Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ηράκλειο, Δυτική Αττική, Ελληνική Αυγή: Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ηράκλειο, Δυτική Αττική, Ελληνική Αυγή: Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αθηνών με την Ελληνική Αυγή για την Αττική Παύλου Κτιστάκη. Ο συναγωνιστής Κτιστάκης αναφέρθηκε στις τρέχων πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στα προβλήματα που μαστίζουν την περιφέρεια και τον κεντρικό τομέα, όπως η ανεργία, η εγκληματικότητα και η γκετοποίηση των περιοχών του κέντρου. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ τόνισε ο συναγωνιστής θα είναι αρωγός στους πολίτες και θα αγωνιστεί μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων τους.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου

Για άλλη μια φορά το γραφείο της Τ.Ο Ηρακλείου γέμισε από φίλους και υποστηριχτές του Εθνικιστικού Κινήματος όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από τον συναγωνιστή Πατεράκη Οδυσσέα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Τετάρτη 18.00-22.00

Ομιλίες στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από Συναγωνιστές πραγματοποιήθηκε η προκαθορισμένη ομιλία των Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Αθανάσιου Κουράκου,Γιούλης Χαβιάρας και του Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Μπαρμπούρη. Το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Κουράκος και με ένα λόγο κόλαφο ξεσκέπασε το χρονικό της σκευωρίας,μετέπειτα στο βήμα ανέβηκε η Συναγωνίστρια Γιούλη Χαβιάρα όπου σαν εργαζόμενη Ελληνίδα μητέρα τόνισε την απαξίωση που βιώνει στην Ελλάδα της ανάπτυξης των προοδευτικών δυνάμεων.
Τις ομιλίες έκλεισε ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Μπαρμπούρης με ένα σύντομο χαιρετισμό και τόνισε πως όλα τώρα αρχίζουν στις 28 Μαΐου..

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 6973283559- 210 5571360

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία στην Επανωμή του δήμου Θερμαϊκού

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Επανωμής Θεσσαλονίκης το κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία και τον Νικόλαο Χρυσομάλλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που επισκέφτηκαν το Δήμο Θερμαϊκού.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής για να γνωρίσει από κοντά το Ν. Χρυσομάλλη και να εκφράσει τη συμπαράσταση του στον αγώνα της Ελληνικής Αυγής για ένα καλύτερο αύριο.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Χρυσομάλλης τόνισε ότι κεντρικοί άξονες του συνδυασμού είναι τόσο η πρωτογενής παραγωγή όσο και ο τουρισμός, που αποτελούν τις κύριες πηγές εσόδων των κατοίκων της Επανωμής.

Στη συνέχεια ακολούθησε, όπου οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τα παράπονά τους από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία που βιώνουν και τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Δήλωσαν αποφασισμένοι να στηρίξουν την Ελληνική Αυγή ως μόνη ελπίδα για τον τόπο.

Εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία στα χωριά της Καρδίτσας

Συναγωνιστές της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία, με επικεφαλής τον Υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Παγκάκη και τον περιφερειακό σύμβουλο ΑΘ.Καπέκα, επισκέφτηκαν τα χωριά Ματαράγκα-Κυψέλη-Πύργο Κιερίου όπου μίλησαν με τους κατοίκους, καταγράφοντας τα τοπικά προβλήματα επιτόπου και στη συνέχεια μετέβησαν στις περιφέρειες των συγκεκριμένων χωριών.
Διαπιστώθηκαν επιτόπου :

1)Η πλήρης εγκατάλειψη των αρδευτικών έργων απ’ το 1985.
2) Η ανύπαρκτη συντήρηση των καναλιών και ο καθαρισμός τους.
3)Οι μεγάλες απώλειες νερού στα ποτιστικά κανάλια.Τα κύρια κανάλια έστω, θα έπρεπε να είναι απο σκυρόδεμα και σκεπασμένα, συμβάλλοντας το δυνατόν στην προστασία της στάθμης των υδάτων λίμνης Ν.Πλαστήρα( Πρόβλημα δεκαετιών που κανείς φορέας δεν ασχολήθηκε πραγματικά για την επίλυσή του).
4) Η κακή κατάσταση ΟΛΩΝ των αγροτικών δρόμων.
5) Η παντελής έλλειψη γεφυρών, πράμα που κάνει αδύνατη την διάβαση του Φαρσαλιώτη ποταμού κατά τους χειμερινούς μήνες.
6) Η λεηλασία αντλιοστασίων και μετασχηματιστών της ΔΕΗ από συμμορίες ρομά, πρόβλημα που αποτελεί πραγματική μάστιγα για όλο τον Θεσσαλικό κάμπο.
7) Η βιομηχανική ζώνη που κάποτε έδινε εργασία, σήμερα είναι παντελώς έρημη και παρατημένη, παρόλο που οι εγκαταστάσεις και τα κτίρια είναι έτοιμα να λειτουργήσουν ανά πάσα στιγμή.
8) Τα βοσκοτόπια ΔΕΝ επικοινωνούν με τα μαντριά των κτηνοτρόφων, μιας και στην μέση ακριβώς φτιάξανε την Εθνική Καρδίτσας- Λάρισας, χωρίς κανέναν παράδρομο φυσικά.
9) Οι κάτοικοι μας πήγαν επιτόπου σε σημεία καρμανίολες στο Νέο Εθνικό δίκτυο, όπου διαπιστώθηκε η εγκληματική ανυπαρξία Σηματοδότησης.

Αφήνουμε τις εθιμοτυπικές προεκλογικές επισκέψεις μόνο στα καφενεία στους αντιπάλους μας (εάν φυσικά υπάρχουν δημόσιοι χώροι πλέον που να είναι καλοδεχούμενοι). Η Ελληνική Αυγή γνωρίζει ότι τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων ξεκινάνε απ τα ίδια τα χωράφια-βοσκοτόπια τους, βρίσκεται ακριβώς εκεί για να τους στηρίξει .

Γραφείο τύπου
Τ.Ο. Καρδίτσας

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αναγνώστου Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Ιωαννίνων Γιώτη Ιωάννη και υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο που στηρίζεται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 29/04/2014 το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων στην Δουρούτη. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο εν λόγω Νοσοκομείο επισκέφτηκαν Ιατρεία,Κλινικές και κοινόχρηστους χώρους,εκεί συνομίλησαν με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό όπως επίσης με εργαζομένους του συστήματος υγείας,ασθενείς και επισκέπτες. Αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα της υγείας και έγιναν αποδέκτες της δριμύτατης κριτικής του κόσμου και των εργαζομένων για το χάος και την διάλυση πού επικρατεί στην δημόσια υγεία,ενός τόσο ευαίσθητου αγαθού για όλους μας. Η ανταπόκριση του κόσμου ενθουσιώδης στην παρουσία της Ελληνικής Αυγής,τα μηνύματα ελπιδοφόρα η Ήπειρος πλέον στηρίζει Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει και το σύστημα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh26#ixzz30eQ0f2uY

Exit mobile version