Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και ενώ το μυαλό όλων είναι στην επερχόμενη μάχη, αλλά και τον θρίαμβο που έρχεται, ήταν ξεχωριστή στιγμή σήμερα η τελετή μνήμης για τους Αθάνατους συναγωνιστές Γιώργο και Μάνο. Μια ανάσα για να σκεφτούμε τους αδερφούς. Αυτοί είναι τώρα πρωτοπόροι στον Αγώνα μας και μας φυλάνε από ψηλά. Η Νίκη της 18ης και 25ης Μαΐου θα είναι για την απελευθέρωση των αθώων Συναγωνιστών μας και κυρίως για τους δύο Ήρωες μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.

Η.Γ.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Εθνικός Ύμνος προς τιμή των δύο Συναγωνιστών μας – ΒΙΝΤΕΟ

Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά! Να μην ξεχνάνε τα ρετάλια της αριστεράς, που έχουν ξεμείνει τρεις κι ο κούκος, πως την Πρωτομαγιά την καθιέρωσε ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς. Κι όχι μόνο αυτά το 8ώρο, το ΙΚΑ, τις άδειες και πολλά άλλα εργατικά δικαιώματα. Γιατί μόνο ότι είναι εθνικό είναι και αληθινό!

Ξ. Ρ.

H διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» με τον Ηλία Κασιδιάρη #06

Καλό μήνα και καλησπερίζω τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες του Πατριωτικού Λαϊκού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, του μόνου πολιτικού φορέα που έχει μπει στην ψυχή μου και είναι η τελευταία ελπίδα για την ταλαίπωρη αυτή χώρα. Μετά τις νίκες σας στις διπλές εκλογές-που πιστεύω και τρέφω ελπίδες ότι ο Ελληνικός λαός θα ξυπνήσει και θα πάει κόντρα στην προπαγάνδα και την δαιμονοποίηση του Κινήματος από εγχώρια και ξένα παπαγαλάκια και ξεπουλημένους πολιτικούς.

Ι.Λ.

Κοσμοσυρροή στην Καλαμάτα για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο” – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Κατερίνα Μπατζελή χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση και ζήτησε να αποκλειστεί από τις εκλογές. Στο σπίτι του
κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ που κατέστρεψε την Ελλάδα, που οδήγησε 6.000 ανθρώπους στην αυτοκτονία με τα μνημόνια, που άνοιξε τα σύνορα μαζί με την Ν.Δ. στους εγκληματίες λαθρομετανάστες δεν δικαιούται να μιλάει για τίποτα. Η Χρυσή Αυγή δεν έδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, δεν υπέστειλε την Ελληνική σημαία στα Ίμια στέλνοντας Έλληνες αξιωματικούς στο θάνατο, δεν κούρεψε τα Κρατικά ομόλογα, δεν έκλεψε τους Έλληνες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία στο Χρηματιστήριο. Επειδή το ΠΑ.ΣΟ.Κ βλέπει την πλάτη της Χρυσής Αυγής σε εκλογικά ποσοστά για αυτό την μισεί και την κυνηγά. Περαστικά και ας προσέχανε. Ραντεβού στις18 και 25 Μαΐου η Χρυσή αυγή με το θρίαμβο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ με την συντριβή.

Ι.Π.

Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση για την Εθνικιστική Ελληνική Πρωτομαγιά – ΒΙΝΤΕΟ

