Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τους χαμηλόμισθους – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με την «Πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων».

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής χαρακτήρισε το εν λόγω νομοσχέδιο ως φιάσκο καθώς είναι φανερό ότι η κυβέρνηση τρέχει να περάσει ό, τι βρήκε πρόχειρο, ό, τι είχε στα σκαριά δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές, στις οποίες τα κόμματα της συγκυβέρνησης θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη και θα χάσουν τη νομιμοποίηση να κυβερνούν.

Η Βουλή λειτουργεί παράνομα με διακόσους ενενήντα τέσσερις Βουλευτές. Έχει αλλοιωθεί η λαϊκή κυριαρχία, έχει τσαλαπατηθεί το Σύνταγμα και οι τροπολογίες είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου.

Η συγκυβέρνηση τροποποιεί το νόμο περί ίσης εμφάνισης όλων των υποψηφίων Δημάρχων σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, δύο φορές στα πανελλήνιας εμβέλειας και μία φορά στα τοπικά, και δίνει το ελεύθερο στους καναλάρχες να προβάλουν όσες φορές θέλουν αυτούς που θέλουν.

Με τις τροπολογίες του νομοσχεδίου, η συγκυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τους χαμηλόμισθους με τις δήθεν διευκολύνσεις ενώ επί της ουσίας εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό, τον ταπεινώνει καθημερινά και φορολογεί όλες τις ηλικίες από το πρώτο ευρώ. Τελείωσε τον λόγο του λέγοντας: «Εμείς σαν Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουλήσετε τον ελληνικό πλούτο που με μόχθο απόκτησαν οι Έλληνες. Θα βγούμε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα και θα αποδώσουμε κοινωνική δικαιοσύνη όπως ο ελληνικός λαός προστάζει».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kubernhsh-sunechizei-na-empaizei-tous-chamhlomisthous-binteo#ixzz30PtSERFg

Exit mobile version