Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μούγκα τα παπαγαλάκια! Βουβάθηκαν… Τόσες μέρες τώρα η Μάνδρου και άλλα γνωστά καθεστωτικά παπαγαλάκια της “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης και της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου μας ζάλισαν τα αυτιά για το πως θα κοπούν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Μα πως να γίνει αυτό λαοπλάνοι και διαστρεβλωτές της πραγματικότητας, αφού ούτε η κήρυξη ενός κόμματος σε παράνομο προβλέπεται στην Ελλάδα ούτε κάποιος υποψήφιος από τους εκατοντάδες Εθνικιστές που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα. Σήμερα έφαγαν την πρώτη κρυάδα. Την άλλη Κυριακή έρχεται η δεύτερη όταν θα εγκριθεί κανονικά και με τον νόμο όπως παραδέχθηκε και ο Βενιζέλος το ευρωψηφοδέλτιο της Νίκης, το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Τα χειρότερα όμως για τους σκευωρούς έρχονται σε 15 μέρες από τώρα, όταν θα δουν τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής και την πανωλεθρία τους. Τότε θα καταλάβουν τι έκαναν. Να δεις τι σου χω για μετά….

Γ. Π. 

Ο ευνοούμενος τρομοκράτης των Δένδια και Αθανασίου, Χ.Ξηρός πίσω από την βόμβα με τα καρφιά κατά αστυνομικών

Καλημέρα, θα πρέπει να ελεγχθεί αν το ΠΑΣΟΚ που πήρε χρηματοδότηση για να συμμετέχει στις ερχόμενες Ευρωεκλογές ,αν θα μετέχει σε συνασπισμό κομμάτων , γιατί σε διαφορετική περίπτωση η απλή υποστήριξη στην ΕΛΙΑ και η μη αυτόνομη κάθοδος, η η μη συμμετοχή ως κόμματος σε συνασπισμό συνιστά αδίκημα .

Κ. Γ

Περιοδεία “Ελληνικής Αυγής” και θερμότατη υποδοχή στην Φ. Νέγρη, Ερμού και Πατησίων – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σχετικά με τον Mr Alexis αυτή την μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία που μας προέκυψε από τα  μαγειρεία της σιωνιστικής παγκόσμιας νέας τάξης. Στις 28 Απριλίου στο Μάαστριχ συναντήθηκαν οι υποψήφιοι για την προεδρία Σουλτς, Γιουνκέρ, Φερχοσστατ, Κέλερ. Στο debate ασφαλώς και ήταν προσκεκλημένος και ο δικός μας Mr Alexis ως εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής αριστεράς αλλά αυτός ο σπουδαίος πολιτικός ανήρ που τον προορίζουν τα αφεντικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων για πρωθυπουργό της πολύπαθης Ελλάδας δήλωσε κώλυμα  και δεν παρευρέθηκε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν πολιτικό Αρχηγό να φοβάται τον διάλογο με αντίπαλους πολιτικούς που προφανώς είναι κατά πολύ ανώτεροι από αυτόν. Φοβήθηκε λοιπόν την πνευματική του γύμνια που θα τον έκαναν ρεζίλι στα μάτια εκατομμυρίων Ευρωπαίων. Τι να επιδείξει ο Mr Alexis; Την γλωσσομάθειά του, την πολιτική του ευρυμάθεια ή την βαθιά φιλοσοφική του συγκρότηση που θα έκανε τους Ευρωπαίους
να εντυπωσιαστούν από τον νέο Έλληνα πολιτικό. Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν διαθέτει και καλά έκανε και δεν πήγε γιατί θα μας ρεζίλευε.

Α.Ζ.

H εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα” στην Αρχαία Ολυμπία – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Νόμιζε ο Γ.Α.Π και οι διάδοχοι εθνοπροδότες ότι η πατρίδα τούς ανήκει και εξ ορισμού και οι Έλληνες!!   Αφού μας εγκλώβισαν με ατιμίες, εννοώ το περιβόητο ” λεφτά υπάρχουν” και τα
Ζάππειο 1,2,3 του Σαμαρά, στις σιωνιστικές τοκογλυφικές τράπεζες, συνεχίζουν το ξεπούλημα εις βάρος του ελληνικού λαού. Ποιος σας επέλεξε εσάς και σας έστειλε στη βουλή; Οι ξένοι τραπεζίτες ή ο ελληνικός λαός των οποίων τα συμφέροντα οφείλατε να προστατεύετε; Με ποιο δικαίωμα παίζετε με ανθρώπινες ζωές; Μας στερήσατε εργασία, 55% πτώση στους μισθούς και αφού διαχειριστήκατε τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, με τρόπο που να τα οδηγείτε σε κραχ, μας στερείτε και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , με έλλειψη φαρμάκων και μειωμένη ιατρική φροντίδα. Πόσα να αντέξει πλέον ο Έλληνας; Δεν έχετε ούτε πολιτική εντιμότητα ούτε σχέδιο απεγκλωβισμού μας από την ανθρωπιστική κρίση που μας έφεραν τα αφεντικά σας. Σήμερα διαβάσαμε έκπληκτοι ότι θα αυξήσετε και τα όρια συνταξιοδότησης!! Έχετε καταλάβει ότι εδώ είναι Ελλάδα και όχι Γερμανία; Εδώ οι Έλληνες δουλεύουν από νεαρή ηλικία, υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που μετά το σχολείο δεν σταμάτησαν να δουλεύουν! Πως συγκρίνετε τους Έλληνες με άλλους λαούς που έχουν διαφορετικές συνθήκες ζωής και εργασίας;; Εκτός αν ελλείψει χρημάτων, απεργάζεστε σχέδια εξόντωσης του ελληνικού λαού!
Είναι σίγουρο πως όσο και αν προσπαθείτε να επηρεάσετε την κοινή γνώμη, για αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις εκλογές, πλέον πρέπει να αρχίσετε όλοι όσοι μας εξαπατήσατε και κάνατε κατάχρηση εξουσίας σε συνδυασμό με κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος, να ετοιμάζεστε για τις φυλακές, αφού η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι σκληρή.

Α.Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-4-maiou-2014#ixzz30jvI9TEp

Exit mobile version