Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Νότια Προάστια, Εύβοια, Τρίπολη, Χανιά

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Νότια Προάστια, Εύβοια, Τρίπολη, Χανιά

Με τις ευχές για την Ανάσταση Του Χριστού και την ανάσταση της Πατρίδας μας ξεκίνησε αυτή την Πέμπτη 24/4/2014 την ομιλία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γεώργιου Παπαγεωργίου, στα γεμάτα όπως κάθε φορά γραφεία. Μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη για την ενεργή συμμετοχή όλων όσοι πιστεύουν στις Ιδέες του Κινήματος μας κ στον Αρχηγό μας, απαιτείται Αγώνας από όλους μας τώρα που πλησιάζει η ώρα για την ”μεγάλη μάχη”, έχοντας για όπλα μας τις Ιδέες, τις Αρχές, τις Αξίες κ τα Ιδανικά της Χ.Α, είναι καθήκον μας να μεταλαμπαδεύσουμε την Πίστη μας και στους υπόλοιπους Έλληνες που θέλουν να αγωνιστούν και να αφυπνιστούν από τα συνεχόμενα ψευδή του μεταπολιτευτικού συστήματος που έχει σαν στόχο του να φιμώσει με κάθε τρόπο την φωνή της Χ.Α., την φωνή της αλήθειας πριν από τις επερχόμενες εκλογές. Ο Αγώνας μας είναι ιερός και είναι παντού όπου υπάρχει Έλληνας, όπου υπάρχει Ελληνική Γη και δεν πρέπει να υπάρξει κανείς που θα ρίξει την ασπίδα του!  Έκλεισε την ομιλία του δίνοντας σε όλους ”ραντεβού” για τις επόμενες ουκ ολίγες ενημερωτικές δράσεις των επομένων ημερών! Τέλος ο Συναγωνιστής και υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Γρηγόρης Γερακόπουλος, τόνισε την επιτακτική ανάγκη κ υποχρέωση να συνεισφέρουν όλοι στον εκλογικό αγώνα για την Ελληνική Αυγή.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία Ν. Μίχου στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Την Πέμπτη 24/4/2014 πραγματοποιήθηκε στην  Τ.Ο. Νοτίων προαστίων ομιλία υπό την παρουσία πολλών συναγωνιστών από τον συναγωνιστή – βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο. Σχολίασε  την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα είπε ότι το σύστημα βρίσκεται σε πανικό και διαδίδει ακόμα και φήμες ότι μπορεί η Χρυσή Αυγή να έχει οποιαδήποτε συνεργασία μαζί του. Ο συναγωνιστής Μίχος ξεκαθάρισε ότι θα πάμε μέχρι την τελική νίκη μόνοι μας εναντίων όλων και ότι σύντομα θα απελευθερώσουμε τον Αρχηγό μας και τους έγκλειστους συναγωνιστές μας το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η πιθανή νοθεία  για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι στα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών. Χαιρετισμό απηύθυνε ο συναγωνιστής και γραμματέας της τοπικής Νικόλαος Ταβουλάρης. Η ομιλία έκλεισε ψέλνοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ:
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου, 3ος όροφος, Άλιμος
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00 και Σάββατο 11:00 – 14:00
Προσωρινό τηλέφωνο επικοινωνίας 6978468291, 2109810421

Τ.ο. Εύβοιας: Ενημερωτική δράση σε Λάμψακο, Μπούρτζι, Λευκαντί

Οι ενημερωτικές δράσεις της Τ.Ο. Ευβοίας πληθαίνουν γεωμετρικά, με σκοπό κάθε Έλληνας στο νομό μας να έρθει σε επαφή με τη φωνή των Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όσο και να προσπαθεί το ξεπουλημένο σύστημα και τα συστημικά Μέσα Μαζικής Πλύσης Εγκεφάλου να φιμώσουν και λασπολογήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι καταδικασμένα σε αποτυχία μπροστά στην αποφασιστικότητα των εθελοντών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Χέρι με χέρι και πόρτα-πόρτα, διανέμονται οι εφημερίδες και τα έντυπα που προσφέρουν στο Λαό μας την ενημέρωση που του στερεί το “δημοκρατικό” καθεστώς της καταστροφής του. Αυτή τη φορά ήταν οι παραλίες σε Λάμψακο, Μπούρτζι και Λευκαντί. Η ώρα της Νεμέσεως πλησιάζει…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ για τις Περιφερειακές Εκλογές
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τις Ευρωεκλογές

Τ.Ο. Ευβοίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00
Τηλ.: 6978 804153

Δράση της Τ.Ο. Τριπόλεως

Την Δευτερα 28 Απριλίου 2014  μέλη της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως περιοδεύσαμε σε χωριά του Νομού Αρκαδίας,όπως : Παρόρι , Ζευγολατιό ,Νεοχώριο , Στενό , Αγιωργήτικα και Παρθένι κ.α.,όπου διανείμαμε εφημερίδες καθώς και έντυπο υλικό (φυλλάδια) με τις θέσεις του Κινήματος. Συναντήσαμε την έθερμη ανταπόκριση των κατοίκων, οι οποίοι μας προέτρεπαν με ενθουσιώδη τρόπο, λέγοντάς μας να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα που μας κυβερνά και καταδυναστεύει την Πατρίδα μας.  Τους υποσχεθήκαμε ότι και εν όψει εκλογών,στόχος μας είναι, να επισκεφθούμε και το τελευταίο χωριό της Αρκαδίας.

ΤΡΙΠΟΛΗ:
Πλατεία Κολοκοτρώνη 8
Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-21:00
Τηλ. 2710-224073 & 6974 882304

Ομιλίες στην Τ.Ο. Χανίων

Ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκαν στην Τ.Ο Χανίων από τους συναγωνιστές Ιωάννη Θεοδωρόπουλο, Λευτέρη Παπαδάκη και Θοδωρή Χατζηδάκη. Νωρίτερα την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού του Λαϊκού Συνδέσμου σε γειτονιές της πόλης.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-janthh-komothnh-kabala-drama-a2#ixzz30MERz6nq

Exit mobile version