Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ανοχή του σήμερα οδηγεί στην αυθαιρεσία του αύριο

Του Βασιλείου Γεώργιου,Υποψ. Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής

Την σημερινή χρονική και ιστορική περίοδο, όπου το διεθνές περιβάλλον, είναι ιδιαίτερα αρνητικό για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, απαιτείται εθνική ομοψυχία και εγρήγορση.

Οι επερχόμενες ευρωεκλογές τις 25/5, σίγουρα είναι οι πιο κρίσιμες για την Ε.Ε. από της ιδρύσεώς της.

Το αποτέλεσμα, με δεδομένες τις τρέχουσες ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις, θα καθορίσει θετικά ή αρνητικά την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στην Ευρώπη.

Οι ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν, θα σηματοδοτήσουν την μελλοντική πορεία της Ε.Ε.

Εν δυνάμει, θα καθορίσουν εάν ΑΥΡΙΟ, ζήσουμε σε μια ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ή σε μια Ευρώπη των ασύδοτων αγορών του χρήματος.

Ειδικότερα όσον αφορά την Ελλάδα, η σημασία αυτών των εκλογών, έχει μέγιστη αξία, κρισιμότητα, αλλά και ιδιαίτερη ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για τον λαό και το έθνος.

Το υποτελές στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και των παγκόσμιων τοκογλύφων, ολοκληρωτικό καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου, με την ανοχή και συναίνεση του Σύριζα, έχει μόνο ένα στόχο: πως θα μειώσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας, και πως θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε περιφερειακή επαρχία της Ευρώπης εξαλείφοντας κάθε εθνική φυσιογνωμία.

Και φυσικά για τον εαυτό του, ο κάθε αριστεροδεξιός απατεώνας, ονειρεύεται ότι θα αποτελέσει τον ΑΥΡΙΑΝΟ εκλεκτό Κοτσαμπάση των παγκόσμιων αφεντικών.

Σε αυτά τα ανίερα, προδοτικά και επικίνδυνα σενάρια, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί το μοναδικό ΟΧΥΡΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Αυτός είναι ο λόγος, που με άθλιες και αντισυνταγματικές νομικές “ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ”, προσπαθούν παράνομα και αντιδημοκρατικά να απαγορεύσουν την κάθοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις Ευρωεκλογές.

Την ώρα που εγκρίνουν (παρά την συνθήκη της Λωζάννης) την κάθοδο τουρκικού κόμματος στις εκλογές· την στιγμή που υποψήφιοι Ευρωβουλευτές των κομμάτων τους, συναγωνίζονται ποιος είναι περισσότερο αρεστός στο τουρκικό προξενείο της Θράκης· την χρονική περίοδο που μεθοδεύουν αλλαγή του εκλογικού νόμου, με διάφορες ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ εδρών και αλλαγή συνταγματικών διατάξεων επ’ ωφέλεια τους, με στόχο την υπονόμευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της γνήσιας λαϊκής ετυμηγορίας του ελληνικού λαού συνεχίζουν τις παράνομες προσπάθειες για άμεση προφυλάκιση των υπόλοιπων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την απαγόρευση του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αυτό κανένας πραγματικός Έλληνας, δεν έχει το δικαίωμα να το επιτρέψει. Κανένας Έλληνας πολίτης δεν πρέπει να δεχτεί την κατάφωρη αλλοίωση της γνήσιας λαϊκής βούλησης.

Αυτό το τερατώδες ανοσιούργημα που ετοιμάζει το σάπιο πολιτικό σύστημα, επιβάλλεται να σταματήσει άμεσα.

Οι θεσμοί και το σύνταγμα δεν επιτρέπεται να ερμηνεύονται κατά το δοκούν, από τους εκάστοτε κυβερνώντες.

Το 120 άρθρο του Συντάγματος επιβάλλει ν’ αντισταθούμε σε κάθε εκτροπή κατά του Ελληνικού λαού.

Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΑΥΡΙΟ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-anochh-tou-shmera-odhgei-sthn-authairesia-tou-aurio#ixzz30YKdkTFh

Exit mobile version