Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρουσίαση υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής – ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Παρουσίαση υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής - ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ολοκληρώνουμε σήμερα την παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Χρυσής ΑυγήςΤο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, σε αντίθεση με τις τηλεπερσόνες και τους φαιδρούς που εντάσσονται στα ψηφοδέλτια των αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, πλαισιώνεται από ανθρώπους με ήθος και επιστημονική κατάρτιση, έτοιμους να δώσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τη μάχη για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Οφθαλμίατρος Ζαφειρόπουλος Νικόλαος

Εγεννήθη εις Αθήνας το 1947 και μεγάλωσε , έζησε και έδρασε  εις την Νίκαιαν Πειραιώς. Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών εις την Οφθαλμολογικήν κλινικήν του οποίου και ειδικεύθηκε εις την Οφθαλμολογίαν επί τριετίαν και το 1980 έλαβεν τον τίτλον   του Οφθαλμιάτρου. Υπηρέτησεν ως Οφθαλμίατρος επί 28 συναπτά έτη εις το ΙΚΑ Νικαίας. Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ιατρικού  Συλλόγου  Πειραιώς εις  τον Πανελλήνιον Ιατρικόν Σύλλογον

Πρώην επιχειρηματίας Κυζηράκος Άγγελος

Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1954 στην Αθήνα. Έχει κάνει ανώτατες Σπουδές στα Πανεπιστήμια του Sussex και του Brighton, όπου παρακολούθησε Οικονομικές -Πολιτικές επιστήμες  – Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διαχείριση Επιχειρήσεων. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό και Πολιτικό Marketing, ενώ μιλάει απταίστως Αγγλικά, Γαλλικά και Ρώσικα. Υπήρξε πρώην επιχειρηματίας (Πρατήρια Υγρών Καυσίμων – Κατασκευές – Εμπόριο – Εισαγωγές-Εξαγωγές) και είναι νυν συνταξιούχος Α.Μ.Ε.Α. με 85% κινητική αναπηρία.

Μέλος του Μετώπου Νεολαίας

Λύρης Αλέξανδρος

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, με καταγωγή από τον Δήμο Κρεστένων Ηλείας. Υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ομιλεί άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά, καθώς επίσης και Ρωσικά. Έπειτα από σεμινάρια και σχετικές εξετάσεις στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, έχει πιστοποιηθεί ως Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γραφείο ασφαλιστικών υπηρεσιών και πλέον δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα στην παραγωγή ελαιολάδου. Είναι ενεργό μέλος του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στις δράσεις του Κινήματος. Επιπλέον, αρθρογραφεί τρία και πλέον έτη στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πάνω από ένα χρόνο στην ιστοσελίδα του Μετώπου Νεολαίας Antepithesi.gr

Εκπρόσωπος Βορειοηπειρωτών

Ιωάννης Μέμος

Ο Ιωάννης  Μέμος γεννήθηκε στην Βόρειο Ήπειρο στο χωριό Φοινίκη το 1988. Εδω και 23 συναπτά έτη ζει και εργάζεται στην πόλη των Ιωαννίνων. Από τα εφηβικά του χρόνια εργάζεται σκληρά σε διάφορα επαγγέλματα. Ο τίτλος σπουδών όπου κατέχει είναι στον τομέα μηχανολογίας και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων. Από τα μαθητικά του χρόνια είναι ενεργό μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ακράδαντη πίστη του είναι ότι το Ελληνικό Κράτος έχει ηθικό και εθνικό χρέος να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Στόχος της υποψηφιότητάς του για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι η ανάδειξη και η διεθνοποίηση του Βορειοηπειρωτικού Ζητήματος και η διεκδίκηση των δικαίων των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Κοινωνική Λειτουργός – Μέλος του Μετώπου Νεολαίας

Μιχάλαρου Αικατερίνη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι η πρώτη αριστούχος απόφοιτη του έτους 2010 από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Η πτυχιακή της μελέτη με αντικείμενο την «Ενδοοικογενειακή Βία στην Πυρηνική Οικογένεια», βαθμολογήθηκε με άριστα και καταχωρήθηκε στη βιβλιοθήκη της Σχολής, με σκοπό την μελλοντική της χρήση ως βοηθητικό εργαλείο στη διδασκαλία του μαθήματος της «Κοινωνικής Έρευνας». Ομιλεί αγγλικά και έχει πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει εργαστεί και ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι ενεργό μέλος του Μετώπου Νεολαίας, με συνεχή συμμετοχή στις δράσεις του Κινήματος. Παράλληλα, αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», με περιεχόμενο κυρίως ιδεολογικό και ιστορικό, ενώ συντάσσει και την μόνιμη στήλη «Πνεύμα Αθανάτων».

Λογίστρια

Μουρατίδη Σιμέλα

Γεννήθηκε στη Ρωσία το έτος 1984. Είναι κάτοικος Ελευσίνας και μητέρα 2 τέκνων. Απόφοιτη του  Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ Ελευσίνας) ειδικότητας Ειδικός Μηχανογραφημένης Λογιστικής με πρακτική εξάσκηση στη ΔΟΥ Ελευσίνας. Από το 2005 έως και σήμερα έχει καταφέρει να εργασθεί στο τομέα της Λογιστικής σε διάφορες επιχειρήσεις ως βοηθός λογιστή.