Αφού σάς συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας να παραδώσετε μαθήματα Ιστορίας στην Ελληνική νεολαία, προτείνω να γίνη κάτι παρόμοιο με την Ελληνική Γλώσσα, την οποία συστηματικά η αριστεράς εμπνεύσεως πολιτική τών κυβερνήσεων μετά την «μεταρρύθμιση» (δηλαδή τήν καταστροφική διάλυση) τού 1975, οδηγεί στην υποβάθμιση, συρρίκνωση τού γλωσσικού πλούτου, αποκοπή από την τρισχιλιετή και πλέον γλωσσική παράδοση και στον αφελληνισμό. (Άκουσα εμβρόντητος από τηλεοράσεως κάποιον περιφερειάρχη να λέγη ότι «η μελέτη έγινε step by step» και εσχάτως κάποιον βουλευτή τού Σύριζα «whatever it takes»• έτσι καλλιεργούν την ελληνική γλώσσα.) Η ίδια νοοτροπία τού «δέ βαριέσαι» που οδήγησε  στην οικονομική χρεωκοπία ακολουθείται και στην γλώσσα: «δέ βαριέσαι, δεν πειράζει που είναι λάθος, αρκεί να βγαίνει το νόημα»• επίκειται προσεχώς και η γλωσσική χρεωκοπία. Η βασίλισσα όλων τών γλωσσών παγκοσμίως αντιμετωπίζεται ως γλώσσα ενός αφρικανικού κράτους που μέχρι πρότινος δέν είχε γραφή και αλφάβητο. Τά λάθη, ορθογραφικά, συντακτικά κλπ έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο• ενώ κάποτε οι εφημερίδες ήσαν υπόδειγμα γραπτού λόγου, σήμερα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι αγράμματοι. (Κάποιος, προφανώς μή έχοντας διαδαχθή την Δοτική, έγραφε «εν πολύς»). Πολλοί ενδιαφερόμενοι  για την ορθή χρήση τής  γλώσας, έχουν επισημάνει τά λάθη στην γραπτή και προφορική έκφραση αλλά δέν υπάρχει μία συνολική και συστηματική εκστρατεία διαφωτισμού τών μαθητών αλλά και τών μεγάλων σε ηλικία επί τού θέματος. Γι’ αυτό πιστεύω ότι μία πρωτοβουλία εκ μέρους σας προς τούτο θα συνέβαλλε πολύ στην βελτίωση τής γλωσσικής παιδείας.

Μ.Μ.

Χρήστος Παππάς: Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά!

Απευθύνω προς όλους τούς αγωνιστές, φυλακισμένους και μή, τις θερμές ευχές για την τελική νίκη, ώστε να έλθει και η ανάστασις τής προδομένης μας πατρίδας. Πρέπει να είναι κανείς τυφλός ή να ανήκει στην συμμορία τών υπηρετών τής συμμορίας που παραβιάζει το Σύνταγμα (π.χ. πουλημένοι «δημοσιογράφοι») για να μην αντιλαμβάνεται τίς συκοφαντίες και τον πολιτικό χαρακτήρα τών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που οι συνεργαζόμενοι στην λεηλασία των δημοσίων ταμείων, κυβερνητικός συνασπισμός και αριστερά, αλληλοκατηγορούνται περί τού ποίος εξ αυτών είναι χειρότερος (π.χ. στην δουλοπρέπεια έναντι τής Τουρκίας), η Χ.Α. είναι σήμερα ο μόνος εγγυητής της αξιοπρεπούς παρουσίας της χώρας μας, την οποία όλοι οι άλλοι την καταστρέφουν από οικονομικής, κοινωνικής και δημογραφικής απόψεως (λαθρομετανάστες, τζαμιά, εντολές από Ερντογάν και τουρκικό προξενείο, δολοφονίες Ελλήνων από ξένους εγκληματίες κλπ).

Ημέρα τιμής για όλους τους εργαζόμενους σήμερα καθώς επίσης περισυλλογής και αυτοκριτικής. Ευχές στους εργαζόμενους όλου του κόσμου για ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτούς, την οικογένειά τους και τη πατρίδα τους. Ναι κύριοι! και κυρίες! του κενού διεθνισμού και της πολυπολιτισμικότητας, οι εργάτες όλου του κόσμου έχουν και αυτοί Πατρίδες! και είναι σωστό! Αν η Αριστερά το είχε κατανοήσει αυτό όλος ο πλανήτης θα ήταν κόκκινος. Όμως η Αριστερά δεν είναι αρωγός των εργαζομένων αλλά προαγωγός τους. Σκεφτείτε! εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Πέρα από τη κοσμοθεωρία μου θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή συνειδητά διότι είναι το μοναδικό κόμμα που έχει σοβαρό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής δεν έχει σκοτεινά σημεία και εκφράζει τα συμφέροντα όλου του φάσματος της κοινωνίας: εργατών, επιχειρηματιών, βιομηχάνων, συνταξιούχων, ελευθέρων επαγγελματιών, αγροτών, εκπαιδευτικών. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι διαμαρτυρίας, εκβιασμού (το άκουσα και αυτό), προειδοποίησης στα μεγάλα κόμματα (αποκόμματα τώρα) ή κάτι άλλο, είναι ψήφος επιβίωσης. Οι κυβερνώντες εκτελούν συμβόλαιο θανάτου δε θα τους περάσει τους το
υπόσχομαι.

Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-2-maiou-2014#ixzz30WGCxdaU

Exit mobile version