Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, ώρα 9.55 το πρωί στην ΝΕΤ. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις έχει τελειώσει μία ωριαία συνέντευξή του στους Συριζαίους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη – Μαριλένα Κατσίμη. Ξαφνικά, μπαίνει στο στούντιο ο ομότιμος καθηγητής Οπλισμένου Σκυροδέματος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, Θεοδόσης Τάσιος, για  προγραμματισμένη συνέντευξη. Οι δύο παρουσιαστές ρωτούν τον απόφοιτο του ΕΜΠ, Αλέξη Τσίπρα, αν είχε καθηγητή στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών τον κ. Τάσιο. Ο Αλέξης δηλώνει πως δεν τον πρόλαβε, γιατί ο κ. Τάσιος συνταξιοδοτήθηκε πρίν το 1992 που εισήχθη στο ΕΜΠ. 

Γίνεται διάλειμμα και αρχίζει η συνέντευξη του καθηγητού Θ. Τάσιου. Οι Συριζαίοι παρουσιαστές ρωτούν τον θρυλικό καθηγητή, αν θυμάται τον Τσίπρα από το Πολυτεχνείο. Ο Θεοδόσης Τάσιος αφήνει να εννοηθεί πως ο ίδιος θυμάται τον φοιτητή Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν θέλει να πει περισσότερα στην Τηλεόραση: Τα υπόλοιπα θα τα βγάλει σε Δελτίο Τύπου, δηλώνει με χιούμορ!..

Τι ακριβώς συμβαίνει; Το « Ρεπορταζ» είναι εις θέσιν να γνωρίζει πως ο καθηγητής Θεοδόσης Τάσιος έχει απόλυτο δίκιο, πράγμα που σημαίνει πως ο Τσίπρας ψεύδεται, δηλώνοντας ότι δεν τον πρόλαβε ως καθηγητή της Έδρας Μπετόν Αρμέ στο ΕΜΠ. Ο γεννημένος στην Καστοριά τον  Ιανουάριο του 1930 Θεοδόσης Τάσιος δίδασκε οπλισμένο σκυρόδεμα στο ΕΜΠ μέχρι το 1997 που πήρε πτυχίο ο Τσίπρας, οπότε συνταξιοδοτήθηκε σε ηλικία 67 ετών. Απλούστατα, το 1993 – 1995 που ο Τάσιος είχε φοιτητή τον Αλέξη, ο Τσίπρας ασχολείτο με διάφορες καταλήψεις κτηρίων και τα κομματικά του Συνασπισμού, αδιαφορώντας για το μάθημα. Δεν επρόκειτο δε να το περάσει σε καμία περίπτωση, αν δεν επενέβαινε με μπιλιετάκι ο τότε Συνασπισμός του Νίκου Κωνσταντόπουλου, που ζήτησε φορτικά να περάσει ο Αλέξης το Μάθημα του Οπλισμένου Σκυροδέματος με το. «δημοκρατικό πενταράκι» που καθιέρωσε η Αριστερά στα Πανεπιστήμια, μετά την
Μεταπολίτευση.

Ι.Λ.

Μαζική συμμετοχή στην ανοιχτή εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική στην Ραφήνα – Φωτορεπορτάζ

Αγαπητοί κύριοι, είμαι κάτοικος στο Ντράφι Πικερμίου! Το τελευταίο χρονικό διάστημα, περί τους 7 περίπου μήνες οι κλοπές στην περιοχή έχουν ξεφύγει πέραν κάθε λογικής! Από την αστυνομία οποία δίνει πραγματικό αγώνα, τους συλλαμβάνει τους κ.κ. κλέφτες  και τους πηγαίνει στην δικαιοσύνη η οποία με την σειρά της τους αφήνει ελεύθερους με περιοριστικούς όρους! Ειλικρινά αισθάνομαι έρμαιο του κάθε εγκληματία ανεξαρτήτως εθνότητας! Σας παρακαλώ μόνο πές μου πως πρέπει να προστατευτεί η οικογένειά μου; Από τις εκλογές μάχες του 2012 είμαι περήφανος που είμαι υποστηρικτής σας! Συνεχίστε έτσι δυναμικά και μην προδώσετε την εμπιστοσύνη μας και είμαι στην διάθεσή σας σε ότι αφορά την περιοχή!

Σας ευχαριστώ
Θεόδωρος

Παραδοχή ήττας από τον Γραμματέα της ΝΔ: Θα ήταν πολιτικό λάθος ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής

Μετά την ομολογία του διευθυντή του Βήματος, Καρακούση, πως “η μέθοδος πάσχει. Οι έρευνες έχουν μεθοδολογικά προβλήματα και η όποια πρόβλεψη καθίσταται επισφαλής”  αναφορικά με  τις δημοσκοπήσεις, υπήρξε άλλη μια βόμβα το απόγευμα της Κυριακής. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε πως διακόπτει την αναμετάδοση, οποιουδήποτε γκάλοπ από τα δικά του Μέσα  Η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως account του ΑΠΕ, έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Χατζηνικολάου στο twitter.  Ο Χατζηνικολάου κάνει μπλοκ στις δημοσκοπήσεις μέχρι το βράδυ των εκλογών. Εδώ έχουμε τρεις ομολογίες, σε μία μέρα. Αποφάσισαν πως η κατάσταση, είναι μη αναστρέψιμη  πλέον… Ο Χατζηνικολάου την πήρε γραμμή λοιπόν, μιας και μετά την 25η Μαΐου, θα βρέξει… μηνύσεις με την κατηγορία της χειραγώγησης κοινής γνώμης για τα κανάλια που μεταδίδουν τις δημοσκοπήσεις-μπαμπουίνους.

Κ.Μ.

