Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές διώξεις – Άρειος Πάγος, Δευτέρα 05/05, 9:30 π.μ.

Αυτό το οποίο θα ήθελα να πω είναι ότι στα 34 μου δεν περίμενα ποτέ το μέλλον μου να διαγραφεί τόσο αβέβαιο και γκρίζο όπως και τόσων πολλών άλλων στην ηλικία μου και όχι μόνο. Δεν είναι δυνατό η Ελλάδα μας να καταντήσει έτσι από μια χούφτα σκουπίδια που κυβέρνησαν και που κυρίως κυβερνούν. Μα ΌΛΟΙ; Είστε πραγματικά ελπίδα για την χώρα και για όλους μας, να ξέρετε πως αν και ο κόσμος σιωπά είναι ένας ατμός που συνεχώς συμπιέζεται και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, με απλά Ελληνικά. Ο κόσμος ξέρει την αλήθεια και μην φοβάστε τίποτα και κανέναν, είναι όλοι μαζί σας. Μέχρι πότε θα χαίρονται όλοι αυτοί οι αλήτες πολιτικοί και τα δικαστικά κέντρα που τους καλύπτουν; Όχι για πολύ ακόμη. Και επαναλαμβάνω. Οι Έλληνες πλέον γνωρίζουν. Καλή επιτυχία σε όσους υποψηφίους κατεβαίνουν για την πατρίδα και προσοχή στο μαγείρεμα των εκλογών. Εγώ, σαν Ελληνίδα πολίτης δεν φοβήθηκα ποτέ κανέναν και δεν έχω λόγο να φοβάμαι κανέναν. Αυτοί όμως που κυβερνούν, έχουν τους λόγους τους απ ότι φαίνεται και θέλουν να σας φυλακίσουν , όμως να θυμάστε. ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Καλό απόγευμα.

Ε.Ψ.

Παρουσίαση υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής – ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες, είμαι Έλληνας από Θεσσαλονίκη 49 χρονών, ζω στην Γερμανία (αναγκαστικά αφού έχασα σχεδόν τα πάντα λόγω κρίσης). Εδώ και μερικές μέρες στην Γερμανική Τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι PHOENIX ,δείχνουν ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα μας, αναφέροντας μεταξύ άλλων αρνητικά για τη Χρυσή Αυγή. Η προπαγάνδα εναντίον του κινήματος καλά κρατεί. Ολόψυχα σας εύχομαι καλή επιτυχία στης εκλογές και ελευθερία στους συναγωνιστές της μοναδικής Ελληνικής και πραγματικά πατριωτικής παράταξης.

Γεώργιος Α.

Ουρανία Μιχαλολιάκου στην «Ακρόπολις»: Είμαι περήφανη για τους γονείς μου!

Σε μια χρονιά καταστροφής για τα εισοδήματα των Ελλήνων όπως ήταν το 2013 έρχονται να αυξήσουν το φόρο εισοδήματος το 2014 χωρίς εκπτώσεις και αφορολόγητο. Αυτό ισχύει κατά κύριο λόγο για τους Έλληνες. Οι αλλοδαποί μικροπωλητές αυτοί που τους αφήνει η κυβέρνηση να πουλάνε παράνομα τσιγάρα ή προϊόντα παραεμπορίου δεν κάνουν φορολογική δήλωση και είναι αφορολόγητοι. Ακόμα και οι Πακιστανοί που έχουν καταστρέψει τις υποδομές της Αθήνας κάνοντας ανακύκλωση σε ότι βρούνε με κλεμμένα καρότσια Σούπερ Μάρκετ είναι άγνωστοι για την Εφορία. Ή Αστυνομία αντί  να τους σταματήσει από την καταστροφική δραστηριότητά τους απλά τους παρατηρεί. Μία περίπτωση υπάρχει για να σταματήσει φορολογικός μαρασμός των Ελλήνων. Στις 18 και 25 Μαΐου με την υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής δεν θα αλλάξει μόνο η φορολογία για τους Έλληνες θα αλλάξουν τα πάντα προς το καλύτερο για την Ελλάδα.

Γ.Π.

