Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Χριστός ανέστη! Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον αγώνα που κάνετε! Εύχομαι η Παναγία να σας δίνει δύναμη και υπομονή να αντέξετε μέχρι τέλους! Στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια! Σας παρακολουθώ εδώ και 2,5 χρόνια περίπου και τις δύο προηγούμενες φορές ψήφισα για πρώτη φορά με τη συνείδηση μου αναπαυμένη ότι έκανα το σωστό. Εύχομαι τα καλύτερα στις εκλογές του Μαίου!

Φ.Η.

Η Ουάσινγκτον δαιμονοποιεί την Μόσχα και επιζητεί την σύγκρουση

ΝΔ ψήφιζα εγώ για 37 χρόνια όπως και η ευρύτερη οικογένεια μέχρι το 2012, οποτε λόγω των παλινωδιών Σαμαρά, ψηφίσαμε από Χ.Α. μέχρι ΣΥΡΙΖΑ. Από το Σεπτέμβριο πέρυσι ,όταν είδαμε τον Αρχηγό Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και τα άλλα στελέχη της Χ.Α.,να πηγαίνουν σιδηροδέσμιοι φυλακή και όχι οι απατεωνίσκοι, οι κλέφτες και οι προδότες που μας κυβερνούν, αφυπνιστήκαμε όλοι και πλέον δεν υπάρχει κάνεις που να μη ψηφίζει Χ.Α. Γιατι οι Χρυσαυγίτες είναι οι μόνοι που αγωνίζονται για την πατρίδα μας και που μπορούμε να τους εμπιστευτούμε ότι επιτέλους θα φροντίσουν τους Έλληνες και όχι όπως οι άλλοι ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά που κοιτούν την τσέπη τους και τα ντόπια και ξένα αφεντικά τους. Γι αυτό όλοι μαζί με τα παιδιά της Χ.Α. πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις της και να μην αρκούμαστε μόνο στη ψήφο μας. Μόνο έτσι θα τους διώξουμε μια ώρα νωρίτερα για το καλό το δικό μας, των παιδιών μας και του Έθνους μας.

Γ.Κ.Μ.
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Αγανακτισμένοι πωλητές και παραγωγοί εκδίωξαν τα κομματόσκυλα της Δούρου από την λαϊκή αγορά του Κολωνού

Ο κ. Αντώνης Βγόντζας γνωστός δικηγόρος και αείποτε ΠΑΣΟΚ άνθρωπος από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσε την δική του νομική τεκμηρίωση για την περίπτωση αποκλεισμού της ΧΑ από τις ευρωεκλογές με δικαστική απόφαση. “Θα είναι τραγικό να ληφθή μια τέτοια απόφαση” τόνισε. Σωστές οι επισημάνσεις του κ. Βγόντζα. Εγώ πάντως κ. Βγόντζα θα μπορούσα να δεχθώ μια τέτοια απόφαση αποκλεισμού αν η Δικαιοσύνη μας είχε συνηθίσει σε σκληρές μα δίκαιες και αμερόληπτες αποφάσεις. Αν η Δικαιοσύνη είχε κλείσει ήδη στην φυλακή τον σύντροφό σου Γιάννο Παπαντωνίου, Βαγγέλη Βενιζέλο, Γιώργο Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και τόσους άλλους από την ληστοσυμμορία του ΠΑΣΟΚ με την οποία δυστυχώς κι εσύ είχες μπλέξει. Δεν ξεχνάμε οτι ήσουν υποψήφιος στις περασμένες εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ Δυστυχώς όμως η ελληνική Δικαιοσύνη την οποία τόσο πολύ σέβεσαι κ. Βγόντζα μας έχει δώσει χειροπιαστά δείγματα επηρεασμού και χειραγώγησης από τις πολιτικές δυνάμεις αλλά και από άλλες συνιστώσες του κατεστημένου, για να μην μιλήσω και για τις περιπτώσεις δεκασμού για τις οποίες υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις αλλά και εκκρεμείς υποθέσεις στα συρτάρια των ανακριτών. Ποιά Δικαιοσύνη κ. Βγόντζα; αυτή που δέχεται οδηγίες από τον Υπουργό Αθανασίου για να κλείσει στην φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους, όπως όλοι είδαμε να ομολογεί ο Τάκης Μπαλτάκος που ήταν το δεξί χέρι του πρωθυπουργού. Εγώ αυτή την Δικαιοσύνη κατά συνθήκη την σέβομαι αλλά κατ’ ουσίαν την περιφρονώ και θα κάνω ότι μου περνά από το χέρι για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τους υπεύθυνους του ξεπεσμού ενώπιον μιας αληθινής, αδέκαστης και ανεξάρτητης Δικαιοσύνης που θα έχει έναν μόνο σκοπό, την προστασία των δικαίων του ελληνικού λαού και όχι της σάπιας και διεφθαρμένης πολιτικής-επιχειρηματικής-δημοσιογραφικής ελίτ που οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στον διεθνή διασυρμό και την οικονομική καταστροφή.

