Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αφού ευχηθώ  σε όλους τους συναγωνιστές χρόνια πολλά με υγεία και καλό μήνα θα ήθελα να εκφράσω τη βαθειά προσμονή που νοιώθουμε όλοι για τις εκλογές που θα αποτελέσουν την ταφόπλακα της δικομματικής και των ξένων τοκογλύφων. Πλέον οι μέρες τους είναι μετρημένες και αυτό το καταλαβαίνεις από τους ανθρώπους που συναντάς στον δρόμο, στις γειτονιές και οπουδήποτε υπάρχει έλληνας που έχει πληγεί από την καταστροφική πολιτική των προδοτών του ελληνικού Έθνους. Κουράγιο λοιπόν αδέρφια και οι ώρες τους είναι λίγες. Ο Μάιος του 2014 θα αποτελέσει την αρχή της αυγής του ελληνισμού!!!!!

Δ.Ν.

Το «Βήμα» με δικά του λόγια προαναγγέλλει συντριβή ΝΔ – Πασόκ!

Παρακολούθησα την ομιλία του κ.Κασιδιάρη στη βουλή σήμερα και άκουσα για την επιστολή του δικαστικού που κατατέθηκε στη βουλή, προκειμένου να γίνει επερώτηση για όσα καταγγέλλει!! ΕΥΓΕ στον Δικαστικό που τήρησε τον όρκο του και επώνυμα, έκανε αυτά για τα οποία έχει ταχθεί!! Ομως…., θλίβομαι για την κατάντια και την απαξίωση των θεσμών στην πατρίδα μου. Θλίβομαι για τις γενιές των ελληνόπουλων που σπούδασαν και σπουδάζουν και που όταν παίρνουν το πτυχίο τους γεμάτα υπερηφάνεια και χαρά ορκίζονται να υπηρετούν την επιστήμη τους και να μεταλαμπαδεύουν τη γνώση τους, έχοντας ως στόχο την προσφορά με αυταπάρνηση, στο κοινωνικό σύνολο. Σε αυτούς τους νέους, τα παιδιά μας, τι κοινωνία παραδίδουμε;; Τι παραδείγματα βλέπουν και ζουν από μια πολιτεία που απαξιώνει θεσμούς και ιδανικά;;   Τι να πούμε, ως γονείς σε αυτά τα ελληνόπουλα;; Ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία, δεν τηρούνται οι νόμοι και κυριαρχεί η ιδιοτέλεια και η σήψη ηθική και υλική;; Τι πολιτεία είναι αυτή που ευτελίζει έτσι όσα όφειλε, μέσω των λειτουργών της, να προστατεύει;; Πως θα πεισθώ εγώ, ο απλός πολίτης, για την ισονομία, την δικαιοσύνη και την εύρυθμη λειτουργία των νόμων;; Όταν σε υψηλό επίπεδο υπάρχει αυτή η νοθεία και ακούμε για αλαζονείες δικαστικών λειτουργών και προσωπικών σχέσεων με κυβερνητικούς παράγοντες, στην υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τι να πιστέψουμε πλέον; τι να εμπιστευτούμε;; Δυστυχώς, μέχρις στιγμής, τα κανάλια δεν έχουν αναφερθεί στην σημερινή καταγγελία του κ.Κασιδιάρη. Γιατί;; Κρύβουν από τον ελληνικό λαό την αλήθεια;; Ας απαντήσουμε με την ψήφο μας, στην παραπληροφόρηση, την ανηθικότητα, το ψέμα, την προδοσία.

Β.Μ.

10 εκατ. ευρώ τσεπώνουν τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου πλην Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Συγχαρητήρια στον κ. Κασιδιάρη για την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στις υπηρεσίες πρασίνου του Δήμου. Για ακόμη μια φορά δείχνει ποιος πραγματικά νοιάζεται για το μέλλον του τόπου. Πόσες φορές άραγε έχει πάει ο Καμίνης να επιβλέψει αυτές τις υπηρεσίες; Καμία! Αυτό που πιστεύω είναι ότι μάλλον ο Καμίνης δεν ξέρει καν που πέφτει η Αθήνα, οπότε οι υπηρεσίες του Δήμου φαντάζουν άγνωστο τοπίο! Προκαταβολικά περαστικά τους για την σίγουρη Νίκη του Κασιδιάρη! Καλή συνέχεια!

Κ.Λ.

Η παρουσίαση των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής αντιπεριφέρειας Πέλλας στο Φιλίππειο Γιαννιτσών – 5 ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε χθες η συγκέντρωση και η απόδοση φόρου Τιμής για τους αδικοχαμένους συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Η Χρυσή Αυγή θυμάται πάντα αυτούς τους Ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία και τον Αγώνα. Αυτοί είναι οι σύγχρονοι Ήρωες της Ιστορίας μας. Οι ομιλίες ήταν πραγματικά εξαιρετικές και το μήνυμα του Αρχηγού θα μένει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές των αγωνιστών. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Μέχρι την Νίκη!

Σ.Φ.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-3-maiou-2014#ixzz30cOJ6YT6

Exit mobile version