Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαμαράς ομολογεί την εμπλοκή του στην σκευωρία απολογούμενος προς τους συριζαίους

Μέχρι και άρθρα στις (καθεστωτικές φυσικά…) εφημερίδες γράφει ο απελπισμένος φον Αντωνάκης, για να… συγκινήσει τους Έλληνες που του ετοιμάζουν… τροπικό μαύρισμα στις προσεχείς εκλογές.

Έτσι, έγραψε κι ένα άρθρο στην καθεστωτική ναυαρχίδα «Βήμα», στο οποίο εκτός από «τη Νέα Ελλάδα που γεννιέται, σπάζοντας το κέλυφος και θρυμματίζοντας τις αλυσίδες της» και άλλα τέτοια πομπώδη παραμύθια (που δεν ξεγελούν κανέναν πλέον…), απολογείται (σαν καλός ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΣ!) στους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χαρακτηρίζουν… ακροδεξιό:

«Έχουν το απίστευτο θράσος να κατηγορούν ως ακροδεξιά μια κυβέρνηση που επί των ημερών της οι νεοναζί βρέθηκαν στη φυλακή! Και μάλιστα χωρίς “ειδικές νομοθεσίες”, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα νομοθεσία και δίνοντας πλήρη αρμοδιότητα στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη…».

Αντωνάκη, είκοσι και μία μείνανε! Και τότε θα δούμε ποιοι θα βρεθούν στη φυλακή, και μάλιστα χωρίς ειδικές νομοθεσίες, αλλά με την υπάρχουσα, που θα σου γίνει μπούμερανγκ!

εθνικισμός

Υ.Γ.: Η παρούσα δήλωση του ίδιου του Σαμαρά αποτελεί ομολογή της συμμετοχής του στην σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μετά τον Μιχελάκη, ο οποίος ανερυθρίαστα είπε ότι “ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή”, τώρα έρχεται και ο ίδιος ο Σαμαράς να “καρφώσει” την “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη. Ας μην ανησυχεί όμως ο Σαμαράς. Μετά το “τροπικό μαύρισμα” στις εκλογές η πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα αναλάβει να διαλευκάνει την όλη υπόθεση. Και τότε ούτε τα πολλά φάρμακα που έχει στο συρτάρι “δεν θα του αρκούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-samaras-omologei-thn-emplokh-tou-sthn-skeuwria-apologoumenos-pros-tous-su#ixzz30tNa5abf

Exit mobile version