Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλεόνασμα και κοινωνικό μέρισμα; Μέτρα 7,7 δισ. ευρώ και Νέο Μνημόνιο!

Πλεόνασμα και κοινωνικό μέρισμα; Μέτρα 7,7 δισ. ευρώ και Νέο Μνημόνιο!

Οι επικοινωνιολόγοι της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά δεν φημίζονται για την αποτελεσματικότητά τους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του Βατερλώ το οποίο υπέστησαν επικοινωνιακά από τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν υπάρχει.

Στα ίδια όμως πλαίσια, φαίνεται πως κινείται το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου εις ότι αφορά τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας, όπου οι πρώτες θριαμβολογίες περί «πλεονάσματος» κόπασαν γρήγορα μπρος στο βάρος της κοινωνικής κατακραυγής.

Το πλέον δυσάρεστο πρόβλημα για την Χούντα των επίορκων όμως, δεν είναι το πώς δύναται να διαχειριστεί κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο την απάτη του πλεονάσματος, αλλά μάλλον το πως θα παρουσιάσει στον Ελληνικό Λαό τα νέα μέτρα ύψους 7,7 δισ. τα οποία προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ) της  περιόδου 2015 – 2018. Στηριζόμενοι στις παλαιότερες συνταγές περί «σκληρών» διαπραγματεύσεων μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της Τρόικας, οι ινστρούχτορες της εξαπάτησης αρχίζουν ήδη να προβάλλουν την αντίθεση μεταξύ των προτάσεων της Χούντας και εκείνων της Τρόικα.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι μεθοδευμένες διαρροές στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ότι τάχα το κυβερνητικό επιτελείο στοχεύει σε ελάφρυνση της βαριάς φορολογίας από το 2015. Μάλιστα προκειμένου να δώσουν δραματικό τόνο στις «προσπάθειες» και τους στόχους, οι κυβερνητικοί τονίζουν την συνάρτηση της ελάφρυνσης της βαριάς φορολογίας το 2015 με την επίτευξη των φοροεισπρακτικών στόχων το 2014!

Επί της ουσίας, η καταλήστευση του Ελληνικού Λαού από τους εγχώριους υπηρέτες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου συνεχίζεται απρόσκοπτα. Και για του λόγου το αληθές (ή για να μη μας πουν οι κλέφτες «λαϊκιστές»), η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προσδοκά την είσπραξη επιπλέον 2,6 δισ. από φόρους και δη μέσω της έμμεσης φορολογίας, φόροι δηλαδή από τον ΦΠΑ και σε καύσιμα, ποτά κ.λπ., καθώς προβλέπεται στο νέο Μεσοπρόθεσμο.

Τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της Χούντας έχουν αναλάβει το έργο της προβολής της νέας φορολογικής λαίλαπας υπό τον πομπώδη τίτλο «χάρτη εξόδου από το μνημόνιο και την οικονομική κρίση». Μόνο που λησμόνησαν πως ο Σαμαράς και η καθεστωτική του κλίκα ανακοίνωσαν ήδη το τέλος της εποχής των Μνημονίων και την απαρχή της οικονομικής ανάκαμψης, με την «επίτευξη» του πρωτογενούς πλεονάσματος. Τι τελικά ισχύει στην πραγματικότητα;

Εκείνο το οποίο ισχύει, είναι αυτό το οποίο επισήμανε εγκαίρως η Χρυσή Αυγή, εν μέσω μάλιστα των θριαμβολογιών της Χούντας και των νταβατζήδων της ενημέρωσης: η αντεθνική κυβέρνηση εξαθλιώνει το Λαό μας και ξεπουλά την Πατρίδα μας, εξυπηρετώντας όχι τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά εκείνα των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.

Απόδειξη τούτου το γεγονός πως η Χούντα των Μνημονίων, πέρα από τα νέα φορολογικά βάρη τα οποία θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τις ελληνικές οικογένειες προτίθεται να περικόψει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό χαρακτήρα του Κράτους με περικοπές πάνω από ένας δισ. κατ’ έτος προβλέπονται σε υπουργεία, ΟΤΑ, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, ενώ τα υπουργεία τα οποία πρόκειται να περιέλθουν σε καθεστώς αυστηρής λιτότητας είναι τα εξής «ασήμαντα»: Εθνικής Άμυνας, Υγείας, Παιδείας και Εργασίας!

Όποιος έχει αμφιβολίες για το τι πραγματικά προβάλλει στον ορίζοντα ευθύς μετά τις εκλογές του Μαΐου, είτε τρέφει τεράστιες ψευδαισθήσεις είτε προσποιείται προκειμένου να εξαπατήσει, με πιθανότερο το δεύτερο. Ως εκ τούτου, ανακύπτει άλλος ένας ιδιαιτέρως σοβαρός λόγος ούτως ώστε ο Ελληνικός Λαός να στείλει στην Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά το πρέπον πολιτικό μήνυμα στις διπλές εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου.

Υπάρχει μονάχα ένας λόγος για να ταρακουνηθεί συθέμελα το αντεθνικό Καθεστώς και η εγκληματική συμμορία που εξουσιάζει τυραννικά και αυτός ο λόγος αντικατοπτρίζεται σε τέσσερις λέξεις: Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pleonasma-kai-koinwniko-merisma-metra-77-dis.-eurw-kai-neo-mnhmonio#ixzz30TN19Azf

Exit mobile version