Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στις Αχαρνές στην εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» – Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στις Αχαρνές στην εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» - Φωτορεπορτάζ

Η προσπάθεια των λακέδων των Σαμαρο-Βενιζέλων, που άλλοτε έχουν την μορφή του κουκουλοφόρου τραμπούκου και άλλοτε την μορφή ενός δημάρχου που παίρνει άνωθεν εντολές, να μας φιμώσουν και να ακυρώσουν την νόμιμη πολιτική μας εκδήλωση έπεσε ξανά στο κενό!

Έτσι, μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28/4 έξω από την Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, μετά την άρνηση παραχώρησης αίθουσας του δήμου,  (Ερώτημα προς την ηγεσία του δήμου Αχαρνών: Η αίθουσα πλημμύρισε ή πήραν τηλέφωνο για βόμβα; Συνεννοηθείτε λιγάκι γιατί εκτίθεστε) όπου έγινε παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ανατολικού Τομέα Αττικής με τον Συνδυασμό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ». Η προσέλευση του κόσμου, αθρόα παρότι ο χώρος της εκδήλωσης άλλαξε τελευταία στιγμή.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δημήτριος Πολυμερόπουλος, αναφέροντας πως “ό,τι και να κάνουν, εμείς είμαστε και θα είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί και θα νικήσουμε”.

Πρώτη ομιλήτρια της εκδήλωσης η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθηνών, Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία τόνισε ότι “μας πολεμούν, άρα πάμε καλά! Δεν πρόκειται να μας λυγίσουν, γιατί είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.”

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, Ιατρός Καρδιολόγος και μέλος του δικτύου των Ελλήνων Γιατρών Παναγιώτης Κελεπούρης, ο οποίος με μια γλαφυρή περιγραφή του τραγελαφικού συστήματος υγείας και της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι πολίτες στα δημόσια νοσοκομεία, τόνισε ότι “η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αυγή θα προσπαθήσουν με όλους τους τρόπους να βοηθήσουν ώστε αυτά τα φαινόμενα να εκλείψουν”.

Επόμενος ομιλητής ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, Ιωάννης Πλατσατούρας, Δημοτικός υπάλληλος, όπου αναφέρθηκε εκτενώς και στοχευμένα στο τεράστιο πρόβλημα της περιοχής, που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των πολιτών, που κινδυνεύουν καθημερινά από την ασυδοσία των ρομά, που σκορπούν τον τρόμο με την καθημερινή εγκληματική τους συμπεριφορά, τα όπλα που άφθονα διαθέτουν, το εμπόριο ναρκωτικών, για τα δρομολόγια του “λευκού θανάτου” που είναι γεμάτα από ναρκομανείς και βαποράκια, τους δρόμους-παγίδα αφού είναι ολοφάνερη η έλλειψη υποδομών.

Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα Αττικής, Ευγενία Χρήστου Γερμενή, τόνισε ότι “οι επερχόμενες εκλογές είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Ψηφίζουμε για την εξυγίανση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας, ψηφίζουμε για να έχουμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ γειτονιές. Η Χρυσή Αυγή η οποία και στηρίζει την Ελληνική Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία αυτού του τόπου”.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Κωνσταντινίδης τόνισε πως όσο συνεχίζονται οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, τόσο θα γιγαντώνεται ο Αγώνας και ο θρίαμβος των Ελλήνων Εθνικιστών στις επερχόμενες εκλογές.

Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, διεμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι “οι λακέδες του συστήματος, θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει στις εκλογές που έρχονται, γιατί θα τους αποδείξουμε ποιος μπορεί να κάνει κουμάντο στην Πατρίδα μας. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα, και στις 18 Μαΐου θα κοπεί σε πάρα πολλούς ο βήχας”.

Η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση έληξε, όπως όλες οι εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, που είναι η αυτοδιοικητική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών, με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας ύμνο.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosmosurroh-stis-acharnes-sthn-ekdhlwsh-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-attikh#ixzz30PsXf6Rx

Exit mobile version