Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάλαβες τώρα Έλληνα!

Κατάλαβες τώρα Έλληνα!

Ο κρατικός πυρήνας εδώ και καιρό βρίσκεται σε φάση τήξης, η έκρηξη είναι θέμα χρόνου. Τα συνεχόμενα μνημόνια, απειλούν να μετατρέψουν την χώρα σε τόπο πολιτικού ολοκαυτώματος.

Οι επερχόμενες εκλογές, αναδεικνύουν για ακόμα μια φορά την γύμνια της Ελλάδας, από τα προεκλογικά τερτίπια-κοινωνικό μέρισμα- τα οποία ακόμα και τώρα εφαρμόζονται. Πολιτικάντιδες νεόπλουτοι, πολιτικοί μαθουσάλες, πολιτικά τζάκια, αριστεροί πάμπλουτοι θολοκουλτουριάριδες, συνομοτούν και πριμοδοτούν με κακουργηματικές πράξεις, στο έγκλημα που λαμβάνει χώρα το έτος 2014 κατά της Χρυσής Αυγής.

Τα χρεωκοπημένα Έντυπα και Τηλεοπτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) καθημερινά λαμβάνουν εκατομμύρια ευρώ, από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, από τις ξεπουλημένες κυβερνήσεις των τελευταίων 40ετών για να λένε ψέμματα.

Πληροφορίες τις οποίοι γνωρίζουν αρκετοί από το πολιτικό προσωπικό της χώρας, αναφέρουν ότι υπάρχει όργιο παρασκηνιακής παρέμβασης ξένων συμφερόντων και υπηρεσιών –Τζ. Σόρος- με την εξαγορά προσώπων σε καίριες θέσεις και τη χρηματοδότηση δράσεων που εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς τους σε περιοχές υπεράνω υποψίας.

Κάποιοι θεωρούν ότι η Ελλάδα έχει δυσανάλογα μεγάλο πλούτο για το μέγεθος της. Θεωρούν ότι η δημόσια περιουσία, τα νησιά, η περιουσία της Ελλάδος στο εξωτερικό από κληροδοτήματα και αγορές, ο ορυκτός πλούτος – υποθαλάσσιος και υπόγειος- είναι πάρα πολλά και θέλουν να την βάλουν στο χέρι.

Η ανικανότητα των μεταπολιτευτικών ξεπουλημένων κυβερνήσεων, με αποκορύφωμα την συγκυβέρνηση Μόρφωμα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ έδωσε την ευκαιρία να επιχειρήσουν να αρπάξουν τα πάντα “κάποιοι” επενδύοντας στην πολιτική Διαφθορά που επικρατεί στην πατρίδα μας. Η Ελλάδα χαρακτηρίστηκε “ειδική περίπτωση”, διότι τα πολιτικά μας “σαΐνια”, έσπευσαν γονυπετείς να παρακαλάνε κερδοσκοπικά κεφάλαια, να χρηματοδοτήσουν την χρεωκοπία μας με επιτόκια 14%!

Η καταρράκωση που υφίσταται η Πατρίδα είναι αφενός οικονομική, κοινωνική, δομών, και λειτουργεί άκρως υπονομευτικά, διότι στην αντίληψη των τρίτων,ωριμάζει ως περίπου φυσιολογική και αναμενόμενη οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη. Οφείλουμε να τονίζουμε πάντα ότι με βάση την δανειακή σύμβαση σε Αγγλικό Δίκαιο, που έχει υπογράψει η Ελλάδα με την τρόικα, η δημόσια περιουσία είναι υποθηκευμένη.

Η χώρα κατά τα Διεθνή πρότυπα, είναι “αποτυχημένο κράτος” και για να είναι, πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω. Μαζικές εκτοπίσεις προσφύγων δημιουργούν κατεπείγουσες ανθρωπιστικές ανάγκες, δημογραφικές πιέσεις, ροή προσφύγων σε σταθερή βάση, υποβάθμιση περιοχών, οικονομική κατάρρευση, άνιση οικονομική κατάσταση ομάδων, υποβάθμιση δημοσίων υπηρεσιών, υπηρεσίες ασφαλείας που λειτουργούν ως “κράτος εν κράτη” , παρέμβαση εξωτερικών πολιτικών παραγόντων και αρκετοί παράμετροι ακόμα που ισχύουν και δίνουν την δυνατότητα στον καθένα μας, να βγάλει τα συμπεράσματα του για το τι ισχύει πλέον στην Ελλάδα.