Πλήρης ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ των “νταβατζήδων” – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Τέλος πάντων τι σου είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι, την μια μέρα προσκυνάνε τον Αλλάχ και την άλλη τον Χριστό. Την μια μέρα φτύνουν και την άλλη γλείφουν εκεί που έφτυναν. Αυτός λοιπόν ο  αστοιχείωτος τύπος που στιγμάτισε την υποψηφιότητα με την ΧΑ των δύο αντιστρατήγων ε.α. είναι γόνος ενός άλλου υμνητή της χούντας του Στάμου Ζούλα που κι αυτός έγλειφε την χούντα όπως και άλλοι σημερινοί υβριστές της ΧΑ., όπως ο Σ. Ψυχάρης ο ΔΟΛιος. και άλλοι γνωστοί. Τέλος πάντων ο Κώστας Ζούλας γιός του Στάμου Ζούλα δηλαδή αυτού που συνυπέγραφε τις εμετικές επιστολές προς την χούντα για να εξυμνήσει το θεάρεστο έργο της θα πρέπει πρώτα να ζητήσει για τον πατέρα του να διαγραφεί από τις τάξεις των δημοσιογράφων και να του αφαιρεθεί η σύνταξη αν είναι συνταξιούχος ή να αποβληθεί από το επαγγελματικό σωματείο τους την ΕΣΗΕΑ αν είναι ακόμη ενεργός διότι συμμετείχε ενεργά στην στήριξη του καθεστώτος της 21ης Απριλίου που είχε στερήσει τις
δημοκρατικές ελευθερίες του λαού με το πραξικόπημα. Εδώ σε θέλω κ. Ζούλα…

Α.Ζ.

Την Τετάρτη ο πολιτικός κρατούμενος Γιώργος Γερμενής θα κατακεραυνώσει τους σκευωρούς μέσα στη Βουλή

Λίγες ημέρες μείνανε μέχρι την ημέρα που θα ανατείλει μια χρυσή αυγή για τον Ελληνισμό και τον πολιτισμό. Πολλοί φίλοι μου που είναι αριστεροί, όχι κατ’ επίφαση, αλλά κατά την ουσία των καθημερινών τους επιλογών, δηλώνουν περήφανα πως θα ψηφίσουν τον λαϊκό σύνδεσμο. Άνθρωποι μορφωμένοι και οικογενειάρχες. Σχεδόν καθημερινά επικοινωνούν μαζί μου για να μου εκφράσουν την αποστροφή τους στα συνηθισμένα στρατευμένα δημοσιεύματα, καθώς και στις πρακτικές του καθεστώτος. Ποια είναι όμως η διαφορά τους από τους “δήθεν” αριστεριστές του καναπέ; Οι φίλοι μου, εμφορούνται διαχρονικά, από στέρεες ηθικές αρχές και αξίες. Στις οποίες παραμείναν αμετακίνητοι την εποχή των παχιών αγελάδων, όπως και σήμερα, σε αυτές τις δύσκολες ώρες του Έθνους των Ελλήνων. Πρόκειται για εργαζόμενους που έχουν “κολλήσει ένσημα” στους κλάδους που απασχολούνται. Για αυτό και ποτέ δεν τάχθηκαν στο πλευρό κανενός από τα γνωστά κόμματα που επιβάλουν κομματική πειθαρχία και χάλκευση της σκέψεις και των πράξεων των κομματικών τους στελεχών και μελών . Για αυτό και ούτε εντάχθηκαν σε κάποιο από τα γνωστά κομματικά μαντριά. Δυστυχώς πριν τις διώξεις του καθεστώτος, δεν γνώριζαν τον λαϊκό σύνδεσμο όσο τον γνώρισαν τώρα. Οφείλουμε όλοι μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην “Δημοκρατία Α.Ε.” που έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο στους βουλευτές μας και έτσι αφυπνίστηκαν οι Έλληνες. Χωρίς την αλαζονεία την εξουσίας τους, δεν θα είχαν αποκαλυφθεί όλα αυτά που τώρα γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες και τα οποία καλούνται, μεταξύ άλλων, να κρίνουν πριν τις κάλπες. Όπως λοιπόν συχνά ένιωσα να απειλούμαι από το καθεστώς που για την επιλογή μου να υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή από το λύκειο ακόμη. Με αποκάλεσε “λαουτζίκο”, “αμόρφωτο”, “μέλος εγκληματικής οργάνωσης” κ.α., “θυμίζοντας” μου ποια είναι η Χρυσή Αυγή, σε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να χαλκευτεί η ελεύθερη σκέψη μου και το πολιτικό μου κριτήριο, έτσι λοιπόν θα υπενθυμίσω και εγώ στους συμπατριώτες μας, πως τώρα ξέρουν ποιοι είναι υπεύθυνοι για την κατάντια μας. Τώρα ξέρουν ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί 7000 και πλέων αυτοκτονιών. Τώρα έχουν επιλογή και είναι η καταλληλότερη στιγμή να δηλώσουν την άρνηση τους να προσαχθούν στο ανθρωποσφαγείο που μας επιφύλαξαν οι πολιτικοί δήμιοι. Αν το αποτέλεσμα των εκλογών επιδοκιμάσει τις πολιτικές επιλογές των “δημιοκρατών”, τότε εφόσον γνωρίζουν, δεν θα έχουν κανένα ελαφρυντικό για αυτήν τους την επιλογή και θα ευχηθώ να ζήσουν πολλά χρόνια για να δουν μέχρι και τα τρισέγγονα τους που θα δυστυχούν κάτω από την μπότα του πολιτικού κατακτητή.

Μ.Ι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-6-maiou-2014#ixzz30tPgyeO0

Exit mobile version