο ίσως οι παρευρισκόμενοι να περίμεναν ένα ανάλογο θέμα, όμως όπως εξήγησε στην συνέχεια ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η σχέση του ανθρώπου με την φύση, έχει να κάνει με το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής. Η φύση είναι αυτή που μας περιβάλει μας τροφοδοτεί μας δίνει ζωή, το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής οραματίζεται την ανάπτυξη στις περιφέρειες πάντα με σεβασμό προς την φύση. Αν δεν υπάρχει ο σεβασμός στην φύση τότε δεν υπάρχει σεβασμός και στους πολίτες αλλά και σεβασμός προς την Πατρίδα.

Αυτό απέδειξαν τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις που στον βωμό της υπερκατανάλωσης και του κέρδους δεν σεβάστηκαν ποτέ τίποτα από τα παραπάνω. Στην συνέχεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής Μαστορίδης έκανε μία σύντομη ιστορική αναφορά στην πορεία της σχέσης Άνθρωπου και Φύσης έως την σημερινή εποχή όπου πλέον τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους και της υπερκατανάλωσης. Τέλος έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι ο σεβασμός στην φύση είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Εθνικισμού, όπου κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να αποκτήσει μία εσωτερική πειθαρχία σεβασμού προς το περιβάλλον, είναι καθήκον μας να προστατέψουμε την ίδια την ΖΩΗ, τη Φύση!

Ομιλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/4/2014 στα γραφεία μας, με θέμα ” ΡΟΥΠΕΛ – Οι Θερμοπύλες του 20ου Αιώνα”

Την Ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος έκανε μία τιμητική αναφορά στο έργο αλλά και βίο του Ιωάννη Μεταξά, αφού η μέρα 12 Απριλίου είναι επέτειος των γενεθλίων του Ι. Μεταξά. Κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε ότι το καθεστώς του  Ιωάννη Μεταξά ήταν αυτό που γαλούχησε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων για να γραφτούν αργότερα  το έπος του 40 αλλά και οι Θερμοπύλες του 20ου αιώνα στο οχυρό ΡΟΥΠΕΛ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε όλο το χρονικό της πολιορκίας του οχυρού ΡΟΥΠΕΛ από τους Γερμανούς. Στρατηγικές και αναπτυγμένες (για την εποχή εκείνη) τεχνολογίες αναγνώρισης, στάθηκαν αδύνατες να υπερνικήσουν το θάρρος, την ανδρεία και το πείσμα των Ελλήνων, που σαν νέοι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, κράτησαν θερμοπύλες, κερδίζοντας μάλιστα τον σεβασμό των Γερμανών. Ο Ταγματάρχης του οχυρού, Γεώργιος Δουράτσος είχε απαντήσει ως άλλος ΛΕΩΝΙΔΑΣ στους Γερμανούς ότι ”Τα οχυρά δεν παραδίδονται αλλά Καταλαμβάνονται” .  Στις 10 Απριλίου 1941, με εντολή του στρατηγού Μπακόπουλου, και αφού είχαν εξαντληθεί όλα τα μέσα αντίστασης,  το Οχυρό παραδίδεται στους Γερμανούς. Οι Έλληνες όμως αποχωρούν ως νικητές, αφού οι Γερμανοί ως ένδειξη σεβασμού και τιμής δεν παίρνουν κανένα αιχμάλωτο, αντιθέτως σε στάση προσοχής παρουσίασαν όπλα, τιμώντας την πολεμική τους ανδρεία. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Αχιλλέας, αναφέρθηκε στα λόγια του Αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου, ”ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraias-euboia-athhna-kalamata#ixzz30C2sNbPP

Exit mobile version