Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η διαχρονία του ψεύδους των εφημερίδων προς εξυπηρέτηση των ξένων επικυρίαρχων

Η διαχρονία του ψεύδους των εφημερίδων προς εξυπηρέτηση των ξένων επικυρίαρχων

Ο ΔΟΛ ανέκαθεν ήταν ένας όμιλος εφημερίδων που με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο εξυπηρετούσε τους κατακτητές της Πατρίδας μας και το εκάστοτε καθεστώς των ξενόδουλων. Είτε μιλάμε για την εφημερίδα «Τα Νέα» (επί κατοχής «Αθηναϊκά Νέα»), είτε μιλάμε για «Το Βήμα» (επί κατοχής «Ελεύθερο Βήμα»), μιλάμε ουσιαστικά για εφημερίδες – φερέφωνα του κατακτητή.

Η κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας είναι παρόμοια με την κατάσταση εντός της συγκυβέρνησης. Η διάλυση είναι φανερή, ενώ οι προοπτικές αναστροφής αυτής της καταστάσεως δεν φαίνονται στον ορίζοντα, ιδιαιτέρως με φόντο την καταστροφική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Το δημόσιο χρέος ολοένα και μεγαλώνει, ενώ τα «λουκέτα» συνεχώς πληθαίνουν. Παρόλα αυτά ο ΔΟΛ, θέλοντας να στηρίξει την κυβέρνηση των υποτελών, αναπαραγάγει «αμάσητα» τα προπαγανδιστικά ψεύδη της συγκυβέρνησης, ελπίζοντας στην επιβίωση της, έτσι ώστε να συνεχίσουν να «ρέεουν» οι απευθείας αναθέσεις δημοσίων έργων, η μίζα, η ρεμούλα και η κλεψιά.

Βλέπει, λοιπόν, ο ΔΟΛ ότι ξαφνικά άρχισε ο συνωστισμός επενδυτών και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει τους δήμιους του, ώστε να «έρθουν λεφτά στην Ελλάδα». Από το «λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ, περνάμε στο «τα λεφτά θα έρθουν» του Αντώνη Σαμαρά. Οι επενδυτές συνωστίζονται μαζί με τους τουρίστες «που θα έρθουν άμα ψηφίσουμε Σαμαρά» και γενικώς το «δούλεμα πάει σύννεφο».

Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό σας παραθέτουμε εξώφυλλα της εφημερίδας «Το Βήμα». Ένα από την τωρινή προεκλογική περίοδο και ένα από την προεκλογική περίοδο του 2009, όταν πρωθυπουργός έγινε ο Τζέφρυ που μας έβαλε στο μνημόνιο. Τότε το «Βήμα» έγραφε να ψηφίσουμε Τζέφρυ για να γίνουν… αυξήσεις στους μισθούς, τώρα γράφει να ψηφίσουμε Σαμαρά για να «έρθουν οι επενδυτές».

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Εφημερίδα “Το Βήμα” 4 Μαΐου 2014

Εφημερίδα “Το Βήμα” 8 Σεπεμβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-diachronia-tou-pseudous-twn-efhmeridwn-pros-ejuphrethsh-twn-jenwn-epikuri#ixzz30mtYjiBM

Exit mobile version