Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κεντρικός Τομέας της Περιφέρειας Αττικής αναζητεί όραμα κι ελπίδα

Περιφέρεια Αττικής και Κεντρικός Τομέας, Κεντρικός Τομέας της εγκληματικότητας, της υποβάθμισης, του γκέτο, της εγκατάλειψης, των ανύπαρκτων υποδομών, της πάλης και του καθημερινού αγώνα για επιβίωση.

Κεντρικός Τομέας όπου αν είσαι άνδρας κοιτάς συνεχώς πίσω από την πλάτη σου μήπως και γλιτώσεις το μαχαίρωμα από τον «απελπισμένο μετανάστη», και που αν είσαι γυναίκα κυκλοφορείς μόνο με συνοδεία και μέχρι την δύση του ηλίου λες και είσαι στο Ισλαμαμπάντ προκειμένου να γλιτώσεις την ληστεία (αν είσαι τυχερή) ή τον βιασμό (αν είσαι άτυχη) από  αυτούς που ήρθαν εδώ για ένα «καλύτερο αύριο».

Αν είσαι ανήλικος δεν το συζητάμε… Για να πάει παιδί ασυνόδευτο σε πλατεία ή παιδική χαρά, αφού θα πρόκειται για πράξη «αυτοκτονίας».

Κεντρικός Τομέας όπου πρέπει να ζεις πληρώνοντας τα μαλλιά της κεφαλής σου σε τέλη και εισφορές, αλλά παράλληλα να μην παραπονιέσαι για το που πήγαν αυτά τα λεφτά, μιας και στην καθαριότητα ή σε έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής σου δεν έφτασαν ποτέ.

Κεντρικός Τομέας που θυμίζει Βηρυτό από τα παράνομα ιδιωτικά τζαμιά και τις εκατοντάδες φράξιες που υπάρχουν προς «δόξα και τιμή» των νεοταξικών δοξασιών και οραμάτων, για μια πολυπολιτισμική Ευρώπη υπό κατοχή.

Κεντρικός Τομέας όπου οι υπηρεσίες πρόνοιας και αλληλεγγύης είναι είτε ανύπαρκτες, είτε υπολειτουργούν ελέω μνημονίου.

Κεντρικός Τομέας των άστεγων και των κατατρεγμένων Ελλήνων, της βιοπάλης και του μεροκάματου που επιβιώνουν σαν τα μυρμήγκια κόβοντας και αποθηκεύοντας ό,τι μπορούν όταν μπορούν.

Κεντρικός Τομέας της εξαθλίωσης, των λουκέτων, των αυτοκτονιών, του δράματος δίχως τέλος για τους πολλούς.

Κεντρικός Τομέας όμως για άλλους (ξέρετε ποιους) της μάσας, της διαπλοκής, των συμφερόντων, του άκρατου κομματισμού, των ρουσφετιών, των προθύμων, των πρακτόρων, των καρεκλοκένταυρων της εξουσίας, των «γαλαζοαίματων» και των ευγενών, των ανύπαρκτων αρχών που μας θυμούνται ένα μήνα κάθε φορά πριν τις εκλογές, των «εργατών» και των συνεργατών των ΜΚΟ, των νεοταξικών ανδρείκελων που με βιτρίνα τον «προοδευτισμό» εξυπηρετούν τα συμφέροντα των γνωστών-αγνώστων του εγχώριου και όχι μόνο κατεστημένου.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηρίζουν την κατάντια αυτής της γεωγραφικής περιοχής όπου τα γαλαζοπράσινα «λαμόγια» πάσης φύσεως καυχώνται για αυτό το «κατόρθωμα» τους αντί να κοκκινίζουν από ντροπή.

Κεντρικός Τομέας ο οποίος σήμερα εκπέμπει σήμα κινδύνου αφού βρίσκεται ένα βήμα πριν τον οριστικό χαμό του και την μετατροπή όλης της περιοχής σε γεωγραφική συνιστώσα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Μάλιστα για το παραπάνω γεγονός κάποιοι επιχαίρουν αλλά ως επί το πλείστων οι συγκεκριμένοι είναι κάτοικοι Εκάλης, Δροσιάς και Παλαιού Ψυχικού και «αριστεροί ιδεολογικά».

Μέσα σε αυτή την παρακμή λοιπόν αποφάσισα να σηκωθώ από τον καναπέ μου πριν από πολύ καιρό και να ενώσω την φωνή μου με τους πρωτοπόρους του αγώνα.

Έγινα συναγωνιστής όπως και πολλοί άλλοι πριν από εμένα, έγινα Χρυσαυγίτης, έγινα Έλληνας ή για την ακρίβεια ξαναγεννήθηκα  Έλληνας γιατί είναι αδύνατον να αισθάνεσαι Έλληνας ανήκοντας ιδεολογικά στα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, τα οποία όπου σταθούν και βρεθούν «φτύνουν» και καταφέρονται εναντίον του Ελληνισμού και των θυσιών του.

Από τότε δεν ξανακοίταξα πίσω, δεν το μετάνιωσα ποτέ, και τώρα στις ώρες του αγώνα και της θυσίας των συναγωνιστών μου, ελπίζω να φανώ αντάξιος εκείνων που έδειξαν τον δρόμο και κράτησαν ψηλά την σημαία.

Γιατί το κίνημα μας δεν βγάζει «ήρωες» βολεμένους και καθωσπρέπει, αλλά ήρωες του μόχθου, της βιοπάλης, της αυτοθυσίας και της εντιμότητας.

Έως ότου αυτά που μας έκλεψαν να ξαναγίνουν δικά μας.

Έως ότου οι γειτονιές μας ξανά επιστρέψουν στα χέρια των νόμιμων ιδιοκτητών τους.

Έως ότου ο Έλληνας ξανανιώσει περήφανος για την ηγεσία του.

Έως τότε ο Αγώνας Συνεχίζεται!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψ.περιφ.σύμβουλος Κεντρικού Τομέα
με την Ελληνική Αυγή για την Αττική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-kentrikos-tomeas-ths-perifereias-attikhs-anazhtei-orama-ki-elpida#ixzz30K8YiSWJ

Exit mobile version