Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με επιτυχία η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων της “Ελληνικής Αυγής για τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος”

Με επιτυχία η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων της “Ελληνικής Αυγής για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος”

Την Κυριακή 27/04/2014 στην ταβέρνα «Το Λιμάνι» στην Αρτέμιδα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των δημοτικών συμβούλων τηςΕλληνικής Αυγής για τον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος“. 

Εκατοντάδες Συναγωνιστές με τις οικογένειές τους κατέκλυσαν τον χώρο, καθώς ανάμεσά τους βρίσκονταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, η Αντιπεριφερειάρχης του Ανατολικού Τομέα Αττικής Ευγενία Γερμενή- Χρήστου και ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος Γερακόπουλος Γρηγόρης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής» για τον εν λόγω Δήμο, Παπαγεωργίου Γιώργος.

Χαιρετισμό απηύθυνε προς όλους τους καλεσμένους και ο υποψήφιος, επίσης, δημοτικός σύμβουλος Τσούκας Βασίλειος, ο οποίος παραχώρησε και την αίθουσά του για την επιτυχημένη συνεστίαση.

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφος Στέργιος εστίασε στα προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος και ανέφερε ότι με τον κοινό αγώνα όλων,ο συνδυασμός της Ελληνικής Αυγής είναι εκείνος που πραγματικά μπορεί να επιφέρει ριζικές και ουσιαστικές αλλαγές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γερακόπουλος Γρηγόρης παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τις επικείμενες εκλογές, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν και ένα ηχηρότατο χαστούκι στην προδοτική κυβέρνηση των Μνημονίων.

Η Αντιπεριφερειάρχης του Ανατολικού Τομέα Αττικής Ευγενία Γερμενή Χρήστου, τόνισε πώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή οι πολίτες του Δήμου με τη δύναμη της ψήφου τους να απαιτήσουν την εξυγίανση των δημοτικών αρχών, ενώ οι αξιόλογοι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου αποτελούν την μοναδική εγγύηση για να αποκτήσει ο πολύπαθος Δήμος Σπάτων- Αρτέμιδος αυτό που του αξίζει και δεν είναι άλλο από έναν Χρυσαυγίτη Δήμαρχο.

Τέλος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, κάνοντας μία σύντομη πολιτική ανασκόπηση κατέληξε στο συμπέρασμα πως τίποτα δεν μπορεί πλέον να ανακόψει την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής και κατ’ επέκταση της Ελληνικής Αυγής σε Δήμους και Περιφέρειες. Άνανδρες επιθέσεις σε εκλογικά κέντρα μας και τρομοκρατικές απειλές δεν πτοούν πλέον τον ελληνικό Λαό, ο οποίος στις 18 και 25 Μαΐου θα δώσει την τελειωτική του απάντηση στο σάπιο και ξεπουλημένο καθεστώς!

Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-epituchia-h-parousiash-twn-dhmotikwn-sumboulwn-ths-ellhnikhs-aughs-gia-t#ixzz30E9NIeg3

Exit mobile version