Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες τοπικών: Κέρκυρα, Καρδίτσα, Σαλαμίνα, Πέλλα

Ενημερωτική δράση στη Νότια Κέρκυρα

Την Κυριακή 27 Απριλίου κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε χωριά της νότιας Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε τα χωριά Περιβόλι, Βιταλάδες, Μαραθιά, Κρητικά, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι και Δραγωτινά και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους κατοίκους για τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε εκτενώς για το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο για την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Για μια ακόμη φορά το κλιμάκιο του συνδυασμού μας έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους των περιοχών αυτών γεγονός που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα του Κινήματος και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δράση στην Ύδρα από την Τ.Ο. Σαλαμίνας

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου , επισκέφτηκε την Κυριακή 27/4 το νησί της Ύδρας μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Νήσων Αριάδνη Δρυμούση και Χρήστο Κουκούλα.

Οι συναγωνιστές αφού πρώτα συναντήθηκαν με την Υδραία συναγωνίστρια Γεωργία Παρίση και αλλους ντόπιους υποστηρικτές του κινήματος σε γνωστή καφετέρια του νησιού, έκαναν περιοδεία σε πολλά καταστήματα, μοίρασαν έντυπο υλικό της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ” για την Αττική, συνομίλησαν μαζί τους εκθέτοντας τα προβλήματα τους και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την παρουσία μας. 

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μιχαήλ Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους κατοίκους για το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ τονίζοντας παράλληλα, οτι παρά τις διώξεις που υφίσταται το κίνημα στο σύνολο του, θα διεκδικήσουμε την περιφέρεια και θα αγωνιστούμε μέχρι την τελική νίκη!

Τ.Ο. Καρδίτσας

Η Τ.Ο.Καρδίτσας τίμησε τη μνήμη του στρατηγού Γεωργίου Καραΐσκάκη στις εκδηλώσεις που έλάβαν χώρα στη γενέτειρά του το Μαυρομμάτι Καρδίτσας. Το στεφάνι της τοπικής κατέθεσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή Παγκάκης Παναγιώτης.

Η θερμή υποδοχή από μέρους του λαού για ακόμη μια φορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αμείωτο τον εθνικιστικό αγώνα. Εν όψει εκλογών τα προδοτικά αποκόμματα που απουσίαζαν απ τις σημερινές εκδηλώσεις, αυτά που φύγανε κακήν κακώς και εκείνα που περιφέρονταν παρείσακτα ανάμεσα στους Μαυρομματιανούς πήραν μια πρώτη γεύση για την επερχόμενη εκλογική τους συντριβή.

Ενημερωτικές δράσεις στην Πέλλα

Την Πέμπτη 24/04/2014 κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο.Πέλλας, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πόλη των Γιαννιτσών. Διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του συνδυασμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, στην τοπική λαϊκή αγορά  καθώς και στα καταστήματα της πόλης. Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαιτέρως θερμή και παρότρυναν τους Συναγωνιστές να συνεχίσουν τον έντιμο πολιτικό Αγώνα που δίνουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι δημοσκοπήσεις που μας παρουσιάζουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ είναι «μαϊμού». Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις βρίσκονται στους δρόμους, εκεί όπου ο Ελληνικός Λαός στηρίζει ανεπιφύλακτα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τις Ευρωεκλογές. Το ίδιο απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πέλλας στα χωριά Ριζάρι Εδέσσης και Σεβαστιανά Σκύδρας, κατά την οποία μοιράστηκαν σε καταστήματα έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσης της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.

Το καλωσόρισμα και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις των κατοίκων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των συναγωνιστών… Ο Ελληνικός λαός έχει κατανοήσει και συναισθανθεί πως ό,τι κι αν γίνει θα έχει την Χρυσή Αυγή στο πλευρό του και ότι ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την Τελική Νίκη .

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kerkura-karditsa-salamina-pella#ixzz30GRT09lM

Exit mobile version