Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιοδεία της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο” σε Αργολίδα και Αρκαδία – Φωτορεπορτάζ

Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δολτσινιάδη στο Άργος – Συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις σε όλη την Αργολίδα

Το Άργος επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» Δημήτριος Δολτσινιάδης όπου μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Δημήτρη Δημούλη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους μετείχε σε ενημερωτική δράση στην περιοχή.

Επίσης την ίδια μέρα η αντιπροσωπεία των Συναγωνιστών παρακολούθησε τον πολυαρχιερατικό εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου, προστάτη του Άργους, ο οποίος και εόρταζε. Ο Δημήτριος Δολτσινιάδης και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές έγιναν δέκτες θερμής ανταπόκρισης από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι καθημερινά  αντιλαμβανόμενοι την σκευωρία εναντίον των Εθνικιστών αλλά και τις σαφείς και ουσιαστικές μας προτάσεις συντάσσονται  στο πλευρό μας.

Παράλληλα οι ενημερωτικές δράσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο» συνεχίζονται καθημερινά  σε όλη την Αργολίδα με κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων και τον υπόψηφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας να επισκέπτονται το Σάββατο 3 Μαΐου τον δήμο Επιδαύρου.

Ειδικότερα επισκεφτήκαμε τις περιοχές Νέας και Παλαιάς Επιδαύρου και του Λυγουριού, όπου και ενημερωθήκαμε από κατοίκους της περιοχής για σημαντικά θέματα, με κυριότερο αυτό της τελμάτωσης του δικτύου του Αναβάλου που θα έλυνε το οξύτατο πρόβλημα με την άρδευση στην ευρύτερη περιοχή. Οι ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν εντατικά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Επίσκεψη στην Τρίπολη πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο” κύριος Δημήτριος Δολτσινιάδης.

Στα πλαίσια της περιοδείας του εκτός των άλλων επισκέφτηκε το κέντρο της πόλεως,την λαϊκή αγορά,  καθώς και την Έκθεση “Αρκαδικό Πανόραμα” που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αρκαδική Πρωτεύουσα.

Τον κύριο Δολτσινιάδη συνόδευσαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής: Αλεξανδράκης Κωνσταντίνος, Τζεπετζής Δημήτριος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:  Γιαννατσής Αναστάσιος,  Μπέλμπας Απόστολος και Αντωνοπούλου Ελένη, καθώς και μέλη του πενταμελούς συμβουλίου της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/periodeia-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-peloponnhso-se-argolida-kai-arkadia-f#ixzz30mPoybDH

Exit mobile version