Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε παροξυσμό ο Δένδιας: Διέταξε ΕΔΕ για εθιμοτυπική επίσκεψη κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα”

Σε παροξυσμό ο Δένδιας: Διέταξε ΕΔΕ για εθιμοτυπική επίσκεψη κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα”

Μια εθιμοτυπική επίσκεψη στα πλαίσια του προεκλογικού Αγώνα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου ήταν σήμερα η αφορμή για νέα πολιτική δίωξη από το παρακράτος του Δένδια.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ και τα παπαγαλάκια τους: «Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε πρόσφατη επίσκεψη στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε διαδικασία Διοικητικής διερεύνησης της υπόθεσης.»

Η ΕΔΕ αφορά την επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα” Απόστολου Γκλέτσου στις 19 Μαρτίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.

Το σχετικό φωτορεπορτάζ είχε αναρτηθεί τότε, στις 19 Μαρτίου και όχι σήμερα.

Η… έγκυρη ρεπόρτερ του Μέγκα, Καραμήτρου μάλιστα είπε ότι κάποιος κρατούσε τις φωτογραφίες στο συρτάρι και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Παραθέτουμε τους σχετικούς συνδέσμους από τις εν λόγω αναρτήσεις στις 19 Μαρτίου εδώ και εδώ.

Προφανώς επειδή εξαντλήθηκαν όλα τα ψέματα και η λάσπη κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών οι επίορκοι Προποτζήδες και τα τσοντοκάναλα με εντολή Σαμαρά προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει και πάνω από όλα κλίμα τρομοκρατίας ενόψει των εκλογών.

Ό,τι και να κάνουν όμως η πανωλεθρία τους είναι αναπόφευκτη. Σε 15 μέρες από σήμερα οι ψεύτες και οι σκευωροί θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-parojusmo-o-dendias-dietaje-ede-gia-ethimotupikh-episkepsh-klimakiou-ths#ixzz30fGqQbta

Exit mobile version