Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πέραμα, Κέρκυρα, Ελληνική Αυγή: Ιόνιο, Θεσσαλία

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πέραμα, Κέρκυρα, Ελληνική Αυγή: Ιόνιο, Θεσσαλία

Την Δευτέρα 28/4 η τοπική μας οργάνωση πραγματοποίησε με επιτυχία νυχτερινή ενημερωτική πολιτική δράση. Πλήθος συναγωνιστών με το κλείσιμο των γραφείων μας διέσχισε για σχεδόν δύο ώρες όλους τους κεντρικούς δρόμους και τις παρακείμενες οδούς πέριξ των γραφείων μας και μοίρασε εκατοντάδες έντυπα και εφημερίδες του κινήματος μας σε κάθε σπίτι, διερχόμενο αυτοκίνητο και συμπατριώτη μας που βρέθηκε στον δρόμο μας. Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές η Τ.Ο. Περάματος συνεχίζει ακατάπαυστα τις πολιτικές δραστηριότητες όπως κάνουν οι συναγωνιστές μας σε όλη την επικράτεια προκειμένου να μην μείνει ούτε ένας Έλληνας χωρίς ενημέρωση για τις πολιτικές μας θέσεις και προτάσεις. Ο αγώνας μας δεν σταματάει παρά μόνο με την δικαίωση των νεκρών αδερφών μας, την αποφυλάκιση του Αρχηγού και όλων των συναγωνιστών μας καθώς και την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα τις δραστηριότητες της Τ.Ο. Αθηνών και την διανομή τροφίμων για τις άγιες μέρες της λαμπρής. Το Κίνημα μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του σκληρά δοκιμαζόμενου πολίτη, από την αντιλαϊκή μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου,και παρά τις διώξεις που έχει υποστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο συνεχίζει την φιλανθρωπική της δράση.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Ενημερωτική δράση στη Νότια Κέρκυρα

Την Κυριακή 27 Απριλίου κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμούΕλληνική Αυγή για το Ιόνιο με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε χωριά της νότιας Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε τα χωριά Περιβόλι, Βιταλάδες, Μαραθιά, Κρητικά, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι και Δραγωτινά και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους κατοίκους για τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε εκτενώς για το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο για την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Για μια ακόμη φορά το κλιμάκιο του συνδυασμού μας έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους των περιοχών αυτών γεγονός που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα του Κινήματος και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00

Συνέντευξη Τύπου “Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο” στην Κεφαλονιά 

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίας Ευφημίας, παρουσιάστηκαν την Κυριακή 27/4/2014 οι υποψήφιοι και το πρόγραμμα του Συνδυασμού “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ” για την περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς, στους Κεφαλονίτες και τις Κεφαλονίτισες της βορειοανατολικής Κεφαλονιάς.

Το μήνυμα και ταυτόχρονα εντολή που λάβαμε από Πυλαρινούς, Σαμικούς και Ρισιάνους ήταν σαφές: “Είμαστε μαζί σας, αλλάξτε τα όλα”.

Η αίσθηση που λαμβάνουμε από την επαφή μας με τον κόσμο και που γίνεται μέρα με τη μέρα βεβαιότητα, είναι ότι παρ’ όλο τον πόλεμο από το κράτος και το παρακράτος και παρ’ όλη την προπαγάνδα των ΜΜΕ, οι Έλληνες πλέον είναι αποφασισμένοι για την ανατροπή του συστήματος και το βράδυ της 25ης Μαΐου θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στο σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης.

Επίσκεψη του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Δημήτριου Κολτσίδα στην επαρχία Τυρνάβου.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας  Δημήτριος Κολτσίδας  με τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία, Ευ.Τσίπα, Α.Ντίνα,  Χρ.Αργύρη, Κυ.Χατζή, Κ.Λιάπη, Δημ.Τσιούτρα, Κ.Καραδημου, Α.Μέγα, Γ.Λάιο, επισκεφτήκαν την επαρχία Τυρνάβου  την λαϊκή αγορά της πόλεως και κατόπιν τα καταστήματα του κέντρου. Επίσης τον Αμπελώνα Αργυροπούλι, Ροδιά, Δελέρια, και Βρυότοπο όπου είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού για τον νομό Λάρισας και την περιοχή Τυρνάβου. Υπήρξε άριστη και θερμή υποδοχή των θέσεων του συνδυασμού από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Ο αγώνας θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, αντλώντας δύναμη από την θερμή συμπαράσταση και αποδοχή των θέσεων μας  από τον απλό λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh25#ixzz30THB4HGP

Exit mobile version