Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπαλάκι συμφερόντων, συγκρούσεων και υπόγειων συμφωνιών το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Μπαλάκι συμφερόντων, συγκρούσεων και υπόγειων συμφωνιών το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Η νέα σύγκρουση μεταξύ των Βενιζέλου-Παπανδρέου, στο ετοιμοθάνατο κομματικό ερείπιο του ΠΑΣΟΚ, επαναφέρει στο προσκήνιο το μείζον ζήτημα των “μαύρων ταμείων” στα οικονομικά του εν λόγω (από) κόμματος. Ένα θέμα πολύ σοβαρό, το οποίο θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, καθώς αφορά την παράνομη χρησιμοποίηση τεράστιων χρηματικών ποσών που προέρχονται από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων, έχει γίνει αντικείμενο επεξεργασίας και μυστικών συμφωνιών των δύο αυτών ανθελλήνων αδίστακτων και αποτυχημένων πολιτικάντηδων.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα βγει από το συρτάρι που έχει καταχωνιαστεί και έτσι το πόρισμα των έξι ελεγκτικών εταιρειών για τα οικονομικά του κόμματος θα απασχολήσει (επιτέλους) την Δικαιοσύνη. Το ότι αυτά λέγονται λίγο πριν την διεξαγωγή των εκλογών της 18ης και της 25ηςΜαΐου σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μετά την διεξαγωγή των εκλογών το θέμα θα μπει και πάλι στο συρτάρι. Το ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, με την γνωστή θρασυδειλία και αναίδεια που το διακρίνει, σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι κύκλοι που ασχολούνται εργολαβικά με το ΠΑΣΟΚ –γιατί ξέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο πυλώνας της σταθερότητας στη χώρα- λόγω της προεκλογικής συγκυρίας και της τρέχουσας ειδησεογραφίας περί εσωτερικών προβλημάτων και τα γνωστά παρόμοια ανέσυραν και πάλι την πασίγνωστη υπόθεση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ».

Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την επιτομή της πολιτικής ανηθικότητας και απάτης. Είναι το κόμμα το οποίο έκλινε σε όλες τις πτώσεις τη λέξη κλέφτης και έχει καταγραφεί στη Λαϊκή συνείδηση ως τον ορισμό της διαφθοράς και της σήψης. Πράγματι το ΠΑΣΟΚ, παρά την κατάσταση αποσύνθεσης στην οποία βρίσκεται, «είναι πάντα ο πυλώνας της σταθερότητας στη χώρα». Είναι ο στυλοβάτης ενός βρώμικου, κλεπτοκρατικού καθεστώτος, το οποίο στηρίζει με τη συμμετοχή του σε μία κυβέρνηση που ξεπουλά τα πάντα.

Το κρυμμένο πόρισμα για τα απίστευτα ποσά που αφορούν το «μαύρο ταμείο» του ΠΑΣΟΚ είναι ένα μόνο ζήτημα της ανέντιμης νοοτροπίας που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο κόμμα. Βουτηγμένο στα σκάνδαλα, τις μίζες και τη λαμογιά, αυτοί οι θλιβεροί τύποι έχουν το απύθμενο θράσος να επιζητούν την εξόντωση άλλου πολιτικού σχηματισμού, επειδή αυτός δεν έμοιασε στο ελάχιστο στις «ικανότητές» τους.

Θα έρθει η στιγμή που η Αληθινή Δικαιοσύνη θα λάμψει και όλοι όσοι έκαναν «πάρτι» με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού θα λάβουν τη δέουσα απάντηση.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mpalaki-sumferontwn-sugkrousewn-kai-upogeiwn-sumfwniwn-to-porisma-gia-ta-oi#ixzz30F1c7tdc

Exit mobile version