Μαγείρεψαν τις εκλογές του 2012 οι «νταβατζήδες» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Καλημέρα σε όλους σας. Θα ήθελα να σταθώ σε δύο φράσεις της κας Σταματίνας Αλεξοπούλου ”λεξιπενία των νέων μας” και ”την αδυναμία κριτικής σκέψης στους ενήλικες” γιατί αποτελούν
τον ορισμό του αναλφαβητισμού. Οι εντολοδόχοι που μας κυβερνούν στερούν το δικαίωμα σε κάθε παιδί οποιασδήποτε ράτσας το οποίο φοιτά στα ελληνικά σχολεία όχι μόνο να μάθει ελληνικά αλλά Ανάγνωση και Γραφή τους θεμέλιους λίθους της πνευματικής καλλιέργειας. Αυτό που κάνουν είναι τόσο ελεεινό και καταστροφικό στην εκπαίδευση των νέων παιδιών ώστε θα ήταν προτιμότερο τα παιδιά να μάθαιναν στο σχολείο μια οποιαδήποτε γλώσσα-αλλά σωστά-παρά μια γλώσσα αλλοιωμένη. Στη πολύπαθη Κύπρο δε αρκεί να σας πω ότι στην τάξη οι εκπαιδευτικοί διδάσκουν στη διάλεκτο από τη ”μεταπολίτευση” και μετά. Αν συζητήσεις στη Λευκωσία με έναν άνθρωπο είκοσι ετών θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα τον καταλαβαίνεις όπως και αυτός εσένα. Το ίδιο δεν συμβαίνει όμως με τους ανθρώπους κάποιας ηλικίας (50-60 ετών) που μπορεί μεν κάποιοι από αυτούς να μην έχουν τελειώσει το Λύκειο όμως ομιλούν και καταλαβαίνουν τέλεια ελληνικά διότι όταν ήσαν παιδιά στο σχολείο τους οι εκπαιδευτικοί την ώρα της διδασκαλίας ομιλούσαν ελληνικά. Αυτά που σας λέω αποτελούν προσωπική μου εμπειρία διότι έχω ζήσει χρόνια στην Κύπρο και η γυναίκα μου είναι από εκεί, από τα κατεχόμενα. Επιβάλλεται στα σχολεία τα παιδιά να αρχίσουν να μαθαίνουν ξανά ελληνικά για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως λαός.

Κωνσταντίνος

Η “Ελληνική Αυγή” έτρεξε στον γύρο της Αθήνας – Φωτορεπορτάζ

Χαιρετώ όλους εσάς που αγωνίζεστε για μια Ελλάδα που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες. Το μόνο που θέλω να πω είναι συνεχίστε να αγωνίζεστε και μπράβο για όσα έχετε κάνει…ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!

Ι.Λ.

Απίστευτοι λογαριασμοί ΔΕΗ και εκκαθαριστικά εφορίας έρχονται μετά τις εκλογές

Αγαπητοί Συναγωνιστές καλησπέρα σας. Δεν είναι η πρώτη φορά που σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου. Το έχω κάνει πολλάκις, ωστόσο σήμερα έχω έναν ακόμα λόγο να το κάνω ξανά. Δέχομαι καθημερινά ψυχολογικό πόλεμο και πιέσεις από συναδέλφους μου στον χώρο εργασίας μου, για τον τρόπο σκέψης μου. Τα κοσμητικά επίθετα πάνε και έρχονται παρέα με λεξούλες τύπου “φασίστας” , “ακροδεξιός” και τα συναφή. Θα μπορούσα να μακρηγορήσω αναλύοντας κάθε ιδεολογία ξεχωριστά αλλά αναρωτιέμαι, αυτός που αγαπάει την πατρίδα του αγωνιζόμενος για αυτήν είναι “φασίστας”; Αυτός που δέχεται τον διάλογο είναι “φασίστας”; Υπάρχει ένα τεράστιο κλίμα τρομοκρατίας -ειδικά στην επαρχία- που αποτρέπει τους ανθρώπους να εκφραστούν ελεύθερα. Αυτή είναι η δημοκρατία; Τελικώς, κάθε πολίτευμα κρίνεται για τα αποτελέσματα του και όχι από τον τρόπο λειτουργίας του. Σαφώς και είμαστε υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης και των ιδεών. Bεβαίως υποστηρίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αλλά για ποια δικαιώματα να μιλήσουμε όταν βρίσκονται αθώοι άνθρωποι στην φυλακή και οι τρομοκράτες που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τα δυο παλικάρια κυκλοφορούν ελεύθεροι; Έχουμε 7000 αυτοκτονίες συνΕλλήνων μας και κανένας απο τους…. πολιτικούς (δήθεν) δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί του αξιώματος του. Για συγνώμη ούτε λόγος. Πραγματικά, και το λέω μετά λόγου γνώσεως, λυπάμαι που μια μερίδα του Ελληνικού λαού (συνήθως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία) δεν έχει αφυπνιστεί αλλά ευελπιστώ οτι αυτή είναι η μειοψηφία, κάτι που θα φανεί προσεχώς στις κάλπες και όχι μόνο. Εγώ από την μεριά μου, θέλω να ευχαριστήσω το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών που σαν ποτάμι γέμισε την καρδιά μου Πίστη για την Ελλάδα και το μυαλό μου με γνώση. Γνώση απαγορευμένη που μόνο μελετώντας αντικειμενικά την ιστορία μπορεί κάποιος να εισπράξει. Προσδοκώ ανάσταση νεκρών… Ζήτω η Ελλάς!

Γιώργος Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-5-maiou-2014#ixzz30nSLtDr7

Exit mobile version