Αγρότισσα – Έμπορος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγή

Μπάρου Αλεξάνδρα

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από το νομό Τρικάλων Θεσσαλίας. Σπούδασε Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ασχολείται πλέον με την πρωτογενή παραγωγή και το εμπόριο αγροτικών προϊόντων στο νομό Ευβοίας. Εντάχθηκε ενεργά στον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 1999, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2007 και Γραμματέας της Τ.Ο. Ευβοίας-Βοιωτίας από την ίδρυσή της το 2011. Δημιούργησε το πειραματικό «Παραδοσιακό Αγρόκτημα» της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος στην Εύβοια, με σκοπό τη συλλογή, τον πολλαπλασιασμό και τη διάδοση καλλιέργειας ντόπιων ποικιλιών. Είναι έγγαμη και γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Καθηγητής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Κων/νος Νομικός

Γεννήθηκε το 1949 στη Φλώρινα με καταγωγή εκ πατρός από τη Χώρα Αμοργού Κυκλάδων. Αποφοίτησε από το 7ετές Γυμνάσιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία διδάκτρων στις Η.Π.Α., όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες στο Texas Tech University (B.S.E.E. 1972, M.S.E.E. 1974). Επέστρεψε στις Η.Π.Α. μετά το Στρατό όπου εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα αναπτύσσοντας παράλληλα έντονη εθνικιστική δράση στα πλαίσια της Ελληνικής Κοινότητος. Στην Ελλάδα δίδαξε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΚΑΤΕΕ Θεσσαλονίκης, νυν ΑΤΕΙ-Θ) και στη Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως της ΔΕΗ. Συνέχισε επί τρεις δεκαετίες την εργασία του σε καθαρά τεχνικά αντικείμενα στη ΔΕΗ, εκπροσωπώντας την Επιχείρηση και στο εξωτερικό όποτε του ζητήθηκε. Στη γενέτειρά του ανέπτυξε  κοινωνική δράση με αντικείμενο κυρίως σε θέματα οικολογίας. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική γλώσσα, επικοινωνώντας επαρκώς και στη Βουλγαρική και Γαλλική.

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής, Αγρότης

Κων/νος Θ.  Ντάικος

Γεννήθηκε στο Περδικάκι Βάλτου Αιτωλ/νίας το 1978. Εργάστηκε επί δεκαετία ως ειδικευμένος ηλεκτροτεχνίτης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Πλέον διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση κτηνοτροφικής κατεύθυνσης και είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων  της πρωτογενούς παραγωγής.

Ακτιβιστής στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής την τελευταία δεκαετία. Είναι  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  κι έλαβε μέρος στις εκλογές του 2012  ως υποψήφιος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για το νομό Αιτωλ/νίας.

Είναι υπεύθυνος πολιτικής οργάνωσης της Τ.Ο. Αγρινίου.

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Χριστίνα Τάγαρη

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και παρακολούθησε Λογιστική εκπαίδευση στην Αθήνα όπου εργάστηκε επί σειρά ετών ως Φοροτεχνικός και σύμβουλος επιχειρήσεων. Στην πορεία ασχολήθηκε με εμπορικές δραστηριότητες. Το 2005 έγινε μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου και έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.

Δικηγόρος

Δημήτριος Τζεμπετζής

Απόφοιτος Νομικής Αθηνών Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Δικηγόρος στην Αθήνα από το έτος 1985. Δικηγόρος του κόμματος από τα πρώτα χρόνια της ιδρύσεως του & εμφορούμενος από Εθνικές ιδέες  από τα πρώτα Γυμνασιακά χρόνια.

Εξεπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις εις την Ελληνική Χωροφυλακή υπηρετήσας επί πενταετία με το βαθμό του Ενωμοτάρχου και απεστρατεύθην με το βαθμό του Ανθυπασπιστού.

Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός

Τολιόπουλος Ιωάννης 

Γεννήθηκε το 1985 στην Βέροια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με ειδίκευση στον ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων και έρευνες στις συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων (PM2,5) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (φαινόμενο αιθαλομίχλης). Εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή από τα φοιτητικά του χρόνια και έκτοτε δραστηριοποιείται στον πολιτικό αγώνα. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα Ρίζια Έβρου, όπου ήταν  και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012. Μιλάει άπταιστα την Αγγλική και έχει εργαστεί σε τουριστικές επιχειρήσεις και τεχνικές εταιρίες σε διάφορους νομούς ανά την Ελλάδα.

Δασοπόνος

Τσολιάκου Ιουλία (Λιάνα)

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Κατάγεται από τα Μέγαρα και είναι απόφοιτη του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος. Έχει εργασθεί στην Αγροτική τράπεζα εξασκώντας την πρακτική μου άσκηση, ως γραμματέας οδοντιάτρου και ως υπάλληλος σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Μιλώ καλά αγγλικά. Είναι εξόχως δραστήρια στα θέματα που άπτονται της οικολογίας και της οικολογικής καταστροφής που απειλεί την Πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-onomata-upopshfiwn-eurwbouleutwn-ths-chrushs-aughs1#ixzz30mWYiffg

 

Exit mobile version