Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή ήττας από τον Γραμματέα της ΝΔ: Θα ήταν πολιτικό λάθος ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής

Παραδοχή ήττας από τον Γραμματέα της ΝΔ: Θα ήταν πολιτικό λάθος ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής

Προσπαθούν τα διάφορα παπαγαλάκια του συστήματος να διατηρήσουν ζωντανό το θέμα του ενδεχόμενου αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Εν αρχή το ευφάνταστο σενάριο ήθελε και τον αποκλεισμό της  «Ελληνικής Αυγής» από τις αυτοδιοικητικές εκλογές με «απόφαση του Αρείου Πάγου», παρότι η απόφαση αυτή θα λαμβανόταν από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία.

Μετά το πρώτο “χαστούκι”»και την ανακήρυξη όλων των συνδυασμών της «Ελληνικής Αυγής», αναμένεται να έρθει και το δεύτερο «χαστούκι» με την ανακήρυξη του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές.

Η πρώτη παραδοχή της ήττας των παπαγάλων της εγκάθετης δημοσιογραφίας ήρθε από τον ίδιο τον εμπνευστή αυτών των σεναρίων, τον Βενιζέλο, ο οποίος μιλώντας νομικά (επιτέλους…) είπε ότι «δεν υπάρχει μηχανισμός στην Ελλάδα να κηρυχθεί εκτός νόμου ένα κόμμα».

Τώρα, πλέον, υπάρχει και η παραδοχή της ήττας από τη ΝΔ, όπου ο Γραμματέας του Κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας ex officio δήλωσε είναι «πολιτικά λάθος να απαγορευτεί η λειτουργία ενός κόμματος», ευελπιστώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Βεβαίως αγνοεί ότι με φαιδρά προεκλογικά τερτίπια δεν αλλάζει η γνώμη του Ελληνικού Λαού για τις εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που με τις πολιτικές τους επιλογές οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία και εκατομμύρια στην απελπισία.

Ορθώς θωρεί το ζήτημα ο Παπαμιμίκος, αφού ενδεχόμενο πραξικόπημα από τους επίορκους θα είχε ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής στις κάλπες, αφού ο κόσμος θα έβρισκε τρόπο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή, «μαυρίζοντας» παράλληλα την “υποβρύχια” Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Αυτό βεβαίως ούτως ή άλλως θα γίνει, όμως η απαγόρευση της Χρυσής Αυγής θα ανέβαζε και άλλο τα ποσοστά μας.

Οι παπαγάλοι, βέβαια, παρόλα αυτά επιμένουν και θα επιμένουν για να εντείνουν την σύγχυση και την πολεμική εναντίον του Κινήματός, όμως η 11η Μαΐου θα τους κάνει να κρυφτούν και να αποδεχτούν το μέγεθος της εκλογικής συντριβής της κλεπτοκρατίας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradochh-httas-apo-grammatea-ths-nd-tha-htan-politiko-lathos-o-apokleismos#ixzz30sE8w6hc

Exit mobile version