Το γεγονός, ότι το επί χρόνια δημοσιονομικό έλλειμα της χώρας, εξελίχθηκε σε κρίση χρέους και δανεισμού ΜΟΝΟ τυχαία δεν έγινε. Φτάσαμε σε 175 % χρέος το έτος 2014 και ενώ τα μέτρα που υλοποιούνται καθημερινά, κάνουν το ελληνικό κράτος να χάνει μια μετά την άλλη τις ζωτικές λειτουργίες του και την δυνατότητα, να υπερασπιστεί την ίδια την υπόσταση του. Και όμως η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου αντί να ψάχνει να βρει πού να κρυφτεί από την ντροπή της, αυτή… πανηγυρίζει για το «πρωτογενές πλεόνασμα»! Η Eurostat ανακοινώνει δημοσιονομικό έλλειμμα 12,7% του ΑΕΠ και η κυβέρνηση πανηγυρίζει για πρωτογενές πλεόνασμα… 0,8% του ΑΕΠ.

Ανατρέχοντας στο τι έχει ειπωθεί τα τελευταία  τέσσερα χρόνια εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, αντιλαμβάνεται κανείς οτι όλα είναι μέρος ευρύτερου σχεδίου. Οι Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Παπαδήμος αλλά και η ευρύτερη αριστερά, τηρούν μια ένοχη σιωπή για όσα σκάνδαλα έχουν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Χρυσή Αυγή φυλακίζεται συλλήβδην με πρωτοφανή ταχύτητα της Ελληνικής δικαιοσύνης την ώρα που συντελούνται καθημερινά εγκληματα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Την ώρα που η Θράκη μας γίνεται προεκλογικό πυροτέχνημα στα χέρια Ανθέλληνων πολιτικών, που το μόνο που τους “καίει” είναι η Άναρχη ψηφοφηρία, από όπου και αν προέρχεται.

Ένα σκηνικό τρόμου και βουβαμάρας επικρατεί στην Ελλάδα του Νότου, που στήθηκε μεθοδικά από εκατοντάδες ξένους ηγέτες, αξιωματούχους, οικονομολόγους, κερδοσκόπους και Ντόπιους Προδότες! Μια παράταξη η Χρυσή Αυγή , ένα βίντεο πολιτικής ομολογίας του Μπαλτάκου , μια δικαστική συγκάλυψη, κάθε λέξη που αρχίζει απο εθν- και ελλ- ήταν και είναι εμπόδιο, όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί του “εκσυχρονισμού”.

Κατάλαβες Έλληνα τώρα γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε Έλληνα που ΔΕΝ θα γεννηθεί, για την κάθε Ελληνίδα που ΔΕΝ θα γεννηθεί.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! Οι πολιτικοί αυτοί και τα όργανα τους συντελούν μια νέας μορφής γενοκτονία στην πατρίδα μας και το ξέρουν πολύ καλά, επειδή αυτοί είναι εκείνοι που την σχεδίασαν και την εκτελούν!

Η Χρυσή Αυγή, επιμένει πως η λύση για την σωτηρία της χώρας, είναι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή και στην αυτάρκεια και εξετάζουμε αν θα έχουμε ευρώ, δραχμή ή 2 νομίσματα, ΑΝ και η προοπτική οικονομικής ανεξαρτησίας,είναι ένα δυνατό Εθνικό νόμισμα. Η Χρυσή Αυγή αψηφά τα προστάγματα των εθνοκτόνων μνημονίων και των οσφυοκαμπτών της ξεπουλημένης ντόπιας πολιτικής ηγεσίας που τα εφαρμόζει.

Να γνωρίζετε, ότι υπάρχουν υποψίες για το προσεχές διάστημα, ότι η Νέα Δημοκρατία θα επαναφέρει δυναμικά στο προσκήνιο τον Κ.Καραμανλή σε μια κίνηση εντυπωσιασμού.

Να μην ΞΕΧΝΑΜΕ ότι ο Κ. Καραμανλής παρέδωσε μια ήδη υπερχρεωμένη και βυθισμένη στα σκάνδαλα χώρα, στον αμερικανόφιλο συμμαθητή του Γ.Παπανδρέου και ο ίδιος εξαφανίστηκε ΔΗΘΕΝ προβληματισμένος και κουρασμένος.

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες να δώσουν ψήφο δύναμης στο Εθνικιστικό κίνημα!

Παναγιώτης Παγκάκης, οικονομολόγος-MBA
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katalabes-twra-ellhna#ixzz30C3QI98C

Exit mobile version