Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αξιότιμοι Κύριοι

Καταρχάς ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ψήφισε για τζαμί στην Αθήνα. Τώρα με τις δημοτικές εκλογές είπε ότι ήθελε ένα δημοψήφισμα για το θέμα του τζαμιού και τώρα έχει αλλάξει στο μυαλό ξανά και θέλει ένα τζαμί στην Αθήνα, αλλά όχι στο κέντρο της πόλης. Αν οι μουσουλμάνοι θέλουν τζαμιά πρέπει να πάνε πίσω στις χώρες τους. ΟΧΙ σε τζαμί οπουδήποτε στην Αθήνα. Στη Σαουδική Αραβία η πατρίδα του Ισλάμ έχει την απαγόρευση του χριστιανισμού.

Γ.Γ

Α. Βγόντζας, πρώην νομικός ΠΑΣΟΚ: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί μου φίλοι

Διάβασα την αναφορά του Ηλία Κασιδιάρη προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Θεωρώ οτι είναι άρτια τεκμηριωμένη και αποτελεί ένα σοβαρότατο δημόσιο έγγραφο πλέον, για το οποίο δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια η Αντιπολίτευση.Θα το κοινοποιούσα και στους παράκάτω αποδέκτες:

1) Προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τους επικεφαλής των κομματικών σχηματισμών του Ευρωκοινοβουλίου. 2) Στον Πρόεδρο της Κομισσιόν Μ. Μπαρόζο και την αρμόδια για θέματα Δικαιοσύνης Επίτροπο Β. Ρεντιγκ 3) Στους μονίμους αντιπροσώπους των Κρατών Μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όπως και στον Πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκου Δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 4) Στον Έλληνα δικαστή του ως άνω δικαστηρίου 5) Στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ και στην γραμματεία του Γενικού Γραμματέα.

Όλοι οι παραπάνω φορείς είναι αρμόδιοι και υπεύθυνοι για την βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων διικαιωμάτων εκ μέρους μιας περιστασιακής κυβέρνησης που βυσσοδομεί σε βάρος του ελληνικού λαού. Να τους ζητάτε την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αποκατάσταση της νομιμότητας που την έχουν ξεσκίσει στην κυριολεξία οι κυβερνώντες με τρόπους και πράξεις που άπτονται και της ποινικής δικαιοσύνης.

Α. Ζ

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο”

Τραγικό περιστατικό στο Ελληνικό…

Ο Δήμος βγάζει την ουρά του απ έξω όπως πάντα..Οι δημοτικοί σύμβουλοι που πριν 4 χρόνια γυρνούσαν από πόρτα σε πόρτα ζητιανεύοντας ψηφαλάκια τώρα είναι εξαφανισμένοι. Οι αρχές φυσικά είναι δεν ξέρω τίποτα,δεν άκουσα τίποτα. Ο ιδιοκτήτης όπως όλοι υποστηρίζει ότι όλα ήταν ασφαλή και ότι φταίει ο ξαφνικός αέρας . Οι υπάλληλοι .. δεν μιλούν ελληνικά.. Ένα παιδί χάθηκε και ένα είναι σοβαρά .. Φυσικά τα κοράκια οι δημοσιογράφοι το έχουν κάνει πρωτοσέλιδο γιατί ο Θανατος πουλάει..και αυτοί πουλάνε και την ίδια τους την μάνα ακόμα για μια καλή είδηση. Και θα ξεκινήσουν σιγά σιγά οι αντίπαλες παρατάξεις του δημάρχου που είναι τώρα να τον θάβουν και θα προσπαθήσουν να αρπάξουν την ευκαιρία για ψηφοθηρία (Άλλα κοράκια από εκεί ) .Και μόλις καταλαγιάσει η οργή του κόσμου το θέμα θα θαφτεί  όπως όλα όσα γίνονται. Αυτό δείχνει την σαπίλα που επικρατεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και που διαιωνίζεται με τα χρόνια.Οι ίδιοι λύκοι ( δήμαρχοι) με διαφορετική προβιά ( δημοτικοί σύμβουλοι) Και το κράτος φυσικά αμέτοχο  Ειλικρινά είναι για κλάματα..

Δ.Τ.

Ομολογία ήττας και αντιγραφή των θέσεων μας οι προτάσεις της ψοφοδεξιάς για Συνταγματική Αναθεώρηση

Επιτέλους μαθαίνουμε λίγα ευχάριστα νέα αυτόν τον καιρό. Είναι η διάλυση του ΠΑΣΟΚ που οι φυλλάδες των νταβατζήδων εμφάνιζαν κάποτε ως σωτήρα του Έθνους! Ανησυχούν, λοιπόν, για την κατάσταση και την εξέλιξη του εν λόγω αποκόμματος που έχει ξεφραγκιάσει κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό. Το ΠΑΣΟΚ όπως και οι υπόλοιποι σαθροί πολιτικάντηδες θα κατανοήσουν μια και καλή την αφύπνιση του Έλληνα όταν στις εκλογές του Μαΐου αντικρίσουν τα αποτελέσματα και τα ποσοστά τους.

Σ.Λ.

Όλοι οι υποψήφιοι της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα”

Έμαθα σήμερα για τις συνταγματικές αναθεωρήσεις που προτείνει προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία μόνο και μόνο φυσικά για να μαζέψει ψήφους. Αυτό όμως που παρατήρησα είναι ότι αυτές οι θέσεις που προτείνουν είναι ακριβώς ίδιες με αυτές της Χρυσής Αυγής, όπως ότι  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλέγεται κατευθείαν από τον  λαό, οι  Υπουργοί και οι υφυπουργοί δεν θα επιτρέπεται να είναι βουλευτές, να καταργηθούν όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών, να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Φυσικά, από όλο αυτί δεν θα έλειπε και το κερασάκι που σκέφτηκε ο Σαμαράς για περαιτέρω αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής όπως είναι η ίδρυση συνταγματικού δικαστηρίου, το οποίο θα δρα ως όργανο της κυβέρνησης και θα θέτει εκτός νόμου όποιο κόμμα αντιτίθεται στα συμφέροντα των τοκογλύφων. Ό, τι και να κάνει όμως ο Σαμαράς η νίκη της Χρυσής Αυγής είναι κοντά και τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την λαϊκή ετυμηγορία.

Β.Μ.

Λαγός των νταβατζήδων ο Βορίδης: Καλεί τον Φανούρη στην συγκυβέρνηση για να μείνουν λίγο ακόμη στη ζωή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-30-apriliou-2014#ixzz30MDpAxoU

Exit mobile version