Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στην Καλαμάτα για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο” – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

YouTube Poster

Η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Καλαμάτα αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Τον λόγο πρώτος πήρε ο Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, συναγωνιστής Μανδραπήλιας Νικήτας.

Ο συναγωνιστής ξεκινώντας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από αγνούς Έλληνες, του μόχθου και της βιοπάλης με ένσημα στις πλάτες τους, οι οποίοι με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για την πατρίδα αλλά και για τον νομό Μεσσηνίας, είναι έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα τους για να γκρεμιστεί η δικτατορία των διεφθαρμένων. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής τόνισε ότι κανέναν δεν φοβίζουν οι διώξεις, οι λασπολογίες αλλά και η τρομοκρατία που σπέρνει το σάπιο κλεπτοκρατικό σύστημα ενάντια στο κίνημα μας. Στεκόμαστε δυνατοί με πίστη στον Αρχηγό μας και στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Στην συνέχεια προχώρησε στην παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, με τον συνδυασμό “Ελληνική Αυγή γαι την Πελοπόννησο”.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συναγωνιστής Δολτσινιάδης Δημήτριος.

Ο Συναγωνιστής στην ομιλία του τόνισε την σημασία που έχουν για το κίνημα μας οι εκλογές αυτές, επισημαίνοντας ότι την Πελοπόννησο πρέπει να την πάρουμε γιατί είναι η μήτρα της Ιδεολογίας μας, του Ελληνικού Εθνικισμού. Συνεχίζοντας αναλύθηκε το πρόγραμμα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια που έχει η “Ελληνική Αυγή Για Την Πελοπόννησο” με σκοπό την υγιή ανάπτυξη, δίνοντας έμφαση στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με εγγειοβελτιωτικά έργα.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Δημήτριος Τζεπετζής.

Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία λέγοντας ότι η Καλαμάτα είναι η δεύτερη πατρίδα του. Στην συνέχεια σημείωσε ότι ο στόχος της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές είναι να γκρεμίσει το ”κάστρο” των Βρυξελών, για να ακουστεί μία δυνατή εθνική φωνή στην Ευρώπη διεκδικώντας τα εθνικά δίκαια της πατρίδας μας.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Κωνσταντίνου.

Ο συναγωνιστής Κωνσταντίνου (Αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία των εκλογικών αναμετρήσεων της 18ής και της 25ής Μαΐου. Στην συνέχεια τόνισε ότι οι εκλογές αυτές είναι σημαντικές για το μέλλον της πατρίδας μας, αφού από αυτές θα εξαρτηθεί η ανεξαρτησία της, όσο για την Ευρώπη θα εξαρτηθεί αν θα διατηρήσει την πολιτισμική και την ιστορική της ταυτότητα. Τέλος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι εκλογές αυτές είναι ένα δημοψήφισμα και θα αναμετρηθεί η αλήθεια με το ψέμα, η ελεύθερη Ελλάδα με την χούντα του Μνημονίου, το δίκαιο με το άδικο και οι εθνικιστές με τους Μύκητες της ξενοκρατίας.

Ο συναγωνιστής, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτριος Κουκούτσης με πολλές αλήθειες και με καυστικό χιούμορ  σχολίασε την επικαιρότητα τονίζοντας ότι είμαστε μόνοι μας ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ και όμως θα κερδίσουμε.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης ξεκίνησε την ομιλία του σχολιάζοντας ότι από τον καιρό που ξεκίνησε μέσω των σιωνιστικών κέντρων, όλη αυτή η σκευωρία εναντίων της Χρυσής Αυγής, δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο φαίνεται και από την συγκέντρωση της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν αίθουσες που να μπορούν να χωρέσουν τον κόσμο της Χρυσής Αυγής, έχοντας πάει από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη, δεν υπάρχουν αίθουσες να χωρέσουν την “τρομοκρατική” οργάνωση της Χρυσής Αυγής”. Κατά την διάρκεια της ομιλίας σχολιάστηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και η πορεία του κινήματος μας στις εκλογές που έρχονται. Επίσης, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κίνημα μας, δείχνοντας έτσι τον πανικό αλλά και τον τρόμο της κλεπτοκρατικής χούντας του Μνημονίου, μπροστά στην μη αναστρέψιμη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ακόμη, επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή θα νικήσει ότι και να κάνουν αφού η αλήθεια θα λάμψει, στέλνοντας στην φυλακή όλους όσους συντέλεσαν σε αυτή την εγκληματική σκευωρία εναντίων της πατρίδας μας και του Ελληνικού Λαού.

Στο τέλος της ομιλίας ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μετέφερε το μήνυμα του Αρχηγού μας, μήνυμα που πάντα τροφοδοτεί με δύναμη και ατσαλώνει την πίστη αλλά και την θέληση για αγώνα.

Μήνυμα ευχής για όλους τους συναγωνιστές που μάχονται μένοντας πιστοί, ως την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Μία νίκη που θα επέλθει κερδίζοντας ακόμα μία μάχη μέσα από αυτές τις εκλογές! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ – ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ – ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ethnikistikos-seismos-sthn-kalamata-sthn-parousiash-tou-pshfodeltiou-ellhni#ixzz30UN0QTIr

Exit mobile version