Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ στους διεθνείς τοκογλύφους: Συνάντηση Τσίπρα με τον υπαρχηγό της ΕΚΤ

Τα διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ στους διεθνείς τοκογλύφους: Συνάντηση Τσίπρα με τον υπαρχηγό της ΕΚΤ

Γράφει ο Αντίοχος

Συνάντηση με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Γιόργκ Άσμουσεν, είχε ο mister Tsipras στο γραφείο του στη βουλή, ενόψει του ταξιδιού του στην χώρα της φράου Μέρκελ.

Η συνάντηση δεν ήταν καθόλου τυχαία, εθιμοτυπική κ.τ.λ. Ιδού ποιος είναι ο Άσμουσεν:

«Σημειωτέον, ότι ο κ. Άσμουσεν ήταν το «νούμερο 2» της ΕΚΤ και θεωρείτο «γεράκι» και εκφραστής των σκληρών γερμανικών θέσεων για «σφιχτή» δημοσιονομική πολιτική. Κατά συνέπεια, στην Κουμουνδούρου θεωρούν παραπάνω από αυτονόητο πως ό,τι λεχθεί μεταξύ Τσίπρα-Άσμουσεν θα μεταφερθεί και στην καγκελάριο Μέρκελ και πρόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να στείλει ορισμένα μηνύματα στην κ. Μέρκελ».

Βέβαια, το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό (και ούτε πρόκειται να γίνει…). Αλλά μπορούμε να συμπεράνουμε ποιο ήταν το «μήνυμα» που ήθελε να στείλει ο mister Tsipras στην φράου: «Μη με φοβάσαι! Δε θα σκίσω το Μνημόνιο… Θα είμαι καλό παιδί και συνεργάσιμο»!

Αλλιώς, τι νόημα είχε η συνάντηση, αν ο misterTsiδεν ήθελε να δώσει τέτοιες διαβεβαιώσεις;

(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί κανένας εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων δεν ζητά ποτέ να συναντηθεί με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής; Μήπως γιατί –πέρα από την «πόρτα» που θα φάει οπωσδήποτε-, δεν έχει κανένα νόημα μια συνάντηση με κάποιον που είναι σταθερός σα βράχος στις θέσεις του;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-suriza-dinei-ta-diapisteuthria-tou-stous-diethneis-tokoglufous-sunanthsh#ixzz30b4D6Lkx

Exit mobile version