Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μάιος ήρθε! 16 και σήμερα…

Ο Μάιος ήρθε! 16 και σήμερα...

Ο αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένος Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει προειδοποιήσει τους ενορχηστρωτές της μεγαλύτερης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας πως ότι και να κάνουν δεν μπορούν να αποφύγουν ένα πράγμα: Την ροή του χρόνου και των εξελίξεων. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος θα έρθει. Τελικά ο Μάιος ήρθε!

Αυτός ο Μάιος του 2014 θα σηματοδοτήσει την ριζική αλλαγή του πολιτικού χάρτη στην Ελλάδα και την αρχή του τέλους του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. 40 χρόνια τώρα οι… πρωταίτιοι της μεταπολίτευσης έκλεψαν, κορόιδεψαν, ξεπούλησαν και διέλυσαν τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας.

Αποκορύφωμα της σήψης και της κατρακύλας υπήρξε η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους διεθνείς τοκογλύφους με τα εθνοκτόνα μνημόνια, η εξαθλίωση του Λαού και η κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών, κάθε έννοιας θεσμού και νόμου και η βάναυση καταστρατήγηση του Συντάγματος με την πρωτοφανή πολιτική δίωξη κατά του νομίμου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, το ορμητικό Εθνικιστικό ποτάμι φούσκωσε, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Ή ώρα της δικαίωσης ήρθε, η ώρα της τιμωρίας των ενόχων και των σκευωρών.

Την λύση για ακόμη μια φορά θα δώσει με νόμιμο τρόπο ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Οι κάλπες της 18ης και 25ης Μαΐου θα αναδείξουν ένα θριαμβευτή και έναν διαλυμένο ηττημένο. Αδιαμφισβήτητος νικητής θα είναι η Χρυσή Αυγή που κόντρα στον πόλεμο, την τρομοκρατία και την λάσπη θα έχει επιτύχει έναν διπλό θρίαμβο.

Αδιαμφισβήτητος ηττημένος θα είναι η ψοφοδεξιά και τα δεκανίκια της Πασόκ και Δημάρ που είναι πολύ πιθανό και οι τρεις μαζί να πάρουν μικρότερο ποσοστό από την Χρυσή Αυγή!

Το νικηφόρο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών θα δικαιώσει τους αθώους Συναγωνιστές που σύντομα θα σπάσουν τα δεσμά της πολιτικής τους ομηρίας.

Κυρίως όμως θα ανατείλει με φως λαμπρό, του ήλιου της Δικαιοσύνης η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! 16 και σήμερα…

Ζ.Ν.Θ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-maios-hrthe-16-kai-shmera#ixzz30YOHyIQU

Exit mobile version