Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δώσε ένα τέλος σε αυτό το αίσχος!

Δώσε ένα τέλος σε αυτό το αίσχος!

του Νικόλαου Θέου, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την “Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά”

Αυτός ο τίτλος θα ταίριαζε σε κάθε δημότη Κηφισιάς. Για έναν δήμαρχο και ένα δημοτικό συμβούλιο που λίγο πριν τις εκλογές , προσπαθεί με πυροτεχνήματα να κερδίσει εντυπώσεις και μόνο. Ουσία όμως καμιά και για κανέναν! Κάθε έργο αποτέλεσε και αποτελεί παρελθόν, αφού η κάθε μελέτη έγινε επιπόλαια και με σκοπό την απορρόφηση κονδυλίων για προσωπικό όφελος και όχι συνολικό για κάθε δημότη Κηφισιάς.

Και γιατί άλλωστε να ενδιαφερθούν για το γενικό σύνολο, όταν το προσωπικό όφελος είναι τεράστιο είτε οικονομικό, είτε πολιτικό. Μέσα σε λίγα χρόνια, κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη περισσότερο το πιο αρχοντικό και παραδοσιακό Δήμο. Να πραγματοποιηθούν έργα που μόνο εφήμερα θα μπορούσε να τα πει κανείς. Μελέτη; Καμιά! Ο δήμαρχος; Απών! Για τους δε δημοτικούς συμβούλους; Μόνο στην χώρα των θαυμάτων θα μπορούσαν να ήταν παρόντες.

Χωρίς καμιά σοβαρή μελέτη λοιπόν, πεζοδρομήθηκε ο ποιο κεντρικός δρόμος της Κηφισιάς. Χώροι στάθμευσης και σωστού ανεφοδιασμού των καταστημάτων κανένας. Χώροι στάθμευσης Ι.Χ αυτοκινήτων υποτυπώδης και η τιμές των ιδιωτικών δυσβάστακτες και για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας Αποτέλεσμα ; Το κλείσιμο πολλών καταστημάτων.

Η ερήμωση της αγοράς και στροφή του καταναλωτή σε μεγάλα εμπορικά κέντρα τύπου Mall και Golden Hall, μιας και του εξασφαλίζουν σίγουρο παρκινγκ και ελευθερία κινήσεων διότι η διάθεση χρόνου είναι λιγοστή, και ως γνωστόν ο χρόνος πλέον είναι είδος πολυτελείας.

Το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι: Πως ένας δήμος εκτελεί ένα έργο, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει μελετήσει όλα τα προαναφερόμενα και τις συνέπειες τους;

Μήπως εσκεμμένα έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να πέσει η αγοραστική και εμπορική αξία των καταστημάτων, για να έχουν στο απώτερο μέλλον κάποιοι όφελος; Σίγουρα κανείς δεν ξέρει. Τουλάχιστον ακόμα!

Πέρα όμως απ’ όλο αυτό δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον παραγκωνισμό και την απαξίωση που γνώρισαν οι αμαξάδες της Κηφισιάς. Οι αμαξάδες που για χρόνια αποτέλεσαν και αποτελούν σύμβολο και σήμα κατατεθέν της Κηφισίας. Ο δήμαρχος φρόντισε να τους εξαφανίσει αφού δεν φρόντισε ούτε στο ελάχιστο να διαμορφώσει ειδικό χώρο. Το άλσος της Κηφισιάς έχει παραμείνει 35 ολόκληρα χρόνια ίδιο χωρίς καμιά αξιοποίηση. Τα αρχαία ευρήματα σε μια γωνιά που δεν μπορεί κανείς να τα θαυμάσει.

Αλλά δεν μπορούμε να πούμε, υπάρχει ποδηλατοδρόμος. Ποδηλατοδρόμος που για να πραγματοποιήσεις πορεία πρέπει να διαθέτεις GPS και ικανότητες μέντιουμ για να ανακαλύψεις που βρίσκεται η συνέχεια της διαδρομής.

Βέβαια το έργο του δημάρχου δεν σταματά μόνον εκεί. Ιστορικά μνημεία και κτίσματα, ξεθωριάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Το ιστορικό εξοχικό οίκημα όπου έζησε ο Ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς. Ρημάζει στην κυριολεξία απ’ την αδιαφορία του δήμου ο οποίος γίνεται αρωγός του αντεθνικού κράτους που σαν σκοπό έχει την απάλειψη της Ιστορικής γνώσης.

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και σε άλλα προβλήματα, αλλά είναι μάταιο. Οι Δημότες της Κηφισιάς έχουν κρίση και γνωρίζουν ότι η πρόταση της Ελληνικής Αυγής για την Κηφισιά έχει Όραμα και Τιμή. Η ιστορία θα διαφυλαχθεί και αναδειχτεί ξανά! Η ασφάλεια και η αξιοκρατία θα επιστρέψει στον δήμο και στην περιφέρεια. Ο νόμος θα εφαρμοστεί και μετά το λογιστικό έλεγχο στα οικονομικά του δήμου όσοι παρανόμησαν και καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη!

Σίγουρα κάποιοι δεν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι πλέον. Οι συμπολίτες μας  θα αποφασίσουν για το μέλλον του δήμου της Κηφισιάς για να ανατείλει μια Αυγή για τη Κηφισιά Ελληνική και Ολόχρυση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dwse-ena-telos-se-auto-to-aischos#ixzz30eSGzity

Exit mobile version