Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανευρωπαϊκός εξευτελισμός Τσίπρα: απών από το ευρωντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων της Ε.Ε.

Πανευρωπαϊκός εξευτελισμός Τσίπρα: απών από το ευρωντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων της Ε.Ε.

Ο κατά τους εγχώριους στρατευμένους δημοσιογράφους και τους αμερικανούς image makers, «ηγέτης της ευρωπαϊκής αριστεράς», είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός ο οποίος ναυάγησε στη στεριά!

Αιτία του ναυαγίου ο φόβος του Τσίπρα και του επιτελείου του να παραστεί στο πρώτο ευρωντιμπέιτ στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου και παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΕ.

Το παρόν έδωσαν άπαντες πλην του «χαρισματικού και ριζοσπαστικού ηγέτη», Αλέξη Τσίπρα: ο Ζαν – Κλοντ Γιουνκέρ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Μάρτιν Σουλτς των Σοσιαλιστών, ο Γκι Φέρχοφσταντ των Φιλελεύθερων και η Σκα Κέλλερ των Πρασίνων.

Ο… Φιντελίσκος της Ελλάδος και της Ευρώπης απέφυγε ως ο διάβολος το λιβάνι το ντιμπέιτ, επικαλούμενος «υποχρεώσεις». Το γεγονός αυτό προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια των ευρωπαίων δημοσιογράφων, οι οποίοι ανέμεναν εναγωνίως τον κήρυκα της αριστερής στροφής στην Ευρώπη, προκειμένου να τον δουν να στηλιτεύει τις θέσεις και τις πολιτικές των συνυποψηφίων του.

Άδικος κόπος τα σεμινάρια στα σιωνιστικά ελεγχόμενα ιδρύματα των διεθνών τοκογλύφων των ΗΠΑ, μάταιη η προσπάθεια των αμερικανών makers να χτίσουν το προφίλ του «λαοφιλούς» και διορατικού» ηγέτη. Για καμιά συνέντευξη στον Κούλογλου και ως εκεί είναι!

Στα πεδία των πολιτικών μαχών, εκεί όπου απαιτείται να συγκρουστεί με τις δυνάμεις του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, ο ηγέτης της ευρωπαϊκής αριστεράς είναι εντυπωσιακά απών, πιστοποιώντας πως στην πραγματικότητα αποτελεί ουρά των διεθνών τοκογλύφων και των καταστροφικών και εθνοκτόνων πολιτικών τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paneurwpaikos-ejeutelismos-tsipra-apwn-apo-to-eurwntimpeit-twn-upopshfiwn-p#ixzz30JrL6yXv

Exit mobile version