Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαγός των νταβατζήδων ο Βορίδης: Καλεί τον Φανούρη στην συγκυβέρνηση για να μείνουν λίγο ακόμη στη ζωή!

Την βρώμικη δουλειά των νταβατζήδων αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος ψάχνει δεκανίκια για την καταρρέουσα χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου.

Στόχος είναι τα πολιτικά πτώματα της ψοφοδεξιάς και του κλεφτοπασόκ να παραμείνουν για λίγο ακόμη στις καρέκλες, ώστε να ξεπουλήσουν ότι προλάβουν.

Ο Μαυρουδής (θα φάει πολύ μαύρο στις επερχόμενες εκλογές, το λέει και το όνομά του) Βορίδης μίλησε στο “Παραπολιτικά”, το μαγαζάκι της πιάτσας Συγγρού και κάλεσε τον μπαρμπά Φανούρη να δώσει το φιλί της ζωής στην διαλυμένη συγκυβέρνηση.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Θα ευνοηθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης κι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Απλά δεν μπορείς να βάζεις βέτο σε όλα όσα κάνει η κυβέρνηση. Είναι σημαντικό όμως να είμαστε συντονισμένοι».

Για την ομολογία Μπαλτάκου βέβαια έκανε για μια ακόμη φορά την Κινέζο, αφού παραδέχτηκε πως όλα γίνονται για τις κομμένες ψήφους: “Καμία και κανενός είδους και τύπου προσέγγιση και συνεννόηση δεν μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σ’ αυτό που είναι η δεξιά και σ’ αυτό που είναι οι εκφραστές του ναζισμού. Από εκεί και πέρα η διεκδίκηση ψηφοφόρων του εκλογικού σώματος γίνεται από όλους και προς κάθε κατεύθυνση.

Αυτό είναι όμως κάτι που πρέπει να κάνει η Ν.Δ. ως κόμμα. Να στηρίξει και να στρέψει το βλέμμα προς τους ψηφοφόρους με πατριωτικές ιδεολογίες“.

Ό,τι και να κάνουν, ο Μάιος ήρθε! 19 και σήμερα…

Διαβάστε επίσης: J.P.Morgan:Εθνικές εκλογές στο 2014 – Δεκανίκη των Σαμαροβενιζέλων το ανθελληνικό Ποτάμι! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lagos-twn-ntabatzhdwn-o-boridhs-kalei-ton-fanourh-sthn-sugkubernhsh-gia-na#ixzz30HlA4BzP

Exit mobile version