Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τράπεζες κερδοσκοπούν εις βάρος του Έλληνα πολίτη – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Οι Συναγωνιστές Δημήτρης Κουκούτσης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκαν στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με την «Πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων».

Συγκεκριμένα, ο Δ. Κουκούτσης μίλησε για το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας και επισήμανε ότι οι τραπεζίτες αρπάζουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία, αρπάζουν το δημόσιο χρήμα, τους χαρίζονται οι φόροι που τους αναλογούν και αυξάνουν τα κέρδη τους, τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία υποφέρει, πένεται και το κοινωνικό κράτος είναι ανύπαρκτο. Τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν οι τράπεζες σε αυτήν εδώ τη χώρα είναι αυτά που αυξάνουν την αξία τους. Για να τα πάρουν αυτά, δεν έχουν καταβάλει τίποτα ως αντίτιμο, ενώ την ίδια στιγμή έχουν πάρει εκατομμύρια, δεκάδες δισεκατομμύρια ως κρατική ενίσχυση.

Από την άλλη, ο Έλληνας πολίτης διώκεται και τα χρέη του πολλαπλασιάζονται με πρόστιμα, συρρικνώνοντας τα εισοδήματά του, τα οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτα.Στην Ελλάδα, λοιπόν, των μνημονίων, στην Ελλάδα που πένεται, στην Ελλάδα που υποφέρει, ο τζόγος ανθεί. Ανεξέλεγκτα καταστρέφονται οικογένειες και σπίτια. Δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγει η χώρα μας από το τέλμα με τέτοια μέτρα.

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε την αγάπη της Χρυσής Αυγής για την πατρίδα με πράξεις. Ξεχώρισε την Χρυσή Αυγή από τα υπόλοιπα κόμματα καθότι ο Λαϊκός Σύνδεσμός ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! Εξέφρασε και την απορία για ποια πατρίδα ομιλεί ο εκπρόσωπος της ΝΔ, μήπως κάποια άλλη από την Μέση Ανατολή; Το έχει αποδείξει εξάλλου με πράξεις και έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος πράγματι κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του και ποιος τον εκδικείται με τα μνημόνια, ποιος τον έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση, ποιος τον έχει οδηγήσει στην απόγνωση.

Όσον αφορά τις τράπεζες επισήμανε ότι δισεκατομμύρια ευρώ ξοδεύτηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, για να σωθούν χρεοκοπημένα ιδιωτικά τραπεζικά ιδρύματα. Οι Έλληνες κλείνουν τις επιχειρήσεις τους και χρωστάνε υπέρογκα ποσά στην εφορία, την ίδια ώρα που οι τράπεζες επιδοτούνται και χρηματοδοτούνται με δισεκατομμύρια ευρώ.

Μεγάλα ποσά, επίσης, δεν έχουν ξοδευτεί μόνο για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών αλλά και για τα χρέη των κομμάτων. Οι τράπεζες ευθύνονται αποκλειστικά για τη διάλυση της επιχειρηματικότητας. Και αυτό είναι πάρα πολύ απλό και λογικό να ισχύει, διότι η κάθε τράπεζα η οποία επιδιώκει το κέρδος και τίποτα άλλο θα θέλει να βάλει εμπόδιο στην επιχείρηση του φουκαριάρη, του μεροκαματιάρη Έλληνα.

Εις ό, τι αφορά το μεγάλο και μείζον πρόβλημα της φοροδιαφυγής -που μήνες τώρα συζητάμε και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα- τι να πει κανείς για τα αμέτρητα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει ο κάθε ένας επιτήδειος που έχει κλέψει χρήματα του Ελληνικού λαού. Τελείωσε τον λόγο του λέγοντας πως έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι τις εκλογές του Μαΐου, όπου οι κλέφτες του ελληνικού λαού θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει.  

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-trapezes-kerdoskopoun-eis-baros-tou-ellhna-polith-binteo#ixzz30Hp8KuO1

Exit mobile version