Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαϊμού δημοσκοπήσεις: Το τελευταίο αποκούμπι του καταρρέοντος καθεστώτος

Το φως της δημοσιότητας είδαν το τελευταίο 48ωρο ακόμα δύο δημοσκοπήσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, της Palmos Analysis για το TVXS (Κούλογλου) και της Metron Analysis για το Έθνος (Μπόμπολας).

Συνήθως δημοσιοποιούμε τα δημοσκοπικά (!) ευρήματα, για να έχουμε αρκετό υλικό για να γελάσουμε σε 15 μέρες από τώρα, όταν οι κομπογιαννίτες θα έχουν διαψευσθεί πλήρως. Οι δημοκλόποι όμως αυτήν την φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε υπερβολή και γελοιότητα και δεν θα μπούμε στο τραγελαφικό παιχνίδι εντυπώσεων.

Από την στιγμή που εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή τέταρτο ή ακόμα και πέμπτο κόμμα (!) με μονοψήφια ποσοστά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε μαζί τους. Είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι εντυπώσεων και παραπλάνησης, όπως ήταν αυτό που παιζόταν μέχρι σήμερα το πρωί, ότι δήθεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής” και να μην εγκριθούν οι επικεφαλής των συνδυασμών.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε, γιατί θα ήταν Συνταγματικό πραξικόπημα άνευ προηγουμένου, και τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής” ανακηρύχθηκαν κανονικά από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία.

Για μια εβδομάδα ακόμη θα ακούμε ότι δήθεν υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ούτε αυτή η νομική εκτροπή μπορεί να γίνει όπως παραδέχθηκε και ο Βενιζέλος

Έτσι το μόνο που απέμεινε στα παπαγαλάκια του καθεστώτος είναι η λάσπη, η τρομοκρατία μέσω ΕΔΕ για εθιμοτυπηκές επισκέψεις και φυσικά οι μαϊμού δημοσκοπήσεις που θα ασκούν ψυχολογική επιρροή στους ψηφοφόρους μέχρι την τελευταία στιγμή με εντολή Σαμαρά.

Ούτε όμως κι αυτό το μάταιο σχέδιο θα πετύχει. Ο Έλληνας ξύπνησε και σε 14 μέρες από σήμερα θα δώσει ένα ηχηρό ράπισμα στους ψεύτες και τους σκευωρούς.

Ο θρίαμβος των συνδυασμών της “Ελληνικής Αυγής” και της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές είναι αναπόφευκτος!

Έγραψε σχετικά το έγκυρο defencenet.gr: Μetron Analysis – ‘Ο,τι πληρώσεις παίρνεις: 1η ΝΔ, 3η «Ποταμιά» και πρωθυπουργός μόνο ο Α. Σαμαράς!

Τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, το σύστημα «δίνει τα ρέστα» του με νέο μπαράζ κατά παραγγελία «δημοσκοπήσεων». Και εύλογα κανείς αναρωτιέται: πού θα «τρέξουν να κρυφτούν» μετά το επερχόμενο εκκωφαντικό αποτέλεσμα της κάλπης;

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Έθνος της Κυριακής. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει το 20,6% έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν το Ποτάμι με 7,8%, το ΚΚΕ με 4,8% η ΧΑ με 4,3%, η Ελιά με 4,2%, οι ΑΝΕΛ με 3,7% η ΔΗΜΑΡ με 1,6%, το ΛΑΟΣ με 1,4% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.

Η ΝΔ προηγείται και στην πρόθεση ψήφου αν γίνονταν σήμερα βουλευτικές εκλογές συγκεντρώνοντας το 22,3% έναντι 21,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το Ποτάμι με 8,4%, η ΧΑ με 5,7%, το ΚΚΕ με 4,7%, η Ελιά με 4,6% οι ΑΝΕΛ με 3,6%, η ΔΗΜΑΡ με 1,9% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,2%. Το 40% εκτιμά πως η ΝΔ θα έρθει πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ το 31% θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει με μικρή διαφορά.

Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός συγκεντρώνοντας το 42% έναντι 25% του Αλέξη Τσίπρα. Το 61% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών ενώ το 79% δηλώνει υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/maimou-dhmoskophseis-to-teleutaio-apokoumpi-tou-katarreontos-kathestwtos#ixzz30huzoBoG

Exit mobile version