Σ.Λ.

Παραδοχή ήττας από Βενιζέλο: Δεν μπορεί να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Αν είναι αλήθεια αυτό που τουρκική εφημερίδα γράφει, τότε αποδεικνύεται περίτρανα, πως όλα όσα γίνονται από τους γείτονες, προκλήσεις με καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο, στοχοποιημένη αναταραχή στη Θράκη και στην Κύπρο, είναι απώρρεια της χαλαρής πολιτικής για εθνικά θέματα των κυβερνώντων. Δυστυχώς, φέτος μαζί με τις γιορτές των Οθωμανών για την άλωση της  Βασιλεύουσας, παρουσία πολλών ισλαμιστών προσωπικοτήτων και από άλλα ισλαμικά κράτη, θα εγκαινιαστεί η βεβήλωση της Αγίας Σοφιάς, αφού θα μετατραπεί σε τέμενος! Ενώ στην Αθήνα ο Σαμαράς έδωσε έγκριση για χτίσιμο ισλαμικού τεμένους, σε μια χώρα Ορθόδοξη κατά 97%, “η φίλη-γειτονική” χώρα θα μας εξευτελίσει με τις εγχώριες ευλογίες των Αντίχριστων.Από το χειμώνα είχαμε διαβάσει για αυτό το σχέδιο του Ερντογάν αλλά η κυβέρνηση δεν άκουγε ή αδιαφορούσε;; Δεν ήξερε ή έχουν μειωμένη θρησκευτική και εθνική συνείδηση και ασχολούνται πως θα μειώσουν μισθούς και συντάξεις και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τους αρχιτοκογλύφους; Μνημείο Πολιτισμού , Θρησκευτικό και Ιστορικό η Αγια Σοφιά, σύμβολο για τους Ορθόδοξους, γιατί τέτοια αδιαφορία από άλλες χριστιανικές χώρες; Θα επιτρέψουμε αναβίωση της νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας, όπως ορέγεται ο τούρκος Πρωθυπουργός; Εκτός αν όλα είναι προσυμφωνημένα και εμείς παθητικά απλά παρακολουθούμε τα γεγονότα νε εξελίσσονται. Όμως….Ο Αρχάγγελος του Θεού δεν θα επιτρέψει να γίνουν , όσα οι Αντίχριστοι θέλουν.

Γ.Κ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Επιστολή δικαστικού ξεσκεπάζει την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Αρχηγέ, κ. Μιχαλολιάκο καλησπέρα

Ο Μάϊος, έφθασε και επιτέλους θα τελειώσουν και τα βάσανά σας. Εμείς οι Έλληνες ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή , όχι γιατί υπάρχει άγρια και άδικη φορολογία, μείωση μισθών και συντάξεων, αύξηση τιμών των καταναλωτικών αγαθών, ασυδοσία χωρίς έλεγχο , ανεργία και φτώχεια. Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μιά καλύτερη ,δίκαιη , δυνατή και ελεύθερη Ελλάδα. Μόνον κάποιοι με αλτσχάϊμερ ή με συμφέροντα στα μνημονιακά κόμματα επιμένουν να τους υποστηρίζουν ακόμη. Το τέλος τους έφθασε και γνώμη δεν αλλάζουμε ότι και να υποσχεθούν , ότι κι άν λένε. Η νίκη είναι δική μας. Καλή ελευθερία σε εσάς τους φυλακισμένους αγωνιστές και σ’ εμάς που παλεύουμε να κρατηθούμε ακόμη δυνατοί.

Ζήτω ο Αρχηγός, ζήτω η νίκη

Κ.Σ.-Φλώρινα

Όλες οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για την παράνομη άρση ασυλίας – 4 ΒΙΝΤΕΟ

ΑΙΣΧΟΣ!!! Το τόξο του αίσχους, το αυτοαποκαλούμενο κατ’ευφημισμό ”Συνταγματικό Τόξο” δεν ψηφίζει άρση ασυλίας για ποινικά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν οικονομικά σκάνδαλα εις βάρος βουλευτών, βουλευτών που καταλήστευσαν τον Ελληνικό λαό και ωστόσο ψηφίζει άρση ασυλίας για ανύπαρκτη και μη αποδεδειγμένη “εγκληματική δράση” του μοναδικού εθνικιστικού κόμματος, που βιάστηκαν να το μετονομάσουν σε ”εγκληματική οργάνωση”!

Ντρέπομαι που ζω σε μια Ελλάδα εθνοπροδοτικού κοινοβουλίου και προσκυνημένων στην πλειοψηφία τους βουλευτών! Και όπως έλεγε ο μπαρουτοκαπνισμένος αγωνιστής για την ΤΙΜΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Ελλάδας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: ” ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ!!!”.

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-1-maiou-2014#ixzz30QB6PyjG

Exit mobile version