Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προθεσμία για μετά τις ευρωεκλογές πήραν οι 4 Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Προθεσμία για μετά τις ευρωεκλογές πήραν οι 4 Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, Νίκος Κούζηλος, Ελένη Ζαρούλια και Μιχάλης Αρβανίτης πήραν προθεσμία για να απολογηθούν μετά τις εκλογές στις 6, 10, 12 και 13 Ιουνίου αντίστοιχα.

Παράλληλα, το πρωί κατατέθηκε από τον πολιτικό κρατούμενο βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγό αίτηση εξαίρεσης και μήνυση κατά των επίορκων ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου, η οποία θα εξεταστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Πλήθος συναγωνιστών είχε συρρεύσει από νωρίς το πρωί στον Άρειο Πάγο για να συμπαρασταθούν στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εναντίον των οποίων συνεχίζεται να ασκείται μια παράνομη πολιτική δίωξη.

Η παράνομη και αντισυνταγματική αυτή διαδικασία θα συνεχιστεί μετά τις αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές, όπου τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο ελληνικός λαός θα έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα κατά της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου και των επιόρκων.

Ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα θα σηματοδοτήσει παράλληλα και το παλλαϊκό αίτημα για άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prothesmia-gia-meta-tis-eurwekloges-phran-gai-na-apologhthoun-oi-4-sunagwni#ixzz30rcPJpFg

Exit mobile version