Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα ονόματα υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζουμε σήμερα την παρουσίαση των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής. Το ήθος, το επιστημονικό κύρος και η εν γένει προσωπικότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας είναι η καλύτερη απάντηση στους προδότες του αντισυνταγματικού τόξου που ήδη έχουν ρίξει «λευκή πετσέτα» λόγω των αναπόφευκτων συγκρίσεων που γίνονται…

Βασιλείου Γεώργιος
Αυτοκινητιστής

Ο Γεώργιος Βασιλείου γεννήθηκε το 1967 στα Ιωάννινα. Είναι κάτοικος Αθηνών και επί 27 χρόνια επαγγελματίας οδηγός ΤΑΞΙ. Είναι αντιπρόεδρος του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής, του συνδικαλιστικού φορέα των Εθνικιστών οδηγών ταξί και εκλεγμένο μέλος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής. Μιλάει Αγγλικά και είναι παντρεμένος.

Καμαράτου Μαρία
Τουριστική Επιχειρηματίας

Κατάγεται από την Κάρπαθο των Δωδεκανήσων και είναι κάτοικος Πειραιά. Γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1964 από Έλληνες μετανάστες και γνωρίζει άπταιστα αγγλικά. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα για μία και πλέον δεκαετία και από το 2009 διατηρεί το 50% μιας ομόρρυθμης εταιρείας στον χώρο του τουρισμού.

Καρεφυλλάκης Σταύρος
Εκδότης – Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής, Υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης

Γεννήθηκε το 1975 στα Χανιά. Είναι Εκδότης της εφημερίδας «Παρατηρητής». Μόνιμος αρθρογράφος στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή». Παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί αγγλικά και ιταλικά. Συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου και είναι υπεύθυνος της Περιφέρειας Κρήτης.

Κοκκότη Γεωργία – Αρετή
Ελεύθερη επαγγελματίας

Γεννήθηκε το 1979 στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και είναι από τους πρωτεργάτες του πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Στην ηλικία των 18 έγινε μητέρα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών αγοριών και ενός κοριτσιού. Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου, ενώ είναι και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα».

Κοσμάς Θωμάς
Εκδότης

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα με καταγωγή από την Ήπειρο (Νομός Άρτης). Εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Την περίοδο ’96-’97 υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις (575 Τάγμα Πεζοναυτών). Από το 2001 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου. Ασχολείται επαγγελματικά με Εκδόσεις Ιστορικού και Πολιτικού περιεχομένου. Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.

Μυριδάκη Γεωργία
Σύμβουλος Αισθητικής και Δερματολογίας – Ελεύθερη Επαγγελματίας

Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατάγεται από τον Αποκόρωνα Χανίων της Κρήτης από οικογένεια με μεγάλη πολεμική παράδοση. Σπούδασε Αισθητική και Δερματολογία στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της Αισθητικής-Δερματολογίας-Κοσμετολογίας τα τελευταία χρόνια. Εντάχθηκε στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και 10 χρόνια και έκτοτε δραστηριοποιείται και συμμετέχει αδιαλείπτως στις δράσεις του Κινήματος. Είναι ένθερμη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων και αγωνίζεται, εκτός των άλλων για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος. Γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα.

Χατζάκης Μιχάλης
Βιολόγος Msc – Περιβαλλοντολόγος

Γεννήθηκε το 1981 στο Ηράκλειο της Κρήτης από γονείς Ιατρούς, με σημαντική επιστημονική και κοινωνική παρουσία στην δημόσια ζωή της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου. Έχει σπουδάσει Βιολογία και κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc, MPhil) στον κλάδο της Μηχανικής Περιβάλλοντος με ειδίκευση στην αειφόρο διαχείριση μη συμβατικών υδατικών πόρων. Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Water, Renewable Energy, Biomass and Bioenergy κ.α.) και έχει λάβει μέρος με παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια με θέματα κυρίως τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τη διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων και την περιβαλλοντική οικονομία. Επίσης, έχει εργαστεί αμισθί ως ερευνητής σε Ευρωπαϊκά προγράμματα συναφή της ειδικότητάς του. Παράλληλα, ασχολείται με τη μουσική και την ποίηση, έχοντας ήδη εκδώσει την πρώτη του ποιητική συλλογή και μετέχοντας σε μουσικά σχήματα με παρουσία σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-onomata-upopshfiwn-eurwbouleutwn-ths-chrushs-aughs#ixzz30UUXWQgu

Exit mobile version